22/8/15

Σκέψεις του Γιώργου Πολίδη (Τσαχουρίδη) για το μεταναστευτικό

Θέλω να κάνω μια δήλωση και παρακαλώ να αναδημοσιευθεί αν είναι δυνατόν όσο γίνετε σε περισσότερους χώρους.
Οι ανθρωπιστές με τα βαθιά ανθρώπινα τους αισθήματα, μας θεωρούν εμάς που εναντιόμαστε στην εισβολή των γνωστών λαθραίων στοιχείων στην πατρίδα μας, μας θεωρούν, λοιπόν, ως ρατσιστές.
Εμείς όμως δεν είμαστε ρατσιστές καθώς αγαπούμε τον Ιησού Χριστό όπως ο Κολοκοτρώνης, ο Μακρυγιάννης και ο Καποδίστριας.

Όταν λέμε πως οι λαθρομετανάστες είναι σκουπίδια και μικρόβια, το λέμε διότι αυτό μας διδάσκει η φύση, η εμπειρία και η ζωή, και όχι επειδή θεωρούμε εμάς κάτι ανώτερο από αυτούς, που είμαστε ανώτεροι από αυτούς, όπως μας διδάσκει η φύση, η εμπειρία και η ζωή.
Διότι εμείς προερχόμαστε από έναν λαό που ακατάπαυστα εδώ και 3 χιλιάδες χρόνια παράγει πολιτισμό, λόγου χάριν, Σωκράτης, Αριστοτέλης, Πλάτων, Επίκουρος, Όμηρος, Αισχύλος, Κολοκοτρώνης, Μακρυγιάννης, Καποδίστριας, Παπανικολάου (τεστ ΠΑΠ), Σεφέρης, Ελύτης, κ.λ.π., ενώ οι λαοί από τους οποίους προέρχονται τα λαθρομεταναστευτικά σκουπίδια-μικρόβια δεν έχουν απολύτως τίποτε προσφέρει στον παγκόσμιο πολιτισμό.
Και πως άλλωστε να έχουν προσφέρει στον παγκόσμιο πολιτισμό όταν ο δικός τους ηθικός κώδικας προβλέπει, δεν λέω επιτάσσει παρόλο που πρακτικά εφαρμόζεται σε πολλές περιοχές προέλευσης των σκουπιδιών-μικροβίων αυτών, την αφαίρεση του χεριού στο ύψος του καρπού στον κλέφτη και την δεύτερη φορά της αξιόποινης πράξης του την αφαίρεση του ποδιού του.
Πως να έχουν προσφέρει στον παγκόσμιο πολιτισμό όταν η λαϊκή τους παράδοση και το φυλετικό τους ήθος αποδέχεται και διαιωνίζει έως σήμερα την αφαίρεση των εξωτερικών γυναικείων γενετικών οργάνων (κυρίως αφαίρεση κλειτορίδας).
Πως να έχουν προσφέρει στον παγκόσμιο πολιτισμό όταν ο δικός τους πολιτισμός προβλέπει για ηθικά παραπτώματα, λόγου χάριν επιλογή συντρόφου από την ίδια την γυναίκα και όχι αποδοχή συντρόφου επιλογής του πατέρα της, τον λιθοβολισμό;;;
Τα παραδείγματα είναι δεκάδες...
Αυτά μας διδάσκει η φύση, η εμπειρία και η ζωή.
Και όποιος νομίζει ότι σφάλω, ας καταθέσει τεκμηριωμένο επιχείρημα να με αντικρούσει στα λεγόμενα μου.
Πάμε παρακάτω.
Προφανώς κάτι πολύ δόλιο και επικίνδυνο κινεί την υπόθεση...
Το εικονάκι αυτό πιο πάνω διατυπώνει (σε άλλη δημοσίευση) την αλήθεια που δεν βλέπουν οι ευρωπαίοι πολιτικοί αλλά και οι ψευδοανθρωπιστές λαθρολάγνοι ανθέλληνες.
Ο μοναδικός λόγος που έρχονται εισβάλλωντας στην Ευρώπη είναι που γνωρίζουν ότι εδώ όλα θα τους διατεθούν ΔΩΡΕΑΝ.
Στην Ελλάδα όχι, αλλά στην Γερμανία και σε άλλες χώρες γνωρίζουν πως όλα θα τους διατεθούν ΔΩΡΕΑΝ.
Σπίτι, επίπλωση και γενικά πλήρης οικοσκευή, χρήματα για διατροφή, χρήματα για ένδυση-υπόδυση, χρήματα για θέρμανση, χρήματα κάθε 3 χρόνια για συντήρηση οικίας (βαψίματα, ταπετσαρία κ.λ.π.), χρήματα, τέλος πάντων, για κάθε βιωτική ανάγκη όπως γνωρίζουμε από τον δικό μας βίο. ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ.
Δεν έρχονται στην Ευρώπη επειδή ζήλεψαν τον πολιτισμό της και όσα προσφέρει αυτός στους γηγενής (την έννοια της αρετής, δηλαδή, της ελευθερίας του αυτοπροσδιορισμού κ.λ.π.).
Εάν αύριο δημιουργηθούν στην κοινωνία μας συνθήκες που επιβάλλουν την μετανάστευση μας για την ασφάλεια της ζωής μας, είτε όμως και για λόγους οικονομικούς, ως χώρα τελικού προορισμού θα επιλέξουμε χώρα με όμοιες με την δική μας πολιτιστικές και πολιτισμικές δομές αλλά και νοοτροπία και ήθος για την καθημερινή κοσμοθέαση και οργανωτικό τρόπο ζωής.
Η.Π.Α., Καναδάς, Αυστραλία, Βραζιλία, Αργεντινή, Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Δανία, Σουηδία κ.λ.π., θα είναι μία από τις χώρες που θα επιλέξουμε ως καταφύγιο, και σε καμία περίπτωση δεν θα διανοηθούμε να επιλέξουμε το Ντουμπάϊ την Τουρκία ή άλλη ειρηνική και με οικονομική ανάπτυξη ισλαμική χώρα. Είναι φυσικός νόμος της ανθρώπινης πνευματικότητας και λειτουργεί (Αν και η λειτουργία του είναι οντολογικά ασυνείδητη).
Σε αυτούς που εισβάλλουν στην πατρίδα μου και στην Ευρώπη γιατί δεν λειτουργεί ο ανθρώπινος αυτός πνευματικός συνειδησιακός νόμος;;;
Προφανώς κάτι πολύ δόλιο και επικίνδυνο κινεί την υπόθεση...
Γιώργος Πολίδης (Τσαχουρίδης)
polgt@msn.com

