2/8/12

Δύο ποντιάκια καθάρισαν για τον ΠΑΟΚ στο Ισραήλ

Γιουρόπα Λιγκ: «Καθάρισε» από τον πρώτο αγώνα ο ΠΑΟΚ
Με γκολ των Γεωργιάδη και Αθανασιάδη στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 της Μπνέι Γεχούντα στο Ισραήλ, στο πρώτο αγώνα του Γ΄ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης στην Τούμπα.
Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο, δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο να βρει τους διαδρόμους για να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των Ισραηλινών.
Αυτό άλλαξε στο δεύτερο μέρος, στο οποίο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με δύο καλές φάσεις, αλλά από το 15λεπτο και μετά οι Θεσσαλονικείς κυριάρχησαν.
Με το 4-4-2 του Γιώργου Δώνη να δουλεύει καλά, η ελληνική ομάδα βρήκε τον τρόπο να «ξεκλειδώσει» την άμυνα των Ισραηλινών στο 62΄ με τον Γεωργιάδη, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Αθανασιάδης με προβολή έκανε το 2-0 και ουσιαστικά με το αποτέλεσμα αυτό στέλνει τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ της διοργάνωσης (η ρεβάνς την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα).
Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν σοβαρή και πειθαρχημένη από το ξεκίνημα του ματς. Με τους Ρομπέρ και Γκαρσία να κυριαρχούν στη μεσαία γραμμή, ο ΠΑΟΚ πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και χωρίς να εντυπωσιάσει έφτασε στο αποτέλεσμα που ήθελε.
Το 4-4-2 του Δώνη λειτούργησε καλά και ανασταλτικά, μη επιτρέποντας στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν ούτε υποψία ευκαιρίας για 45 λεπτά. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με τον Μαρίνκοβιτς, δεν σκόραραν κι από κει και πέρα το παιχνίδι κύλησε όπως αναμενόταν.

17 σχόλια:

  1. Aν έβαζε και ένα ο ΛΙΝΟ τι τίτλο θα έβαζες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Γεωργιάδης είναι απο το ΜΗΤΡΟΥΣΙ ΣΕΡΡΩΝ η πρώτη του ομάδα 0 ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ, οι γονείς του γεννημένοι στο χωριό και οι παππούδες του αναντάν μπαμπανταν Έλληνες πρόσφυγες απο την Ανατολική Θράκη το 22

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η μόνη αρμόδια να απαντήσει είναι η Παπαχρήστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγκάτοικε, ο τίτλος έχει δόση χιούμορ.
    Σιακκά, δεν το γνώριζα για τον Γεωργιάδη, αλλά μην ξεχνάς ότι και η Ανατολική Θράκη και η Ανατολική Ρωμυλία έχουν ακτές στον Εύξεινο Πόντο, άρα, κατ' ουσίαν Πόντιοι είναι κι αυτοί!!! (για να μην παρεξηγηθούμε, πλάκα κάνω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακρίτα, έχω χάσει κανένα επεισόδιο με τον Συγκάτοικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. >η μόνη αρμόδια να απαντήσει είναι η Παπαχρήστου<

    Πόντια κι αυτή; Εμ το 'λεγα εγώ ότι ο Πόντος βγάζει κοπελάρες, όχι παίξε γέλασε! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ skal

