9/7/14

Πρόσωπο-κλειδί πίσω από τον εμπρηστή της καφετέριας του Τζαβέλλα! Πώς συνδέεται και το καρτέλ της ηρωίνης

Μπαράζ αποκαλύψεων για «στημένους» ποδοσφαιρικούς αγώνες αναμένεται να φέρει η σύλληψη ενός 30χρονου για τον εμπρησμό στην καφετέρια του διεθνούς ποδοσφαιριστή Γιώργου Τζαβέλλα τον περασμένο Απρίλιο στον Βύρωνα. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο συλληφθείς φέρεται να συνδέεται με πρόσωπο-κλειδί το οποίο βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών για συναλλαγές «κάτω από το τραπέζι» στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Ο κατηγορούμενος για τον εμπρησμό στον Βύρωνα συνελήφθη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής ύστερα από επεισοδιακή καταδίωξη στην Ηλιούπολη.

Καταδίωξη

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης τον είδαν στη μοτοσικλέτα -όπου επέβαινε και ένας 27χρονος- και του ζήτησαν να σταματήσει. Εκείνος, ωστόσο, επιτάχυνε για να αποφύγει τον έλεγχο και ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της περιοχής. Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν, όμως, μέχρι να τους συλλάβουν, οι δύο νεαροί άνδρες πιάστηκαν στα χέρια με τους ενστόλους και αντιστάθηκαν σθεναρά!

Αναζητούν

Κατά τη διερεύνηση των φακέλων των δύο συλληφθέντων προέκυψε ότι ο 30χρονος αναζητούνταν για την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στις 17 Απριλίου στην καφετέρια SASS του ποδοσφαιριστή Γιώργου Τζαβέλλα στον Βύρωνα, ύστερα από τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Τον 30χρονο φαίνεται πως είχε καταγράψει μάλιστα να τοποθετεί τον εμπρηστικό μηχανισμό μαζί με άγνωστο συνεργό του το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της καφετέριας. Ο 27χρονος συνεπιβάτης του στη μοτοσικλέτα, που επίσης συνελήφθη, σύμφωνα με τις Αρχές, φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με Πατρινό που δολοφονήθηκε πέρυσι σε αιματηρό επεισόδιο -με έναν ακόμη νεκρό- έξω από κλαμπ της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», η σύλληψη του 30χρονου για τον εμπρησμό, και η σχέση του με πρόσωπο που ερευνάται για τα στημένα ματς οδηγεί τις Αρχές σε τσουνάμι αποκαλύψεων για τον χώρο του ποδοσφαίρου, με τις έρευνες να αγγίζουν και πολιτικά πρόσωπα.
Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών μπαίνουν τώρα και πρόσωπα που φέρονται να συνδέονται περιφερειακά στο περιβόητο καρτέλ ηρωίνης με τους 2,1 τόνους ηρωίνης σε Κορωπί, Φιλοθέη και στο δεξαμενόπλοιο NOOR One.
δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.