36 σχόλια:

  1. Διαφωνώ με την προσέγγιση και νομιζω πως ειναι εξίσου επικίνδυνη με την προσέγγιση της Τασίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Πρωθυπουργός της Αυστραλίας προς τους Μουσουλμάνους της χώρας: ”Εάν ο Θεός μας σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη!”



      Η Αυστραλία λέει ΟΧΙ στο Ισλάμ και είναι η δεύτερη φορά που το κάνει!

      Οι μουσουλμάνοι που θέλουν να ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο Sharia, ενημερώθηκαν ότι πρέπει να φύγουν από την Αυστραλία, καθώς η Κυβέρνηση έχει στοχοποιήσει όλους τους εξτρεμιστές στην προσπάθεια της να αντιμετωπίσει τις εν δυνάμει τρομοκρατικές επιθέσεις.

      Επί πλέον, η Gillard εκνεύρισε μερικούς μουσουλμάνους με την δήλωση της ότι υποστηρίζει πλήρως τις ενέργειες των μυστικών υπηρεσιών στην παρακολούθηση των τζαμιών σε όλη την επικράτεια.

      Ανακοίνωση της πρωθυπουργού της Αυστραλίας Julia Gillard – Australia σε ελεύθερη μετάφραση:

      “ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ… Είτε σας αρέσει είτε όχι. Έχω κουραστεί από την ανησυχία αυτού του έθνους μήπως ενοχλούμε μερικούς ανθρώπους ή την κουλτούρα τους. Από την εποχή των επιθέσεων στο Bali, έχουμε παρατηρήσει μια αύξηση του πατριωτισμού στην πλειονότητα των Αυστραλών.

