4/12/14

ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΗΣ ΓΑΥΔΟΥ Συνετρίβη F16 - Σώοι οι πιλότοι

Συνετρίβη F16 - Σώοι οι πιλότοι
Διθέσιο αεροσκάφος F-16 συνετρίβη στις 13:45, 22 ναυτικά μίλια βορείως της Γαύδου, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης, λόγω μηχανικής βλάβης.

Το μαχητικό εγκαταλείφθηκε επιτυχώς από τους χειριστές του και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία τους.

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση για την περισυλλογή των χειριστών, στην οποία συμμετέχουν ελικόπτερα των ενόπλων δυνάμεων, σκάφη του λιμενικού και παραπλέοντα πλοία, ενώ σε ετοιμότητα έχει τεθεί και ένα αεροσκάφος C-130 εάν απαιτηθεί.

ΕΘΝΟΣ

3 σχόλια:

  1. Ευτυχώς το πλήρωμα είναι καλά!Η απώλεια του αεροσκάφους είναι τεραστια βεβαια και θα πρέπει από τώρα στην αεροπορία να αρχίσουν να σκέφτονται αν μπορούν να περισυλλέξουν και να επισκευάσουν το αεροσκάφος. Η απώλεια ενός τέτοιου αεροσκάφους είναι σαφέστατα παρα πολύ επιβλαβής για την ελληνική αεροπορία και αν δεν μπορεί να επισκευαστεί τότε θα πρέπει να αντικατασταθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλεξανδρε συμφωνω μαζι σας. Θα πρεπει επειγοντως να συγκεντρωθουν τα περιπου 2,45 εκατομμυρια κομματακια του αεροσκαφους απο τον βυθο της θαλασσας και να επανασυνδεθουν παραυτα. Η αεροποριας μας το εχει αναγκη. Αν λειπουν στο τελος μερικα κομματακια δεν νομιζω να δημιουργει καποιο προβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δενομίζω το ξέρεις αν το αεροπλάνο είναι κομματάκια, μάλλον βλέπεις πολλές χολυγουντιανες ταινίες, η κατάσταση του αεροσκάφους μόνον επιτόπου μπορεί να αξιολογηθεί ενώ υπάρχει αντίστοιχη περίπτωση στο Ισραήλ οπούτ το αεροπλάνο ανασύρθηκε και πλέον πετάει κανονικα και με μικρότερο κόστος από ότι θα χρειαζόταν ένα καινούριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.