25/4/15

«Άντε γαμ.. ρε μαλ..» - Χάος στη Βουλή των ελλήνων! (video)

«Άντε γαμ.. ρε μαλ..» - Χάος στη Βουλή των ελλήνων! (video)
Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην Βουλή των Ελλήνων, όπου λίγο έλειψε η αίθουσα της Ολομέλειας να μετατραπεί σε ρινγκ, με μερίδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να κινείται με απειλητικές διαθέσεις προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα τον Α. Λοβέρδο.
Όλα ξεκίνησαν από μία φράση του υπουργού Εσωτερικών, Ν. Βούτση, ο οποίος κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι «εκπροσωπεί τις αιτιάσεις, τις ενστάσεις και τα συμφέροντα των δανειστών μέσα στη Βουλή».
Η φράση αυτή του κ. Βούτση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αυτό όμως δεν τον πτόησε καθόλου, αφού συνέχισε την επιθετική του ρητορική λέγοντας ότι «ξέρουμε τις θέσεις σας, ξέρατε τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια αποδεχόσασταν πλήρως τα αιτήματα των δανειστών και γι’ αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».
Δείτε τα όσα απίστευτα ακολούθησαν…:

4 σχόλια:

  1. Τα μονα παιγνίδια που εχει αργησει η ΟΥΕΦΑ να τα χαρακτηρισει στημενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι αυτοί οι υβριστές των πάντων, και πριν και τώρα, αυτούς που τους αποκαλούν μ@λ@κες και τους στέλνουν να συνουσιαστούν, αυτοί στους οποίους στήριξε κάποιες ελπίδες του ο λαός πάνω στην απελπησία του, αποδεικνύουν καθημερινά πόσο ερασιτέχνες, λίγοι και πραγματικοί μ@λ@κες είναι. Να μου το θυμηθείτε πως, όχι σε πολύ απότερο χρόνο, θα την κοπανήσουν νύχτα απ' την εξουσία κι ο κόσμος θα τους κυνηγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατα την γνώμη σας κύριε Σαρηγιάννη.
    Θα έπρεπε, ο Ελληνικός Λαός,να δώσει την ψήφο του στους Μαφιόζους πρώην κυβερνήτες,Αμερικανογερμανοαγκλοτουρκοπράκτορες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
    Απλή ερώτηση?.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.