      Η κουλτούρα μας έχει εξελιχθεί για περισσότερο από δύο αιώνες με αγώνες, προσπάθειες και επιτυχίες από εκατομμύρια ανδρών και γυναικών που κατέκτησαν την ελευθερία.

      Μιλάμε κυρίως ΑΓΓΛΙΚΑ, όχι Ισπανικά, Λιβανέζικα, Αραβικά, Κινέζικα, Γιαπωνέζικα, Ρωσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν επιθυμείτε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, να μάθετε την γλώσσα μας.

      Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποια Χριστιανική, δεξιά πολιτική προπαγάνδα, αλλά ένα γεγονός, επειδή Χριστιανοί άνδρες και γυναίκες βασισμένοι στα Χριστιανικά ιδεώδη, ίδρυσαν αυτό το έθνος, και αυτό είναι πλήρως εξακριβωμένο. Εάν ο Θεός μας σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη σαν την νέα σας πατρίδα, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

      Θα αποδεχτούμε τις πεποιθήσεις σας, και δεν θα τις αμφισβητήσουμε. Αυτό που επιθυμούμε εκ μέρους σας είναι να αποδεχτείτε τις δικές μας πεποιθήσεις και να ζήσετε σε αρμονία και ειρήνη μαζί μας.

      Αυτή είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ και Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε όλα. Αλλά, αφού τελειώσετε με τις διαμαρτυρίες σας και τις γκρίνιες σας για την Σημαία μας, τα Χριστιανικά μας πιστεύω ή τον τρόπο ζωής μας, σας συνιστώ ολόθερμα να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη Αυστραλιανή ελευθερία:

      ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.

      ‘Αν δεν είστε ευτυχείς εδώ τότε ΦΥΓΕΤΕ. Δεν σας υποχρεώσαμε να έλθετε. Εσείς ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να έλθετε εδώ. Επομένως ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ την χώρα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε.”

      Οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι δεν είναι ευτυχισμένοι…

      Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Γάζα

      Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Αίγυπτο

      Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Λιβύη

      Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Μαρόκο

      Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Ιράν

      Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Ιράκ

      Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Υεμένη

      Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Αφγανιστάν

      Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Πακιστάν

      Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Συρία

      Δεν είναι ευτυχισμένοι στον Λίβανο

      Που είναι λοιπόν ευτυχισμένοι;

      Είναι ευτυχισμένοι στην Αυστραλία

      Είναι ευτυχισμένοι στην Αγγλία

      Είναι ευτυχισμένοι στον Καναδά

      Είναι ευτυχισμένοι στις ΗΠΑ

      Είναι ευτυχισμένοι στην Γαλλία

      Είναι ευτυχισμένοι στην Γερμανία

      Είναι ευτυχισμένοι στην Σουηδία

      Είναι ευτυχισμένοι στην Νορβηγία

      Είναι ευτυχισμένοι στην Δανία

      Είναι ευτυχισμένοι σε κάθε χώρα που δεν είναι μουσουλμανική

      Και ποιόν κατηγορούν;

      Όχι το Ισλάμ!

      Όχι τους ηγέτες τους!

      Όχι τους εαυτούς τους!

      ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

      Και θέλουν να τις αλλάξουν, ώστε να μοιάζουν με τις χώρες στις οποίες ήταν δυστυχείς….

      Διαγραφή
    3. Δεν επιτρέπεται να γράφετε πως άλλοι άνθρωποι ειναι μικρόβια και δεν ξερω κι εγω τι ούτε ότι εμείς ταχα παράγουμε πολιτισμό και είμαστε ανώτεροι! Δεν ειναι όροι αυτοί για να λυθούν προβλήματα με τέτοιους όρους δημιουργούνται προβλήματα! Επισης, καλό θα ειναι να αναλογιστείτε πως πολλα αρχαιοελληνικά κείμενα δεν θα υπήρχαν σημερα αν δεν τα είχαν σώσει Άραβες, το ότι αυτή τη στιγμη επικρατούν ακραία βαρβαρικά στοιχεία στο Ισλάμ αυτο δε σημαίνει ότι συλληβδην πρεπει να καταδικάζουμε τους πάντες! Η Αυστραλία πουθενά δεν αναφέρει ανθρώπους ως κατώτερους απλώς απαιτούν να γίνουν σεβαστοί οι νόμοι και τα ήθη της Αυστραλίας απολύτως ορθή προσέγγιση! Όσο για τον πολιτισμό που παράγουμε τα τελευταία 40-50 χρονια......

