27/5/14

Αποκαλυπτικό: Η Δούρου εξελέγη με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής και του Μαρινάκη


Αποκαλύπτεται ότι η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ νίκησε στην Αττική διότι την στήριξαν Χρυσαυγίτες, ψεκασμένοι και ΚΚΕ, αλλιώς δεν θα μπορούσε να κερδίσει σε καμιά περίπτωση.


Λίγες ημέρες πριν τις κυριακάτικες κάλπες όλη η Ελλάδα συζητούσε για μια πιθανή μετακίνηση ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής προς του ψηφοφόρους. Γράφαμε κι εμείς ότι η Κουμουνδούρου ψαρεύει στα θολά νερά του νεοναζιστικού κόμματος και πολλά από τα στελέχη του κόμματος μας επιβεβαίωναν. Είχαμε γράψει για το φλερτ ΣΥΡΙΖΑ – Χρυσής Αυγής καθώς η Δούρου, ο Σακελλαρίδης, ο Σκουρλέτης, ο Καλύβης είχαν φροντίσει να ρίξουν την χρυσαυγίτικη ψήφο στην Κολυμβήθρα του Σιλωάμ γιατί την χρειαζόταν προκειμένου να εκλεγούν.Φυσικά στην Κουμουνδούρου όποτε τους συμφέρει χαρακτηρίζουν τις ψήφους στη Χρυσή Αυγή ως «παραπλανημένους» νεοδημοκράτες. Όμως, είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικό το exit poll της Metron Analysis για το που πήγαν τελικά οι ψήφοι του Παναγιώταρου και των υπολοίπων στην Περιφέρεια Αττικής. Όπως φαίνεται από τις απαντήσεις, το 54,5% όσων στον πρώτο γύρο ψήφισαν τον Χρυσαυγίτη Παναγιώταρο προχθές υποστήριξαν τη Ρένα Δούρου και το 45% τον Γιάννη Σγουρό. Τι έχει να πει άραγε η «επαναστάτρια» η «τσαβίστρια» Ρένα που εξελέγη περιφερειάρχης με τις ψήφους του Παναγιώταρου; Είναι περήφανη; Και με τι μούτρα θα βγει στα κανάλια να μας πει ότι δεν ανέχεται τους Χρυσαυγίτες, δηλαδή αυτούς που την ψήφισαν; Μάλλον θα πρέπει να στείλει λουλούδια στον Κασιδιάρη για το ποτήρι νερό που της έριξε και την έκανε διάσημη στο Πανελλήνιο. Και να στείλει κανένα κουτί… τουλούμπες ή μια σούβλα κοκορέτσι στον Παναγιώταρο ως ευχαριστίες για τις ψήφους που της προσέφερε στο πιάτο.

