15/10/13

Ερευνα της αντιτρομοκρατικής στο σπίτι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Πάλλη στη Βούλα

Τι βρέθηκε στο σπίτι του καταζητούμενου για απόπειρα απαγωγής
Παπαδάκου Γιάννα 
Στο σπίτι του καταζητούμενου επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη, στη Βούλα, πραγματοποιεί έρευνα από το απόγευμα της Τρίτης, η ΕΛ.ΑΣ παρουσία τριών εισαγγελέων. Τα ευρήματα σοκάρουν τους εισαγγελείς, αφού σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκαν πυροβόλα όπλα, ενώ στο άλλο του σπίτι του, στο Παλιό Φάληρο βρέθηκαν επίσης 13 πυροβόλα όπλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών στα πλαίσια και της εντολής για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης της εισαγγελέως κυρίας Ευτέρπης Κουτζαμάνη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα όπλα, που φέρεται να έχει στην κατοχή του ο επιχειρηματίας, έχουν σχέση με τα κρυμμένα όπλα της Χρυσής Αυγής. Στα γραφεία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου είχε φτάσει επιστολή άγγλου υπηκόου, ο οποίος κατήγγειλε ότι στο σπίτι του επιχειρηματία κρύβονταν όπλα μέσα σε κιβώτια.

Από την ΕΛΑΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σε έρευνα που διενεργείται σε έπαυλη φυγόδικου ημεδαπού, στην περιοχή της Βούλας Αττικής, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί:

- Επτά (7) πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, χωρίς όμως να εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή.

- Όπλο ιδίου τύπου βρέθηκε σε παράλληλη έρευνα σε οικία του στο Παλαιό Φάληρο,

- Δεκατρία (13) πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται μεν άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, πλην όμως εξετάζεται αν εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή,

- Εξήντα (60) μαχαίρια διαφόρων τύπων – πεταλούδες – στιλέτα,

- Δέκα (10) διόπτρες κατεύθυνσης στόχων laser και

- Δύο (2) συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης taser 

Τα ανωτέρω ευρήματα κατασχέθηκαν, ενώ η έρευνα συνεχίζεται».
BHMA

2 σχόλια:

  1. Το γεγονός ότι είχε άδειες για τα συγκεκριμένα όπλα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, δεν σας αποθαρύνει απ'το να κάνετε σπέκουλα εναντίον της ΧΑ.
    Την στιγμή που ο συγκεκριμένος είναι γνωστός συλλέκτης στρατιωτικών υλικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρεπει να καταλαβετε, οτι ο αρμαγεδων που θελουν να προκαλεσουν στην ελλαδα και τον παγκοσμιο ελληνισμο, περιλαμαβανει και τον ελληνικο εφοπλισμο.
    Ειναι σχεδιο, η διαλυση του ελληνικου εφοπλισμου. Η συνδεση που επιχειρειται, μεταξυ εφοπλισου και ΧΑ κλπ, ειναι στημενη. Μακρυα λοιπον απο τετοιες σπεκουλες, οσοι τουλαχιστον κ. Καλεντεριδη, υπερασπιζεστε τηνΕλλαδα. Ο πολεμος που μας κανουν ειναι ανηλεης και ανιερος. Ο εφοπλισμος ειναι Ελλαδα και η Ελλαδα ειναι ο εφοπλισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.