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Αλέξανδρε,

      Γράφεις «Επισης, καλό θα ειναι να αναλογιστείτε πως πολλα αρχαιοελληνικά κείμενα δεν θα υπήρχαν σημερα αν δεν τα είχαν σώσει Άραβες».

      Ο Γάλλος Ιστορικός Συλβαίν Γκουγκενέμ, αμφισβητεί ευθέως ότι τα Ελληνικά κείμενα έφθασαν στην Δύση μέσα από τις Αραβικές μεταφράσεις και αναδεικνύει τον σπουδαίο ρόλο Ευρωπαϊκών κέντρων, όπως το Αβαείο του Μον-Σαιν-Μισέλ, όπου λόγιοι επεξεργάσθηκαν απ’ ευθείας τα Ελληνικά κείμενα.

      Έχει εκδώσει το βιβλίο – μελέτη του, «Ο Αριστοτέλης στο Μον-Σαιν-Μισέλ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ» (Ο γαλλικός τίτλος του είναι: Aristote au Mont-Saint-Michel, les raciness Grecques de l’ Europe chréteinne)», Εκδόσεις ΟΛΚΟΣ, Σίνα 56, Αθήνα.

      Το βιβλίο – μελέτη του προκαλεί πολεμική γιατί θεωρήθηκε από ορισμένους «ρατσιστικό». Αυτό το τελευταίο το «ρατσιστικό» νομίζω ότι τα λέγει όλα!

      Οι περισσότεροι επιτιθέμενοι στον Ιστορικό κ. Γκουγκενέμ, φαίνεται ότι τυγχάνουν Αραβικής καταγωγής.

      Βλέπε και τον σχολιασμό του εν λόγω βιβλίου στο ΒΗΜΑ της Κυριακής 21 Ιουνίου 2009 από τον Νίκο Μπακουνάκη, που ως γνωστόν δεν τυγχάνει ούτε ΑΝΕΛ ούτε Χρυσαυγίτης ούτε εθνικιστής, αλλά μάλλον είναι .. αριστερόστροφος!

      Ο ανωτέρω σχολιασμός του βιβλίου του κ. Γκουγκενέμ αναρτήθηκε στο ΑΝΤΙΒΑΡΟ (http://www.antibaro.gr/index.php?view=article&catid=114%3Avie...). όπου υποθέτω ότι μπορείς και σήμερα να τον διαβάσεις.

      Φιλικά


      Ευμένης Καρδιανός

      Διαγραφή
    6. Ευχαριστώ για την πληροφορία Ευμένιε, θα το προμηθευτώ το βιβλίο οπωσδήποτε, όχι για άμεση μελέτη αλλά μελλοντικά προσβλέπωντας.

      Διαγραφή
    7. Αγαπητοί Κύριε Πολίδη και Κύριε Καρδιανέ, καταρχάς δεν έγραψα ότι τα αρχαία κείμενα διασώθηκαν μόνον από Άραβες, ωστόσο πολλά και διαδόθηκαν και διασώθηκαν λόγω των αραβικών μεταφράσεων. Αυτό δεν αναιρεί τη δουλειά των Ανατολικών Ρωμαίων, για να είμαστε πιο σωστοί όσον αφορά την ορολογία, εκκλησιαστικών! Το βιβλίο αυτό που μου αναφέρετε δεν το είχα υπόψιν μου θα προσπαθήσω να το κοιτάξω, ωστόσο είναι νομίζω πολύ δύσκολο να αναιρεθεί η συνεισφορά των Αράβων στη διάδοση των ελληνικών κειμένων εξολοκλήρου.