Αλλά έχουμε κι άλλα στοιχεία άκρως ενδιαφέροντα: Το 80,9% των ψηφοφόρων που είχαν στηρίξει Παφίλη, δηλαδή ΚΚΕ, πέρασαν στο στρατόπεδο της Δούρου. Εικόνισμα του Στάλιν θα στείλει στον Περισσό η Ρένα. Τέλος, το 71% των πολιτών που ψήφισαν Χαϊκάλη, δηλαδή Ανεξάρτητους Ελληνες, στη συνέχεια στήριξαν την κ. Δούρου.
Ο Σγουρός υποστηρίχθηκε σε ποσοστό πάνω από 95,4% από όσους είχαν στηρίξει τον Γ. Κουμουτσάκο, και μόλις 4,6% τη Ρένα Δούρου.
Σε πολιτικό επίπεδο λοιπόν αποκαλύπτεται ότι η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ νίκησε στην Αττική διότι την στήριξαν Χρυσαυγίτες, ψεκασμένοι και ΚΚΕ, αλλιώς δεν θα μπορούσε να κερδίσει σε καμιά περίπτωση.
Σε ότι αφορά την ηλικία και την απασχόληση ή το φύλλο των ψηφοφόρων των δύο, φαίνεται να επικρατεί ισορροπία, μια μοιρασιά. Άνδρες σε ποσοστό 50,4% ψήφισαν Δούρου, επίσης 49,6% γυναίκες, 52,5% νέοι ηλικίας 18-24 ετών, 52,1% 25-34 ετών, 55,5% ηλικίας 35-54 και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία (55 και πάνω) 42,9%.
Ανεργοι κατά κύριο λόγο επέλεξαν τη Δούρου (67,4%) και μισθωτοί του δημοσίου (53,4%) αλλά και φοιτητές (57,2%).
Ενδιαφέροντα είναι τα στοιχεία για το ποιες περιοχές ψήφισαν… δαγκωτό Δούρου και ποιες τον Γ. Σγουρό.
Δούρου επέλεξαν κυρίως οι κάτοικοι των κεντρικών περιοχών της Αττικής αφού από εκεί η κυρία Δούρου έλαβε συνολικά 185.096 ψήφους με ποσοστό 50,03%, δηλαδή μόλις 226 περισσότερες ψήφους από εκείνες που συγκέντρωσε ο Ιωάννης Σγουρός, αφού τον τίμησαν 184.870 άτομα σε ποσοστό 49,97%.
Από την άλλη, ο βόρειος τομέας Αθηνών επέλεξε για περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό αφού συγκέντρωσε 138.705 ψήφους αφήνοντας την κυρία Δούρου στη δεύτερη θέση με 116.032 ψήφους.
Εμφανής είναι η διαφορά μεταξύ των δυο πολιτικών κομμάτων στις δυτικές περιοχές της Αθήνας αφού η κυρία Δούρου συγκέντρωσε 115.185 ψήφους ενώ ο κ. Σγουρός 83.187 δηλαδή 31.998 ψήφοι διαφορά.
Και στην Περιφέρεια του Πειραιά μεγαλώνει η διαφορά μεταξύ τους καθώς η κυρία Δούρου πήρε 111.970 ψήφους, ενώ ο κ. Σγουρός μόλις 87.336.
Η Ανατολική Αττική έδωσε μικρό προβάδισμα στον Ιωάννη Σγουρό με 105.464 ψήφους ενώ η κυρία Δούρου έλαβε 104.009 ψήφους.
Και οι νότιες περιοχές της Αθήνας, όμως, προτίμησαν για περιφερειάρχη τον Γιάννη Σγουρό καθώς του έδωσαν 111.826 ψήφους ενώ στην κυρία Δούρου 105.246.
Οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής, ωστόσο, προτίμησαν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με 38.526 ψήφους αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον κ. Σγουρό με 34.371 ψήφους.
Τέλος, οι κάτοικοι από την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων δηλαδή Αγκίστρι, Αίγινα, Κύθηρα, Πόρο, Σαλαμίνα, Σπέτσες, Τροιζηνία και Ύδρας, επέλεξαν για περιφερειάρχη τον κ. Σγουρό με 22.850 ψήφους, ο οποίος έλαβε 4.683 ψήφους παραπάνω από ό,τι η κυρία Δούρου.
Όπως φαίνεται από τα στοιχεία η κ. Δούρου κατήγαγε περήφανη νίκη σε βάρος του κ. Σγουρού επειδή στον Πειραιά είχε 30.000 περίπου ψήφους περισσότερους από τον αντίπαλό της. Τι έχει ο Πειραιάς; Μα έχει Μαρινάκη και την μυστική συμφωνία που έκανε με την Κουμουνδούρου να στηρίξουν Μώραλη οι Συριζαίοι και να πάνε μονοκούκι όλοι οι… γαύροι του Πειραιά στη Ρένα Δούρου. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η κ. Δούρου είχε «μαυριστεί» από τους ΑΕΚτζήδες, ένας λόγος παραπάνω δηλαδή να την στηρίξουν οι Ολυμπιακοί.
Συμπερασματικά: Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για τη νίκη της αλλά πόσο περήφανη είναι που εξελέγη με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής και του Μαρινάκη;

9 σχόλια:

  1. Ειχα την εντυπωση εως τωρα οτι το infognomon τηρουσε καποιες προδιαγραφες ως προς την ποιοτητα των αρθρων που φιλοξενουσε..αλλα δυστυχως με Φαηλο αν κοιμηθεις το πρωϊ θ' αληθωρησεις...κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απόδειξη ότι έχουμε γεμίσει μικρούς δικτατορίσκους είναι το ότι αντί να ασχοληθούν με το 50% της αποχης, ασχολούνται με το 10 της Χρυσής Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ ανθυγιεινό να χύνονται και εδώ μέσα τα σκατά του κεντρικού βόθρου του διαδικτύου.

    Πληρωμένοι πράκτορες που δημοσιεύουν όποια αηδία χύσει ο λοβοτομημένος εγκέφαλος τους, αφορούν αόρατους αναγνώστες, πληρωμένους υπαλλήλους που "σχολιάζουν" τις αναρτήσεις, και γενικώς όλη τη μπλέμπα που κόλλησε σαν καρκίνος στο σώμα της ΝΔ και την διαλύει κατόπιν εντολής.

