9/8/13

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤ. ΑΙΓΑΙΟΥ Οι μετανάστες σε σκηνές

 metanastes
Χώρους προσωρινής διαμονής των μεταναστών έξω από τα λιμεναρχεία, σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, προωθεί ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Τα χρήματα που προορίζονταν για τη σίτισή τους και μέχρι τώρα δεν είχαν αποδεσμευτεί, θα δοθούν με υπουργική απόφαση που θα εκδοθεί σήμερα.

Σε καταυλισμούς, που θα στήνονται έξω από τα λιμεναρχεία των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, θα μεταφέρονται οι μετανάστες που εντοπίζονται από το Λιμενικό Σώμα μέχρι να προωθηθούν στις αστυνομικές αρχές.
Σήμερα εξάλλου εκδίδεται υπουργική απόφαση με την οποία θα αποδεσμευθούν τα χρήματα από τον προϋπολογισμό του υπουργείου Ναυτιλίας τα οποία προορίζονταν για τη σίτιση των μεταναστών, αλλά μέχρι τώρα παρέμεναν δεσμευμένα και τους μετανάστες τις περισσότερες φορές τάιζαν οι λιμενικοί με δικά τους χρήματα.

efsyn

3 σχόλια:

  1. Φημες λενε οτι ολοι οι παρανομοι αλλοδαποι στην Ελλαδα, εφτασαν τον αριθμο των 5.800.000 που επισης παραμενουν εδω λογω Δουβλινο ΙΙ με τα χρηματα των Ελληνων. Επισης εχω ακουσει το αλλο το καταπληκτικο: Οτι αν οι Μουσουλμανοι καταλαβουν το 50% του πληθυσμου, τοτε ξεκινανε Τζιχαντ.Οπως επισης και το αλλο: Ποιος μου λεει εμενα οτι τα στρατοπεδα συγκεντρωσης σε λιγα χρονια θα φιλοξενουν μονο αλλοδαπους και οχι ιθαγενεις, αφου στο μεταξυ οι φυλακες εχουν γεμισει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί αντί να να στήνονται καταυλισμοί έξω από τα λιμεναρχεία των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, δεν χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό τα νησιά, όπου άλλοτε εκτόπιζαν τους κομμουνιστές;

    Η Αυστραλία αυτό κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι γνωστό και ποιός τους παρακίνει γιά να 'ρθούν, αλλά και γιατί το κάνει,βλ Σώρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.