      Κατά τα άλλα, Κύριε Πολίδη, το Ισλάμ θα μου πείτε πως είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διοίκησης, είναι ένα πολιτικό ιμπεριαλιστικό σύστημα, δε διαφωνώ, αλλά υπάρχουν πολλοί που καταλαβαίνουν πως το Ισλάμ πρέπει να περιοριστεί ως θρησκεία και μόνο, όπως έγινε και με τον Χριστιανισμό. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να υποτιμήσουμε την ισχύ των Ισλαμιστών εξτρεμιστών, αλλά δε σημαίνει πως πρέπει να εκκινήσουμε και για σταυροφορίες εναντίον οποιουδήποτε δηλώνει μουσουλμάνος! Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ηττηθούν ολοκληρωτικά οι εξτρεμιστές κυρίως στο μυαλό των Μουσουλμάνων!

      Διαγραφή
    8. Επίσης, το ότι δεν εκφράζετε κάποιον δημόσιο φορέα όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς δεν μου λέει κάτι. Είναι ανεπίτρεπτο να εκφραζόμαστε για ανθρώπους που προσωπικά δεν γνωρίζουμε κιόλας και που αν γνωρίσουμε μάλλον θα αλλάξουμε άποψη με χαρακτηρισμούς όπως σκουπίδι κτλπ, γιατί αυτοί οι χαρακτηρισμοί ακούγονται και για μας στην Ευρώπη και αλλού και είναι επίσης ντροπή για αυτούς που τους λένε! Είμαστε όλοι άνθρωποι και πραγματικά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί με τα μυαλά που κουβαλάμε ως λαός κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει.....

      Διαγραφή
    9. Δεν μου ανοίγει ο σύνδεσμος Ευμένη και εμφανίζει την πρώτη αρχική σελίδα...

      Διαγραφή
    10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  2. 1. Από τον Αισχύλο κατευθείαν στον Κολοκοτρώνη, τεράστιο νοητικό-χρονικό-πολιτιστικό άλμα στο κενό, οι ρωμαίοι πρόγονοί μας δεν υπάρχουν στη σκέψη του; Επίσης, μιας και αναφέρεται ο κ. Πολίδης σε πολιτισμό, γιατί δεν αναφέρεται καθόλου στους αληθινούς παραγωγούς πολιτισμού; Ήτοι τους πατέρες της Αγίας μας Εκκλησίας: 3 ιεράρχες, Μέγας Φώτιος, Κύριλλος και Μεθόδιος, σύγχρονοι ιεραπόστολοι, ή στους αληθινά μεγάλους πολιτικούς της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας: Μέγας Κωνσταντίνος κτλ.

    2. Γιατί δίνει το δικαίωμα στους κουτοπόνηρους νεοεποχίτες της παγκοσμιοποίησης να τον κατατάξουν δικαίως στην ομάδα των "ρατσιστών", χρησιμοποιώντας σκαιούς χαρακτηρισμούς για ανθρώπινες υπάρξεις, οι οποίες δεν έχουν πλαστεί λιγότερο από τον ίδιο ως εικόνες έμψυχες του Θεού;

    Αν αύριο συμβεί η αναμενόμενη (σαφώς προφητευμένο σε πάμπολα αγιογραφικά χωρία*) αποδοχή του ευαγγελικού μηνύματος και από αυτούς τους λαούς (έστω και μερικώς), θα εξακολουθήσει να θεωρεί τους ανθρώπους αυτούς σκουπίδια, με βάση τον ίδιο συλλογισμό και τρόπο σκέψης;

    3. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να θεωρεί τον εαυτό του γνήσιο ακόλουθο του Ιησού Χριστού, και ταυτόχρονα να βλέπει τους άλλους ανθρώπους ως σκουπίδια, ΑΡΑ μάλλον ο ψυχισμός ή ιδιοσυγκρασία κάπου πάσχει (εκ του στόματός σου κρινώ, ότι έχει η καρδιά εξωτερικεύει και με λόγια ή πράξεις ο άνθρωπος, το δέντρο αναγνωρίζεται από τους καρπούς του.....

