8/3/14

Επικρίσεις κομμάτων για Μπαρμπαρός

Πρόκληση Τούρκων: Το Μπαρμπαρός ερευνά κοντά στο οικόπεδο 3 της ΑΟΖ
Εικόνα αρχείου
ΕΔΕΚ και Συμμαχία Πολιτών επέκριναν χθες την Κυβέρνηση για τη στάση της όσον αφορά τις συνεχιζόμενες δραστηριότητες του τουρκικού ερευνητικού σκάφους Μπαρμπαρός εντός της κυπριακής ΑΟΖ.
Παρά το γεγονός ότι οι πειρατικές ενέργειες της Τουρκίας συνεχίζονται, η Κυβέρνηση τηρεί αιδήμονα σιωπή. Καμιά αντίδραση, καμιά διαμαρτυρία, κανένα διάβημα, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΕΔΕΚ, καλώντας την Κυβέρνηση να απαντήσει γιατί συνεχίζει να τηρεί τη συγκεκριμένη απαθή στάση.
«Υπάρχει προσαρμογή και αποδοχή της κατάφωρης παραβίασης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας;» ερωτά η ΕΔΕΚ, διερωτώμενη επιπρόσθετα «πού έχουν πάει οι εξαγγελίες του Προέδρου Αναστασιάδη;».
Από την πλευρά της η Συμμαχία Πολιτών διερωτάται εάν «η δέσμευση του Προέδρου Αναστασιάδη θα υλοποιηθεί, όταν το Μπαρμπαρός θα προσδέσει στο λιμάνι της Πάφου», προσθέτοντας ότι η Τουρκία «αδειάζει και τον Αμερικανό Πρόεδρο Ομπάμα και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, συνεχίζοντας προκλητικά να παραβιάζει εδώ και μέρες την ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Σημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.