3/5/14

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην Ολομέλεια για τις λαϊκές αγορές (βίντεο)

Ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου για τις λαϊκές αγορές που πλήττει βάναυσα τον κλάδο των πωλητών και των παραγωγών.


4 σχόλια:

  1. Πέρα από το θέμα της ασυλίας για βιαιοπραγίες της Χρυσής Αυγής, εδώ ο Κασιδιάρης στην ουσία τους έβαλε στη θέση τους για ευθύνες ηθικής αυτουργίας στις αυτοκτονίες των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κομματα της τρουμπας και των κοινωνικων αποβρασματων που ακουνε στο ονομα "συνταγματικο!!!" τοξο, εχουν μετατρεψει την πολιτικη, σε πανεπιστημιο κλεφτρονιων. Αυτα τα αποβρασματα, πλιατσικολογουν την ζωη μας καθημερινα. Η μεγαλη τους επιτυχια, ειναι οτι εχουν κανει τις επερχομενες εκλογες, φιλολογια περιορισμενη στα ορια των συνδιασμων που αυτα εχουν κατασκευασει. Δεν συζηταμε αν θα στειλουμε στο διαολο τα σιχαματα που μας μοστραρουν, αλλα συζηταμε ποιο απο τα σιχαματα αυτα θα ψηφισουμε!!!
    Εγω ξαναλεω, μακρυα απο συνδιασμους που εχουν οποιαδηποτε σχεση εξ αιματος ή εξ αγχιστειας με τα βρωμερα κομματα του δοσιλογικου τοξου.
    μακρυα απο το εμετικο πασοκ και τις παραφυαδες του, μακρυα απο την νδ και τους παρατρεχαμενους της, που ο σοιμπλε μας φορεσε σαμαρι!
    Η ΧΑ ειναι η μονη λυση, και αυτα που λενε οι κατσικοκλεφτες-δοσιλογοι οτι ειναι ναζιστικο κομμα, εγω τα ακουω βερεσε. Οι ελληνες δεν ειναι ναζι, δεν εχουν σχεση με εγκληματιες. Την ΧΑ την ψηφιζουν διοτι ειναι το μονο πατριωτικο κομμα. Ειναι εθνικοσοσιαλιστικο κομμα αλλα οχι ναζιστικο. Περιπτωσεις ναζιστων εντος της ΧΑ, συντομα θα ξηλωθουν. Δεν εχουν θεση εκει μεσα.
    Η ΧΑ ειναι ο μονος πολιτικος δρομος για επιστροφη στην πατριδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέσα στο 2013 60 εκατομμύρια μοιράστηκαν τα κόμματα ! ! !

    Δηλ φτύνουμε αίμα για να πηγαίνουν τα λεφτά μας στα κόμματα.

    Που είναι τα αριστερά "φιλολαΪκά" κόμματα; Και αυτά επιχορήγηση;

    Το κράτος έκοψε μισθούς συντάξεις, έκανε απολύσεις διέλυσε οικονομικά τους Έλληνες αλλά τα κόμματα δεν τα πειράζει κανείς.

    Και τώρα θέλουν και την ψήφο μου;

    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @αντιπροοδευτικος

    Τρολλάρεις ή τα πιστεύεις αυτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.