6/1/13

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Κρανιδιώτη!

failos
Ολομέτωπη επίθεση στον Φαήλο Κρανιδιώτη έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή άρθρο του στην εφημερίδα Δημοκρατία.Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το χαρακτήρισε ως «κήρυγμα μίσους, μνημείο εμφυλιοπολεμικής μισαλλοδοξίας για τα μεταπολιτευτικά χρονικά, το οποίο θα ζήλευε ακόμα και η Χρυσή Αυγή» και καλεί την κυβέρνηση να αποδοκιμάσει αυτή την «ακραία και επικίνδυνη τοποθέτηση».Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Σε ένα άθλιο άρθρο στην εφημερίδα Δημοκρατία, ο στενός συνεργάτης και επί έτη έμπιστος του κ. Σαμαρά, κ. Κρανιδιώτης προβαίνει σε ένα κήρυγμα μίσους, μνημείο εμφυλιοπολεμικής μισαλλοδοξίας για τα μεταπολιτευτικά χρονικά, το οποίο θα ζήλευε ακόμα και η Χρυσή Αυγή.
Η κυβέρνηση καλείται να απαντήσει στο εάν αποδοκιμάζει αυτήν την ακραία και επικίνδυνη τοποθέτηση ή αν είναι διατεθειμένη να καθοδηγείται από μια δράκα ακροδεξιών, επικίνδυνων και εμπαθών συμβούλων.Όσο δεν το κάνει θεωρούμε ότι αυτός ο εμετικός λίβελος είναι η επίσημη κυβερνητική γραμμή».
http://ysterografa.gr/

7 σχόλια:

  1. Τι λέει μια Ελληνική παροιμία για τα πίτουρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα Φαήλε, όλοι μαζί με τούς "πατριώτες τής διπλανής πόρτας":

    ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Εγέρθουτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Φίλε Ακρίτα , διάβασα το άρθρο του Κρανιδιώτη και το βρίσκω σωστό .
    Φοβερό και απαίσιο , είναι το γεγονός , ότι ο Σύριζα , ανακάλυψε κάπου μέσα στο άρθρο , μια ιδεολογική συγγένεια με την Χρυσή Αυγή . Οι άνθρωποι είναι "αλλού" .
    Άκρως επικίνδυνοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Pro απέναντι στον Κο Κρανιδιώτη όσες φορές αντιπαρατέθηκα το έκανα με επιχειρήματα αποφεύγοντας προσωπικούς χαρακτηρισμούς οι οποίοι και δεν προσφέρουν τίποτα παρεξόν διχάζουν πιότερο

    Ομως ειλικρινά πιστεύει κανείς ότι αυτό το μόρφωμα που οι οι άκρες του αγγίζουν τα όρια της νομιμότητας μπορεί να παράγει εθνική πολιτική ως εξελίσσεται;

    Εγω δεν το νομίζω και απέναντι σε ένα πολύ ρευστό πολιτικό σκηνικό ένας συνηδειτοποιημένος πολίτης αντιπαρατάσσει την πίστη σε αρχές ιδέες, ιδανικά , αξίες και παραδόσεις του Εθνους μας


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Δεν αντιλαμβάνομαι σε ποιο μόρφωμα αναφέρεσαι φίλε Ακρίτα .
    Το ακραίο δεξιό μόρφωμα που δημιουργήθηκε από την αγανάκτιση του κόσμου και την κυριαρχία του ακραίου παναριστερισμού της κουκούλας των ΜΚΟ και των λαθρολάγνων τα χρόνια της μεταπολίτευσης και περιλαμβάνει δηλωμένους ΝΑΖΙ μεταξύ άλλων ή το Κυβερνητικό μόρφωμα , το οποίο δημιουργήθηκε κατ'εντολή του Ελληνικού λαού για να κυβερνηθεί η χώρα . Ή μήπως τέλος το άλλο μόρφωμα , το οποίο δημιουργήθηκε από την συμμαχία των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών-πρώην Πασόκων σε συνδηασμό με όλους τους απάτριδες φορείς του ακραίου παναριστερισμού που ανέφερα παραπάνω και περιλαμβάνει δηλωμένους Μισέλληνες ?
    Ας συμφωνήσουμε ότι και τα 3 μορφώματα δεν μπορούν να παράξουν εθνική πολιτική . Από την άλλη μεριά ποιοί θα θέλαμε να μας κυβερνήσουν εφ όσων υπάρχουν μόνον αυτοί οι 3?

    Τέλος πάντων εγώ διαβάζοντας το άρθρο του Κρανιδιώτη , μέσω του οποίου περιγράφει την απατριδοσύνη το Σύριζα , και διαβάζοντας την "αντίδραση" του Σύριζα , εξέφρασα την απορεία , πως μια απλή αναφορά σε εθνικά θέματα , φέρνει στο μυαλό κάποιων την Χ.Α. (και τον Ναζισμό) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Αν αναφέρεσαι στην Χ.Α. , συμφωνώ .
    Δεν έχει όση σχέση έχει ο Σύριζα με τα Ελληνικά ιδανικά , Συμφωνώ και με το συμπέρασμά σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και για να μην αδικήσουμε και κανένα, εκτός από τούς "πατριώτες τής διπλανής πόρτας" να μη ξεχάσουμε να συμπεριλάβουμε και τον Άλεξ Ρόντος, που ως γνωστόν είναι γόνος γνωστής πατριωτικής οικογένειας. Όλα τα "εθνικόφρονα" μωρά στην πίστα!
    ("φωτιά και Βορίδης" που θά 'λεγε και ο μέντορας τού μέντορα...!>)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.