5/7/13

Παρέμβαση οικονομικού εισαγγελέα για το σκάφος Καμμένου ζήτησε ο Γεωργιάδης

Παρέμβαση οικονομικού εισαγγελέα για το σκάφος Καμμένου ζήτησε ο ΓεωργιάδηςΤην ανάγκη παρέμβασης των φορολογικών Αρχών, του οικονομικού εισαγγελέα και της Επιτροπής Ελέγχου Πόθεν Έσχες της Βουλής επεσήμανε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αντιδρώντας σε σημερινό δημοσίευμα που εμφανίζει σκάφος της οικογένειας του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμένου να ανήκει σε off shore εταιρεία.

Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, «πρέπει, πλέον, να εφαρμοστούν όλα όσα προβλέπουν οι νόμοι» και πρόσθεσε πως «όλα όσα έλεγε τόσα χρόνια ο κ. Καμμένος για τη μάχη του κατά των off shore, ήταν ψέματα».

Στο δημοσίευμα των Νέων περιγράφεται η «διαδρομή» του σκάφους Iliatoras of London του κ. Πάνου Καμμένου, το οποίο μέχρι πρότινος «ανήκε σε offshore εταιρείες με έδρες φορολογικούς παραδείσους ανάτον κόσμο».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τις φορολογικές διασταυρώσεις των εμπλεκομένων προκύπτει τεκμήριο για το σκάφος «Iliatoras of London» που δηλώθηκε το 2010 για πρώτη φορά. Το στοιχείο αυτό ανατρέπει τον ισχυρισμό του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα τέλη Απριλίου, όταν μετά από καταγγελία του νυν υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, είχε δηλώσει ότι το σκάφος κατείχε ο πατέρας του από το 1933 και ήταν δηλωμένο στις ελληνικές Αρχές, ενώ ο κ.Γεωργιάδης είχε προσκομίσει έγγραφα, τα οποία αποδείκνυαν ότι ο Iliatoras ήταν ιδιοκτησία υπεράκτιας εταιρείας.

ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.