3/7/14

Ο Γκέκας έχασε το πέναλτυ...

Ειδικού Συνεργάτη
Και ενώ ο καθηγητής  Μαραντζίδης πέφτει θύμα «κλωτσοπατινάδας» στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της ελεύθερης κυκλοφορίας των ιδεών οι εξελίξεις στη χώρα του «άρπα-κολα» τρέχουν:
- Η Αντιτρομοκρατική συνέλαβε μέλη του DHKP/C στα Εξάρχεια κατ’ εντολήν  της Υψηλής Πύλης. Την ίδια ώρα η Υψηλή Πύλη τροφοδοτεί με όπλα και εθελοντές τους τζιχαντιστές της Αλ Νούσρα στη Συρία. Αλήθεια ο Γερμανός «κατάσκοπος της Χίου» που βρίσκεται; Δικάστηκε;
- Φήμες θέλουν εμπλοκή του οοοοοοοοοοοοι (που συνέφαγε με το ξανθό μανάρι του Αλέξη σε ψαροταβέρνα του Πειραιά) στην υπόθεση της άσπρης σκόνης από τη Περσία. Λέτε να έχει στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη του Λιμανιού μέσω Ιράν; Αναμένονται νεότερα.
- Η Αγία Εθνικιστική Οικογένεια στη φυλακή. Πεθερός και γαμπρός στο Κορυδαλλό ενώ η πεθερά σε κατ’ οίκον περιορισμό. Μόνο η μικρή κυκλοφορεί  ΑΚΟΜΗ  ελεύθερη.
-Η Ντόρα ...η εξερευνήτρια ετοιμάζει βαλίτσες για Βρυξέλλες; Από ό,τι γνωρίζω για να γίνεις επίτροπος πρέπει να καταθέσεις ΒΑΡΒΑΤΟ βιογραφικό με σπουδές και εργασιακή εμπειρία. Αλήθεια αυτή έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της; Στο μυστικό δείπνο με Μαρινάκη, Βαρδή και Αλίεφ του Αζερμπαιτζαν τι άραγε συζήτησαν; Το antinews πραγματοποιεί σχετική έρευνα.
 -Ο Φαήλος ανέλαβε συνήγορος του σατανιστή από τη Γλυφάδα. Το έμαθε ο ορθόδοξος  Χολέβας (του οποίου ο πατέρας ήταν Υπουργός της Χούντας, τυχαίο άραγε;) και ζήτησε να τον εξομολογήσει.  
- Ο γιός του skal παραδίδει μαθήματα Δημοκρατίας. Αχ αγόρι μου, σε λάθος χώρα βρίσκεσαι. Εδώ περνάει μόνο ο λαϊκισμός και ο ψευτοτσαμπουκάς.
- Η κυρία Μπαλτά του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών τιμήθηκε από το Πρόεδρο της Τουρκιάς Abdullah Gul. Της απενεμήθη το «χρυσό φέσι» και νεο-οθωμανική επιχορήγηση για μελλοντικές έρευνες.
-Με το Μιχελάκη τι θα γίνει τελικά; Θα αρθεί η βουλευτική του ασυλία; Γιατί έχει χαθεί από τα τηλεοπτικά παράθυρα;
-Ανέκδοτο: Γιατί έχασε το πέναλτυ ο Γκέκας; 
Τον είχε καλέσει στο γάμο του ο Παπασταθόπουλος στις 5 Ιουλίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.