    "Πάντας ανθρώπους σωθήναι και εις επίγνωσιν αληθείας ελθείν",

    ο Κύριός μας ανέβηκε στο σταυρό και θυσιάστηκε και για τα σκουπίδια και τα μικρόβια του κ. Πολίδη.

    4. Αν ενδιαφέρεται να τεκμηριώσει τη ΘΕΣΗ ότι όλοι αυτοί οι λαθραίοι δεν έχουν θέση στη χώρας μας (συμφώνω και επαυξάνω), ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει από την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ας τα ψάξει ή ας ρωτήσει, ώστε αφενός μεν να μην εκτίθεται, αφετέρου να μην εκθέτει τα άγια (δι' υμών βλασφημείται το όνομά μου).

    Με τιμή
    Αντώνιος Γουσης



    *δεν προσφέρεται ο χώρος και ο χρόνος για περαιτέρω ανάλυση, αν κανείς όντως ενδιαφέρεται ας ρώτήσει - ερευνήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. κ. Πολίδη γράφετε πολλά και χειμαρρωδώς, από που να το πιάσει κανείς και από που να τελειώσει. Διάβασα διαγωνίως την απάντησή σας, η οποία είναι ελλιπής και δεν απαντάει στον πυρήνα της παρατήρησής μου. δυστυχώς δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή.

      θα μου επιτρέψετε να σας απαντήσω με την πρώτη ευκαιρία.

      απλώς μόνο δύο σύντομες επισημάνσεις:

      α) στα εκκλησιαστικά - θεολογικά θέματα κάνουμε χρήση εκκλησιαστικών όρων και επιχειρημάτων (αγία γραφή, εκκλησιαστική παράδοση, πατέρες της εκκλησίας, συναξάρια κτλ κτλ), όταν τα αναμιγνύουμε με φιλοσοφικά - επιστημονικά - δημοσιογραφικά, χωρίς ακριβή διάκρισή τους και ιεράρχισή τους (οντολογικώς) τότε το αποτέλεσμα είναι συνήθως να υποτιμήσουμε - υποβαθμίσουμε το πρώτο, δηλαδή την αγία μας πίστη.

      β) Αδυνατώ να πιστέψω ότι θα εκφραζόταν με τέτοιους όρους οποιοσδήποτε από τους αγίους που αναφέρετε, ελπίζω τουλάχιστον σε αυτό να μην διαφωνείτε. Μπορείτε να φανταστείτε τον άγιο Νικόδημο, να αποκαλεί συλλήβδην τους πακιστανούς σκουπίδια;;;; άλλο πράγμα η θλιβερή κατάντια τους, που θέλουν να επιβάλλουν και στη χώρα μας και άλλο το πρόσωπο που είναι ιερό.

      ευχαριστώ και θα επανέλθω με την πρώτη ευ

      Αντώνιος Γούσης
      Αστυνόμος Β΄, Υπ. ΜsC Πατερικής Θεολογίας

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    7. Κύριε Πολίδη δεν έχετε διαβάσει μάλλον την Παλαιά Διαθήκη να δείτε τι γράφει εκεί μέσα! Η Θρησκεία είναι θρησκεία και καλό είναι να μην ακολουθείται τυφλά. Εντέλει πρέπει να καταλάβουμε πως τα θρησκευτικά κείμενα έχουν γραφεί από ανθρώπους και πως ακόμα και αν ο Θεός τους μίλησε και υπάρχει, πρόκειται ένα ον που ούτως ή άλλως κανένας άνθρωπος όσο έξυπνος και αν είναι δεν πρόκειται να τον καταλάβει ακριβώς ποτέ!