    Η ανάρτησή σου εμφορείται από ποντιακό ρατσισμό! Κανονικά θα έπρεπε να σε παραλάβει ο Πικραμένος. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεκτό το χιούμορ Σάββα...
    Εδώ μαλώνει ο Λευκώνας με την Αναγέννηση ποιοι είναι ποιο Πόντιοι!!
    Για την ιστορία οι κάτοικοι του Μητρουσίου προέρχονται απο τα χωριά της επαρχίας σαράντα εκκλησιών που είχε πρωτεύουσα την Αδριανούπολη και καλύπτει τα βόρια παράλια της μαύρης θάλασσας είναι δε φιλεργατικοί, φιλομαθείς και φιλοαθλητικοί. Πέντε παιδιά του φόρεσαν το εθνόσημο της εθνικής. Οι Μπορμπόκηδες ο Αραμπατζής ο Γεωργιάδης στο ποδόσφαιρο και η Τασούλα Πολυζώη με την εθνική Βόλεϊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Λευκώνας και η Αναγέννηση όσο κι αν μαλώνουν, δεν θα βρουν άκρη, γιατί και τα δυο χωριά έχουν καταγωγή από το Καρς.
    Είναι αυτό που λέμε "Αν να φτύεις, φτύντς τον πρόσωπο σ', κα να φτύεις, φτύντς τα γέννια σ'".
    Χαιρετισμούς στο Μητρούσι και τους Θρακιώτες.
    Παρεμπιπτόντως, πήγα πριν λίγα χρόνια στη λαϊκή των Σερρών και είδα θρακιώτισσες να πουλούν θρακιώτικα παραδοσιακά προϊόντα, κυρίως ζυμαρικά κλπ.
    Μεγάλος θησαυρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Skal, επειδή γνωρίζω το χιούμορ σου, περίμενα να μου απαντήσεις άμεσα, δύο γκόλ τα ποντιάκια και ένα το μαύρο πιστόλη, δεν το έκανες όμως έγκαιρα και σα να μην έφθανε αυτό πρόλαβε ο αρμόδιος ιεροεξεταστής και με παραπέμπει στην Παπαχρήστου, διότι προφανώς αφήνω έγχρωμο υπονοούμενο, άντε να δούμε τώρα πως θα ξεμπλέξουμε, καθότι έχει κάτι μέρες τώρα που τσιγκλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγκάτοικε, έστω και υπό τύπον αστείου, είναι λάθος να χαρακτηρίζουμε τον Ακρίτα "ιεροεξεταστή".
    Είναι ο στυλοβάτης του ιστολογίου και οι ευαισθησίες του σεβαστές και κατανοητές.
    Όσο για την Παπαχρήστου και τον αρραβωνιαστικό της Χαχαμίδη -άλλο ένα ποντιάκι- νομίζω ότι χτυπάμε το σαμάρι.
    Απ' όσα μου είπε ο γιός μου, που το έψαξε, είναι δυο φορές θύματα και οι δυό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν έχω τίποτε απολύτως με τον άνθρωπο, απεναντίας εκτιμώ πάρα πολύ τον καθημερινό του αγώνα και πάθος για την αλήθεια, εκείνο στο οποίο διαφωνώ κάθετα μαζί του είναι η αριστερέστροφη λογική του.

    Όσο για το ''ιεροεξεταστής'' το ανακαλώ, διότι είναι πράγματι άκομψο, αν και πρώτος ήρξατο χειρών αδίκω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγκάτοικε ένας πο τους καλύτερους φίλους ο οποίος έφυγε πρίν λίγους μήνες ήταν βασιλικών φρονημάτων

    Πολλά βράδθια αντάμα με ενα ποτήρι κρασί ή ενα τσίπουρο κουβεντιάζαμε και διαφωνουσαμε

    Δεν με πειράζει η διαφωνία ή η αντιπαλότητα ποτε δεν έβαλα τα πολιτικά πιστευω πανω απο τις ανθρώπινες σχέσεις

    Ενα σχόλιο σου όμως στο παρελθόν πειρείχε πληροφορίες για ενα ζήτημα που συνέβη πριν 30 χρόνια και είχε και πολύ δραματικό χαρακτήρα αυτό δεν ήταν τυχαίο
    όπως πολλά δεν είναι τυχαία

    Αυτο δεν είναι ιδεολογική αντιπαλότητα αυτο λέγεται αλλιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ακρίτα, τίποτα από αυτά που λέμε δεν είναι τυχαίο και γιαυτό θα σε παρακαλούσα να μου θυμίσεις το σχόλιο, ώστε να καταλάβω τι εννοείς με το αλλιώς, ειλικρινά σε παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ακρίτα, τίποτα από αυτά που λέμε δεν είναι τυχαίο και γιαυτό θα σε παρακαλούσα να μου θυμίσεις το σχόλιο, ώστε να καταλάβω τι εννοείς με το αλλιώς, ειλικρινά σε παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγκάτοικε σε πολλά Ελληνικά χωριά λένε "Παλιά Ξινά Σταφύλια" απλά το είχα χρέος απέναντι σε εμένα να το επισημάνω και πάλι τονίζω δεν μου είναι οικεία η αναγωγή της ιδεολογικής διαφοράς σε προσωπική διαφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.