13/4/14

Γαλλία: Η Μαρίν Λεπέν συνάντησε το πρόεδρο της ρωσικής Δούμας

Égalité et Réconciliation (Γαλλία)      (μτφ. Κριστιάν)
Ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμας (Κάτω Βουλή του ρωσικού κοινοβουλίου) Σεργκέι Ναρυσκίν πιστεύει ότι η Ρωσία και η Γαλλία πρέπει να διατηρούν εταιρικές σχέσεις, παρά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν από τη Γαλλία ενάντια στη Ρωσία λόγω της θέσης της Μόσχας σχετικά με την Κριμαία.

«Οι ρωσο-γαλλικές σχέσεις περνούν μια δύσκολη περίοδο μετά την ρωσοφοβική εκστρατεία ενορχηστρωμένη από ορισμένες χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Πιστεύουμε ότι οι δύο χώρες θα πρέπει να διατηρήσουν τη συνεργασία τους προς το συμφέρον του γαλλικού και ρωσικού λαού», δήλωσε ο κ. Ναρυσκίν το Σάββατο κατά τη διάρκεια συνάντησης με τη πρόεδρο του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν (Marine Le Pen).

Σύμφωνα με το κ. Ναρυσκίν, η Γαλλία θεωρείται στη Ρωσία ως έναν από του κυριότερους  εταίρους. Ο Ρώσος βουλευτής συνεχάρη επίσης τη κα Λεπέν, με την ευκαιρία των «λαμπρών αποτελεσμάτων που κέρδισε το κόμμα της στις τελευταίες δημοτικές εκλογές».

«Νομίζω ότι έχουμε κάθε λόγο να μιλάμε για ένα σημείο καμπής στην πολιτική ιστορία στη Γαλλία, όπου μια τρίτη δύναμη  -το Εθνικό Μέτωπο-  παρεμβαίνει στη μάχη μεταξύ των κεντρώων της  δεξιάς και των σοσιαλιστών», κατέληξε ο πρόεδρος της Δούμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.