7/3/12

Ενημέρωση για το πρώτο τακτικό Συνέδριο του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας (ΣΕΕ)


Αθήνα, 5 Μαρτίου 2012
Αγαπητοί φίλοι,
το πρώτο τακτικό Συνέδριο του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας (ΣΕΕ) πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο President στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία. Η επιτυχία οφείλεται τόσο στον μεγάλο αριθμό των συνέδρων, όσο και στο κλίμα που επικράτησε και το οποίο απέδειξε ότι ο ΣΕΕ βρίσκεται σε σωστή κατεύθυνση και ότι αναπτύσσεται με ικανοποιητικό ρυθμό, παρά την έλλειψη υποστήριξης από τα ΜΜΕ.
Για περίπου δέκα ώρες, όσες διήρκεσε το συνέδριο, ο συνεδριακός χώρος ήταν γεμάτος από συνέδρους και αυτό τα λέει όλα.
  Ενδεικτική της επικρατούσας ομοψυχίας είναι η αναγνώριση του έργου του προέδρου του κόμματος Νίκου Αλικάκου, ο οποίος τιμήθηκε με την εμπιστοσύνη και τις ψήφους του 92% των συνέδρων, οι οποίοι τον εξέλεξαν Πρόεδρο του Κόμματος. Το συνέδριο εξέλεξε επίσης το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο (12μελές μαζί με τον Πρόεδρο), στο οποίο ανήκουν και τρεις γυναίκες.
Ενόψει των προσεχών βουλευτικών εκλογών, που πιθανότατα θα διεξαχθούν τον προσεχή Μάιο, γίνεται προσπάθεια προσέλκυσης και νέων μελών και φίλων στον ΣΕΕ. Σήμερα εκτιμάται ότι περίπου το 70% των μελών του ΣΕΕ είναι απλοί πολίτες και περίπου το 30% απόστρατοι των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Ο ΣΕΕ συνεχίζει δυναμικά να ιδρύει Γραφεία σε όλη την επικράτεια και οι ενδείξεις από ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις που διενήργησαν μεγάλα blogs τοποθετούν τον ΣΕΕ μεταξύ των λίγων πολιτικών κομμάτων, των οποίων η είσοδος στην επόμενη Βουλή θεωρείται εξασφαλισμένη. Ο κύριος λόγος στον οποίο οφείλεται η πολύ θετική ανταπόκριση του μέσου Έλληνα στο προσκλητήριο του ΣΕΕ είναι το γεγονός ότι η προσέγγιση έχει ως βάση τη φιλοπατρία και όχι κάποια ξεπερασμένα αριστερά ή δεξιά συνθήματα, που δεν έχουν σχέση με την εποχή μας και τα προβλήματά της. Πατριωτισμός, δημοκρατικό ήθος, εντιμότητα, αλήθεια, κοινωνική αλληλεγγύη, αξιοκρατία, διαφάνεια είναι τα εργαλεία που εξασφαλίζουν την επιτυχία του ΣΕΕ.
Ως μέλος της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής, που προέκυψε επίσης από το χθεσινό Τακτικό Συνέδριο του ΣΕΕ, απευθύνομαι εκ νέου σε σας με την προτροπή να εξετάσετε τη σκοπιμότητα της προσωπικής σας υποστήριξης στον ΣΕΕ και να προωθήσετε επίσης την πληροφόρηση αυτή στους φίλους και γνωστούς σας, ώστε να διευρυνθεί περαιτέρω η συγκεκριμένη προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να γλιτώσει η Ελλάδα από τα κόμματα της παρακμής που την έφεραν στη σημερινή τραγική κατάσταση και να επιτευχθεί με εθνική ενότητα η ανάταση της χώρας μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Γεώργιος Ε. Δουδούμης
Οικονομολόγος – Συγγραφέας          
gdoudoumis@yahoo.com
www.syndesmosee.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.