5/6/13

Πρόταση «αντιρατσιστικού νόμου» από τη Χρυσή Αυγή

Κατέθεσε πρόταση Νόμου «για την πάταξη του ρατσισμού κατά των Ελλήνων».
Πρόταση νόμου «για την πάταξη του ρατσισμού κατά των Ελλήνων» κατέθεσε η Χρυσή Αυγή. 
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Το έχουμε πει και το επαναλαμβάνουμε: ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων.

Τα συστημικά κόμματα διαγωνίζονταν για ημέρες ολόκληρες, ποιο θα καταθέσει το πιο αυστηρό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, για να διαιωνίσει την παραβατικότητα και να κάνει τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στη χώρα μας.

Η απάντησή μας σε αυτό το αίσχος ήρθε άμεσα από το Νομικό Τμήμα της Χρυσής Αυγής.
Στη σχετική Πρόταση Νόμου που κατέθεσε σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου αναφέρονται λεπτομερώς οι νομικές πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν, ώστε να περιοριστεί άμεσα η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών».

Επιπροσθέτως, η πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής «περιέχει και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να παταχθούν οι υβριστές της Ελληνικής Ιστορίας.

Δεν είναι τυχαίο πως μέσα στο γενικό ‘αντιρατσιστικό’ κλίμα εμφανίστηκε πάλι η αλήστου μνήμης Ρεπούση, για να αμφισβητήσει ακόμη και τον χορό του Ζαλόγγου.
Για την πάταξη τέτοιων θλιβερών φαινομένων που στοχεύουν στον αφελληνισμό της Πατρίδας μας, το σχέδιο Νόμου που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή προβλέπει αυστηρότατες ποινές».

«Διευκρινίζουμε ότι με τη συγκεκριμένη Πρόταση Νόμου στην ουσία θεσπίζεται ιδιώνυμο αδίκημα για τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών.
Σήμερα παρατηρείται το εξής θλιβερό φαινόμενο: όσοι αλλοδαποί εγκληματίες έχουν σκοτώσει συμπολίτες μας (υποθέσεις Μανόλη Καντάρη, Θανάση Λαζανά καθώς και άλλες) έχουν ήδη καταδικαστεί για σοβαρά αδικήματα και κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Η πρόταση Νόμου της Χρυσής Αυγής λύνει άμεσα αυτό το μείζον θέμα, στέλνοντας στη φυλακή κάθε λαθρομετανάστη που παρανομεί».

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

6 σχόλια:

  1. Να και μια σωστή πρόταση. Αμφιβάλλει κανείς ότι ο μόνος εν Ελλάδι υπάρχων ρατσισμός είναι αυτός που στρέφεται κατά των Ελλήνων;

    >«περιέχει και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να παταχθούν οι υβριστές της Ελληνικής Ιστορίας.<

    Βέβαια, το κάνουν σε αντίδραση των άλλων, που προτείνουν ποινικοποιήσεις με παραθυράκια, αλλά οφείλω να εκφράσω την διαφωνία μου και εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ. Αν μας αναλύσεις το ρατσισμό κατά του Έλληνα Μελισανίδη και γενικά των λεφτάδων πάσης εθνικότητας, θα συμφωνήσω μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή η Χρυσή Αυγή αποδέχεται να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι λαθρομετανάστες που δεν παρανομούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Unknown

    Κατ' αρχάς δεν ξέρω για ποιον Μελισανίδη μιλάς και ούτε μ' ενδιαφέρει να μάθω.

    Οι λεφτάδες πάσης εθνικότητος πού μπαίνουν εδώ;

    Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων συνίσταται στην προνομιακή μεταχείριση του ελληνικού κράτους προς τους μετανάστες, αφ' ενός, και στο μίσος των μεταναστών κατά των Ελλήνων, αφ΄ετέρου. Τόσο απλά. Κυρίως, όμως, το πρώτο, στο οποίο δίνουν ρεσιτάλ οι ψευδοπροοδευτικάριοι αριστεροί. Αν σκοτώσει μετανάστης Έλληνα, πράγμα καθημερινό, δεν τρέχει τίποτε. Αν απλώς προσβάλλει Έλληνας λαθρομετανάστη, αρχίζουν πορείες και παρόμοια ρεζιλίκια.

    Έχουν υποχρεώσει τον Έλληνα φορολογούμενο (ένα παράδειγμα μόνο) να πληρώνει την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λαθρομεταναστών, ανθρώπων που μπήκαν με το έτσι θέλω στην πατρίδα του.
    Εναντίον τίνος, λοιπόν, στρέφεται ο ρατσισμός, των μεταναστών, ή των Ελλήνων, που εξ αιτίας τους, σε πολ΄λές περιοχές έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους κι έχουν γίνει μετανάστες μέσα στην ίδια τους την πόλη;

    Ανθελληνικός ρατσισμός και εκμετάλλευση: Δουλεύουν χωρίς να παίρνουν λεφτά οι Έλληνες, πληρώνονται οι αλλοδαποί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι επαγγελματίες του προπονημένου γραπτού λόγου σίγουρα μπορούν να γράψουν φοβερούς αντίλογους κατά της Χ.Α. και του αυτονόητου νομοσχεδίου της.
    Αντιλόγους όμως που απλά θα είναι πομπώδεις,δυσνόητοι και του στυλ "γράφω αλλα λόγια να αγαπιόμαστε".

    Με λίγα λόγια θα γράφουν για να τα ακούν οι ίδιοι τους κάπου σε ένα σπίτι στην εκάλη, στην κηφισία,στη γλυφάδα, στο πανόραμα.

    Λογικό που δεν μπορούν να αντιληφθούν τη ΡΑΓΔΙΑΙΑ αλλαγή που έχει ήδη συντελεστεί στην ελληνική κοινωνία και η οποία μαζικότατα αγκαλιάζει την Χ.Α. ή οποία αυτά που πρεσβεύει τα λέει ΑΠΛΑ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ, ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.