17/10/12

Πρόλαβαν τρομοκρατικό κτύπημα στο λιμάνι Λεμεσού

Οι μυστικές υπηρεσίες απέτρεψαν τρομοκρατική ενέργεια σε βάρος ισραηλινών συμφερόντων. Ασφαλείς πληροφορίες της «Α» αναφέρουν ότι πρόσφατα στον ευρύτερο χώρο του λιμανιού Λεμεσού βρέθηκε ποσότητα εκρηκτικής ύλης 100 γραμμαρίων χρώματος ροζ, σχήματος μπάλας.
Τα εκρηκτικά ήταν «φυλαγμένα» με στόχο να πλήξουν, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ισραηλινά συμφέροντα και δη κρουαζιερόπλοια τα οποία μεταφέρουν Ισραηλινούς τουρίστες και όχι μόνο στην Κύπρο. Οι ενέργειες, όπως ήταν φυσικό, για την κατάσχεση των εκρηκτικών, έγιναν χωρίς τυμπανοκρουσίες από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών και μεταφέρθηκαν με ιδιαίτερη προσοχή στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού και από εκεί στην Εγκληματολογική Υπηρεσία με σκοπό να καταστραφούν.
http://alithia.com.cy

3 σχόλια:

  1. Από τη στιγμή που εμβαθύναμε τις σχέσεις μας με τους Εβραίους ἠταν θέμα χρόνου να φέρουμε ένα μικρό μέρος της Αραβοισραηλινής αντιπαράθεσης στην Κύπρο. Το θέμα θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα και χωρίς ρίσκα πολιτική δεν γίνεται.

    Μετράει κανείς, ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά και πράττει αναλόγως. Πάντως χαίρομαι την Κύπρο, διότι τολμά. Φόρεσε στην γριά-μάνα τα γυαλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά, πάντοτε υπάρχουν ρίσκα αλλά σ' αυτή τη συνεργασία τα ρίσκα μπορεί να είναι κυριολεκτικά θανάσιμα γι' αυτό πρέπει να είμαστα διπλά προσεκτικοί.
    Δυστυχώς σε κάποια πράγματα όντως η Κυπριακή Δημοκρατία έβαλε τα γυαλιά στην μάνα Ελλάδα. Όμως έχουμε πολύ δρόμο από το να είμαστε πραγματικοί διεκδικητικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.