      Διαγραφή
    8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  3. Είναι έτσι ακριβώς, και όποιος δεν το βλέπει έτσι είναι βλάκας ή εγκάθετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας είμαστε ρεαλιστές. Οι πληθυσμοί αυτοί δεν θ' αλλάξουν πίστη, δεν θ' αλλάξουν πολιτισμό και σίγουρα δεν θ' αλλάξουν DNA (εμείς, με τις όποιες προσμίξεις, συνεχίζουμε να ανήκουμε στα ευρωπαϊκά έθνη). Ακόμα και αν κάποιοι εξ αυτών είναι έξυπνοι, θα προτιμήσουν να ηγηθούν αυτών και όχι να αφομοιωθούν στους ντόπιους. Μιλάμε για μη αφομοιώσιμους, γρήγορα αυξανόμενους πληθυσμούς που ήδη έχουν καταλάβει μέχρι και ολόκληρες πόλεις σε χώρες όπως το Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο (οι δύο προαναφερθείσες χώρες πάνε για πλήρη ισλαμοποίηση μέσα στα επόμενα έτη, η δική μας όμως μπορεί να εξισλαμισθεί πιο γρήγορα με την παρούσα ροή). Αν θέλετε αυτή η χώρα να γίνει τουρκικό/ισλαμικό τσουμχουριέτ, ε τότε φορέστε το τουρμπάνι, πάρτε το κοράνι και αρχίστε να πιθηκίζετε όπως οι μουσουλμάνοι κραδαίνοντας χατζάρες, αλλά μην παραπονιέστε μετά ότι "τις φάγατε". Όλες τα υπόλοιπα είναι αρλούμπες. Η καραμέλα του ανθρωπισμού ιδιαίτερα απέναντι σε ισλαμικά κτήνη πρέπει να σταματήσει, καθώς και ο φιλοσοφικός καρκίνος της πολιτικής ορθότητας, αλλιώς τον "ήπιαμε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. +++

      (Σημαίνει το σύμβολο πιο πάνω πως συμφωνώ)

      Διαγραφή
    2. Προκειμένου να αντιληφθούν καλλίτερα οι Φίλοι Αναγνώστες τι συμβαίνει στις μουσουλμανικές χώρες, αν ρωτήσει κανείς έναν Άραβα κάτοικο του Ιράκ, - Πόσα άτομα υπάρχουν στην οικογένειά του, αυτός θα σας απαντήσει, - τρία εγώ και οι δύο μου γιοί!

      Δεν σας αναφέρει την μητέρα του που ζει μαζί του, ούτε τις δύο του αδελφές, ούτε τις τρείς κόρες του, διότι απλά αυτές δεν λογίζονται ως άτομα ανήκοντα στην οικογένειά του.

      Απλά, δεν υπάρχουν σαν άνθρωποι οι γυναίκες που βρίσκονται στην οικογένειά του, διότι έτσι επιτάσσει το ισλαμικό δίκαιο.

      Τώρα, οι διάφοροι φρικτοί, - υποτίθεται άνθρωποι -, οι οποίοι στην Ελλάδα (δυστυχώς) γεννήθηκαν, αλλά συστηματικά βρίζουν κάθε τι το Ελληνικό, διαστρέφουν την αλήθεια και προσπαθούν να καταστρέψουν την Ελλάδα, νομίζουν ότι το κάνουν διότι έτσι καταστρέφουν, -τρομάρα τους -, δήθεν «τον Ελληνικό εθνικισμό» και προετοιμάζουν την χώρα για την ημέρα που οι αλλοεθνείς, αλλόθρησκοι και αλλόφυλοι εισβολείς, θα γίνουν προσεταιριζόμενοι από αυτούς όλοι οπαδοί τους.

      Βέβαια δεν βλέπουν, ή δεν θέλουν να δουν, τι γίνεται στην Τουρκία και τις άλλες όμορες στην Ελλάδα χώρες όπως Αλβανία, Βουλγαρία, Σερβία, ψευδομακεδονία (όπου οι περισσότεροι κάτοικοί της κατά τον διάσημο Ανθρωπολόγο Άρη Πουλιανό και τον αείμνηστο διάσημο Αρχαιολόγο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Ακαδημαϊκό Αντώνιο Δημητρίου Κεραμόπουλλο) έχουν Ελληνική ρίζα) ακόμη και την Ρουμανία, στις οποίες οι τοπικές Ακαδημίες Επιστημών έχουν επίσημα θεσπίσει «Εθνικό Δόγμα!», επί τη βάση του οποίου τα δικά τους είναι δικά τους και τα δικά μας επίσης είναι δικά τους * !