    Επί της ουσίας βέβαια, άριστα έκανε η Δούρου που μάζεψε όσες ψήφους μπόρεσε μέσα από την κάλπη, σε μία μυστική ψηφοφορία.

    Και φυσικά δεν συγκρίνεται καθόλου με το μάζεμα των βρωμερών πολιτικών σκουπιδιών από τον σκουπιδοτενεκέ, για τον σχηματισμό της συν-μαφίας Μπαρόζο με σκοπό να διαλύσουν την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περαστικά Φαήλε!!!
    Στο 2% δεν έλεγε ο αρχηγός σου, πως θα φτάσει η ΧΑ, με τις μεθοδεύσεις των Αθανασίου και Σια;;;
    Φάε τώρα Δούρου για πρωϊνό και ρούφα και τ'αυγό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τυφλα να εχει ο γκαιμπελς , τελικα αλλοι εχουν το ονομα και αλλοι την χαρη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανηλιθιοι ψηφοφοροι ενωθειτε:

    "Το Σοβιέτ είναι εδώ... ενωμένο δυνατό"
    http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=4394559&pg=6&OrderDir=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Αυγή άθελα της αποκάλυψε το πραγματικο πρασκήνιο στην Θράκη. Ολα πουληθηκαν και ξεπουληθηκαν στο βωμό της νίκης σε περιφερειακό επίπεδο απο Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ. Κατά συνέπεια η επαναστατικη γυμναστική έχει λόγο και απο το Αντινούζ.

    Είναι κρίμα πάντως να χάνονται σοβαρές αναλύσεις όπως του Κου Αποστολόπουλου στο Iskra.gr με τίτλο Εκλογές όπως Δημοσκπόπηση

    Καλη η πολυφωνία μα θέλει και λίγο κρισάρα η είδηση μην περνάει η ίρα μαζι με το στάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Drolaps I Lapas??
    Vlepo Xrysaugitakia kai Harmani Aristera trollakia na einai enomena edo mesa. Giati sas peirazei I Alitheia oti I dourou kerdise me psifous tis xrysis augis kai tou KKE?? Ti kanei Niaou Niaou sta keramydia. To proto prama pou didaskoune se sovara panepistimia einai oti ta dyo akra enonote. fysika sovara panepistimai oxiEellinika kentra me Tsyrizakke Antarsya kathodigites kai Politiki oikonomiki aliteia gia kathigites.
    Perastika stin Sovieteia me to Iskra kai perastika stous Xrysaugites pou zoune to mytho tous me tin fantasia tou kserola. Drlaps Pes ma ti pineis kai den mas dineis? Na diabasoume ISKRA?? Ola ta skata stin pista. Savva sto ksanaleo i amorfosia sto Yunanistan exei xtypisei kagelo.

    (X) Ellinas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν δεν κάνω λάθος το Εδω Ιστολόγιο αναδημοσιεύει συχνά πυκνά κείμενα του Κου Αποστολόπουλου και μάλιστα πρίν αναρτηθούν στο Iskra.gr. Δεν σε είδα εκεί να διαμαρτύρεσαι. Αν δε δεν με απατά η μνήμη μου ο Ιδιοκτήτης του Ιστολογίου έχει βρεθεί σε πάνελ με τον Κο Αποστολόπουλο ούκ ολίγες φορές

    Οπως δεν είδα να αναχάνεις λέξη για τα όσα έγιναν στην Θράκη με βαρύτατες ευθύνες απο Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ.

    Γνωρίζεις το τι έχει ειπωθεί για τους πνευματικά άοπλους να στο θυμήσω πάλι ανευ ουσίας, βλέπεις διαθέτεις και εσύ το ακαταμάχητο όπλο της

    Τέλος απ οτον γλωσσικό σου πλούτο διαπιστώνει κανείς σε συνδυασμό με τα επιχειρήματα του και την ρητορεία σου πια η σχέση με τον Ελληνικό πολιτισμό , τις αξίες ιδανικά και αρχές του,. Δικαιούμαι λοιπόν να σε χαρακτήρησω με την σειρά μου ως έλληνα με το ε μικρό γιατί τόσο είανι και το ηθικό σου και πνευματικό σου ανάστημα. Λαγός την φτερη κούναγε κακό της κεφαλής του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.