11/1/13

Έκκληση του Σωματείου "Αδούλωτη Κερύνεια" προς κάθε αρμόδιο...

Προς κάθε αρμόδιο:
Κυβέρνηση, Εθνικό Συμβούλιο, Κόμματα, Βουλευτές, Εκκλησία, Δήμους, Σωματεία, Οργανώσεις, Παράγοντες,
Προς τους πολίτες
Συμπατριώτες/Συμπατριώτισσες,

Σας διαβιβάζουμε την εναγώνια ανησυχία μας για όσα συμβαίνουν ως αποτέλεσμα του απερίσκεπτου ανοίγματος των οδοφραγμάτων και γενικά του  επίμονου εγκλωβισμού μας σε  αναζήτηση λύσης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.  Η κατάσταση έχει ξεφύγει του ελέγχου της Πολιτείας και η καταστροφική κατάληξη είναι προβλεπτή εφόσον δεν υπάρξει καταλυτική αλλαγή με προσανατολισμό καθαρά αντικατοχικό. Απαιτείται σοβαρός προβληματισμός από όλους μας.
ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ, ΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΛΥΣΗΣ ΔΔΟ.
Κάθε λίγο και λιγάκι ακούουμε να βομβαρδίζεται ο Κυπριακός Ελληνισμός με στατιστικούς αριθμούς των εκατομυρίων ευρώ που ξοδεύονται στα κατεχόμενα για κάθε μορφής εμπορική συναλλαγή με την κατοχή, ή και για  ταξίδια στο εξωτερικό  από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, τον αυξανόμενο αριθμό προσφυγών στην παράνομη επιτροπή περιουσιών στα κατεχόμενα για πούληση και ανταλλαγή κατεχόμενης γής μας. Επιβεβαιώνονται οι φόβοι και  οι εκτιμήσεις που έκαμνε απο τις 23.4.2003, η Αδούλωτη Κερύνεια διαμαρτυρόμενη και ενιστάμενη στο άνοιγμα των οδοφραγμάτων και τον περιβόητο Κανονισμό για την πράσινη γραμμή. Η δεξαμενή σκέψης της Αδούλωτης Κερύνειας δικαιώθηκε για ακόμη μια φορά.
Με την ανακοίνωση των στατιστικών προιμοδοτήσεων και αιμοδοτήσεων του παράνομου Καθεστώτος επιδιώκεται η περαιτέρω καταρράκωση του ηθικού των προσφύγων μας αφού καλλιεργείται μέσα απο όσα συμβαίνουν, όλο και πιο έντονα η εικόνα  οτι ήδη το Κυπριακό λύθηκε και όλα τέλειωσαν.  Σπρώχνεται δυστυχώς όλο και πιο πολύ ο κόσμος να ενεργεί κατα τρόπο που εξασφαλίζονται οι δύο βασικές επιδιώξεις του Σχεδίου ΑΝΝΑΝ: Η σταδιακή αναβάθμιση του παράνομου Καθεστώτος με την παράλληλη σταδιακή αποαναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας και η σταδιακή οικονομική ανάπτυξη του παράνομου Καθεστώτος με την παράλληλη οικονομική υποβάθμιση της Κυπριακής Δημοκρατίας, ώστε τα δύο Συνιστώτα , Συνεταιρικά Κρατίδια να «ισοβαθμίσουν» για  να μπορούν να υποταχθούν στυο ζυγό της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, υπο πλήρη πολιτική ισότητα.  Μπροστά απο αυτές τις καταστροφικες εξελίξεις   η Εκτελεστική εξουσία και η Κυπριακή  Κομματοκρατία, όλων δηλαδή των παθιασμένων  θειασωτών της ΒρεττανοΤουρκικής ρατσιστικής , διχοτομικής λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, παραμένουν πολιτικά αδρανείς λες και ευρίσκονται σε διατεταγμένη αποστολή να αφήνουν τις εξελίξεις να οδηγούν στη νομιμοποίηση των κατοχικών δεδομένων.  Επιτρέπουν να δημιουργούνται  τέτοια τετελεσμένα τα οποία θα επιτρέψουν στη Βρεττανική Διπλωματεία μέσω των φερέφωνων της, Ντάουνερ και Μπάν Κι Μούν να δώσουν το τελειωτικό κτύπημα και να ολοκληρωθεί η συνωμοσία σε βάρος της Κύπρου.
Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει καταστεί ανοχύρωτη Πολιτεία  και οι ασκούντες την Εκτελεστική, τη Νομοθετική και τη Νομική  εξουσία του τόπου , προειδοποιούμε οτι καθίστανται συνήγοροι και συνυπεύθυνοι για την αποδοχή και  την αναβάθμιση που απολαμβάνει το Παράνομο Καθεστώς στα κατεχόμενα, καθοδόν προς αναγνώριση και νομιμοποίηση του,  που είναι ο Τουρκικός στόχος.
Η αιτία για τις συνεπαγόμενες ευθύνες  είναι το γεγονός οτι τυφλά συνεχίζει να είναι στόχος της Κομματικής Ηγεσίας η  λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, , σε αντίθεση με τη Λαϊκή βούληση. Με αυτή την επιμονή της, η Κομματική Ηγεσία του τόπου γίνεται συνοδοιπόρος της Τουρκικής κατοχής και προσφέρει το άλλοθι και στους ξένους να μας θεωρούν ακόμη και υπαίτιους διότι δεν υπογράφεται λύση για να κλείσει το Κυπριακό.  Λένε οι ξένοι : Μα αφού υπόσχεστε να δώσετε στους Τούρκους μια ζώνη Κυπριακής γης για να λειτουργήσουν ξεχωριστό , έστω Ομόσπονδο, Πολιτικά ισότιμο Κράτος, γιατί δεν καταλήγετε;
Προειδοποιούμε το Λαό ότι  με τις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές στον προεκλογικό των οποίων  υπάρχει και αντιδιζωνικός υποψήφιος(  Ο Γιώργος Λιλλήκας), εάν κερδίσει υποψήφιος που είναι θιασώτης της ΔΔΟ, θα δημιουργηθεί το άλλοθι και σε δικούς και ξένους να λένε ότι  η Λαϊκή  ετυμηγορία του 2004 ανετράπει με τις εκλογές του 2013 και ότι υπάρχει πλέον Λαϊκή εντολή για επαναφορά του Σχεδίου ΑΝΝΑΝ ή παραλλαγής του και θα διευκολυνθεί το έργο της υποταγής μας στην Τουρκία με όλες τις συνέπειες. Γιαυτό και ο Λαός έχει σοβαρή ευθύνη για τον τρόπο που θα ασκήσει το δημοκρατικό του δικαίωμα , ή την επιλογή που θα κάμει το Φεβρουάριο του 2013.
Για να πάψει η Εκτελεστική , Νομοθετική και Νομική εξουσία να γίνεται συνυπεύθυνα συνοδοιπόρος της κατοχής θα πρέπει να σταματήσει να στρουθοκαμηλίζει και να αντιδράσει.  Το Δημόσιο Συμφέρον   επιβάλλει να εφαρμοστεί η Συνταγματική τάξη, να εφαρμοσθούν οι νόμοι  και να θωρακισθεί  το Κράτος και ο Λαός από τη συνεχιζόμενη προέλαση του Αττίλα.  Να  ανασταλούν  ατομικά δικαιώματα που αφορούν την πώληση και ανταλλαγή κατεχόμενης περιουσίας μέχρι τη λύση του Κυπριακού και να απαγορευθεί κάθε μορφής συναλλαγή με το Παράνομο Καθεστώς. Να  αναθεωρηθεί η πολιτική για την Πράσινη Γραμμή και  η  πολιτική για τα οδοφράγματα ..
Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια                                                                                                                       

1 σχόλιο:

  1. Το εν λόγω σωματείο είναι όντως από τα πιο αξιολόγα εθνικά σωματεία.

    Βέβαια απογοητεύτηκα όταν έμαθα πως θα στηρίξουν τον Λιλλήκα διότι αυτός συμμέτειχε και στο άνοιγμα των οδοφραγμάτων αλλά και στην αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος σε νόμιμη αρχή επί της κατεχόμενης γης μας, μέσω της αποδοχής διπλού δημοψηφίσματος με την συμμετοχή των κτηνότουρκων εποίκων. Αντιλαμβάνομαι οτι λειτουργούν έχοντας υπόψιν οτι αν δεν βγει ο Λιλλήκας, ο οποίος γνωρίζουν οτι είναι ομοσπονδιακός (εξού και ο χαρακτηρισμός του ως απλά 'αντιδιζωνικός'), θα αναλάβουν εξουσία οι περισσότερο μειοδότες Αναστασιάδης ή Μαλάς.

    Αυτό που πρέπει να διακυρήσσουμε όλοι μας είναι οτι οποιασδήποτε μορφής τουρκική διοίκηση σε ελληνικό έδαφος είναι δούρειος ίππος. Αυτό είναι νόμος.

    ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.