      Αυτό το αίσχος να σηκώνεται και να φεύγει από το Ελληνικό Κοινοβούλιο (υποτίθεται) Ελληνίδα, Βουλευτής και μάλιστα Καθηγήτρια Ιστορίας Ελληνικού Πανεπιστημίου (sic!) , επειδή εκείνη την στιγμή ψηφίζεται από την Ελληνική Βουλή η Γενοκτονία του Πόντου, είναι πρωτοφανές για μία εύνομουμενη Ευρωπαϊκή χώρα!!!

      Τέτοια αριστερή (υποτίθεται!) στραβομάρα να βλέπεουν μόνο το υποτιθέμενο ένα μέρος αλλα να αγνοούν επιδεικτικά τα άλλα…. βρε παιδί μου θα είχε εξαγριώσει και τον λογικότατο Αίσωπο ...!


      Φιλικά

      Ευμένης Καρδιανός

      Υ.Γ. Εμένα με καταχαρατσώνουν με βαρύτατη φορολογία, για να εκθρέψουν ισλαμικές έχιδνες, αλλά αυτούς τους φροντίζουν ταϊζοντάς και σπιτόνοντάς τους εδώ και τώρα, - και μάλιστα με κλιματισμό διότι τέτοιον είχαν στην "γιαουρτουλού" πατρίδα τους -, με το δικό μου υστέρημα!

      * Πηγή: "Ο Κόσμος στον 21ο Αιώνα & η Ασφάλεια της Ελλάδος", Δημήτριος Θ. Μανίκας, Εκδοτικός Όμιλος ΙΩΝ, Εκδόσεις ΕΛΛΗΝ

      Διαγραφή
  5. Γεώργιε,
    ο Χριστός μας νομίζω ότι είπε: Ουκ ένι άρσεν ή θήλυ,Έλλην ή Ιουδαίος,δούλος ή ελεύθερος.
    Αυτό δεν συμβιβάζεται με τον χαρακτηρισμό "σκουπίδια".
    Λαθρομετανάστες είναι οχι σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γράφει ο προφανώς Ποντιακής καταγωγής,

    Γιώργος Π. Πολίδης22 Αυγούστου 2015 - 10:27 μ.μ.
    Δεν μου ανοίγει ο σύνδεσμος Ευμένη και εμφανίζει την πρώτη αρχική σελίδα.
    Λοιπόν και εγώ δοκίμασα και δεν άνοιξε και σε εμένα!

    Για να μην ταλαιπωρούμεθα περισσότερο υπάρχει μια εύκολη λύση.

    Ο σχολιασμός του βιβλίου και των αντιδράσεων κατά του κ. Γκουγκενέμ στο ΒΗΜΑ είναι μόνο δύο σελίδες αλλά είναι περιεκτικός.

    Εάν Σας ενδιαφέρει και δεν θέλετε να αγοράσετε το βιβλίο αξίας 21,64 € μπορώ να βγάλω φωτοτυπία του και να Σας την στείλω, είτε στο Βιβλιοπωλείο ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ, ή όπου μου πείτε.


    Φιλικά

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το αυτό ισχύει και για τον αγαπητό Φίλο Αλέξανδρο και όποιον άλλον ενδιαφέρεται.

    Οι φωτοτυπίες δεν δημιουργούν πρόβλημα, μάλλον οι φασαρία της αποστολής είναι πρόβλημα το οποίο όμως φρόντισα να το αντιμετωπίσω εγκαίρως αγοράζοντας προκαταβολικά τα σχετικά γραμματόσημα.

    Αν ζείτε στο κλεινόν (???) άστυ των Αθηνών δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ίσως εντός των ημερών να καθήσω, επικοινωνώντας ίσως και με τον αξιότιμο κ. Σταλίδη δημιουργό του ΑΝΤΙΒΑΡΟΥ, να βρώ την σχετική ανάρτηση.


    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν σε κάνει κόπο Ευμένη, και βοηθά ο χρόνος και η διάθεση, θα βρεις τα στοιχεία εδώ:

      http://www.osiaefxi.com/2013/05/blog-post_6406.html

      Διαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.