19/8/15

Βίντεο-ντοκουμέντο : τουρκική ακταιωρός παραπλέει φουσκωτό με πρόσφυγες, που πλέει προς τη Λέσβο

Δημοσιεύτηκε στις 19 Αυγ 2015 Η κάμερα του εικονολήπτη της ΕΡΤ Γιώργου Παπαδόπουλου κατέγραψε την εικόνα τουρκικής ακταιωρού, που πλέει δίπλα σε φουσκωτό γεμάτο με πρόσφυγες, το οποίο κατευθύνεται προς τις βόρειες ακτές της Λέσβου. Η τουρκική ακταιωρός δεν παρεμποδίζει την πορεία του φουσκωτού με τους πρόσφυγες, αντιθέτως μετά από κάποιες κινήσεις κοντά στο σκάφος αποχωρεί προς την τουρκική ακτή. Οι κινήσεις της τουρκικής ακταιωρού γίνονται μέσα στα τουρκικά χωρικά ύδατα.



http://www.amna.gr/webtv.php?page=376&id=85687

5 σχόλια:

  1. Μα τώρα την πυρίτιδα ανακαλύπτουμε ? Η Τουρκία έχει πλήρη συμμετοχή στο σχέδιο ισλαμοποίησης της Ευρώπης που προωθούν ΗΠΑ και τα παρακλάδια τους.Η Ευρώπη ως ήταν μέχρι τώρα ήταν άκρως επικίνδυνη ,θα μεταλλαχθεί σε κάτι άλλο και ταυτοχρόνως θα ξαναχαραχθούν σύνορα σε Αφρική (πολύτιμοι λίθοι) και Ασία (πετρέλαιο,Κίνα).Καταλύτης ο εξτρεμιστικός ισλαμισμός όπως για την πρώτη μετατροπή-καταστροφή-διαστροφή της Ευρώπης καταλύτης ήταν ο "εθνικοσοσιαλισμός".Επαναλαμβάνεται το παραμύθι με άλλο τρόπο και σε άλλη χρονική κλίμακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ακριβώς θέλει η Αμερική να ισλαμοποιήσει την Ευρώπη. Να διαλύσει τα έθνη της και να τα κάνει κιμά, όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, ναι. Μα για τον σκοπό αυτό, έχει την ΕΕ, την οποία άγει και φέρει.

      Τι ακριβώς θα ωφεληθεί από μία ισλαμική Ήπειρο, η οποία, κατά πάσα πιθανότητα, θα πάψει να είναι τόσο πειθήνια, όπως η Γηραιά και θα αποκτήσει τον φρέσκο δυναμισμό τού Ισλάμ;

      "Καταλύτης ο εξτρεμιστικός ισλαμισμός όπως για την πρώτη μετατροπή-καταστροφή-διαστροφή της Ευρώπης καταλύτης ήταν ο "εθνικοσοσιαλισμός"

      Ειλικρινά, δεν βγάζω νόημα. Μήπως κανείς άλλος εκ των συν αναγνωστών;

      Διαγραφή
  2. τουλάχιστον οι ελληνικές αρχές ας αντιγράψουν τις τουρκικές και ας γίνουν και αυτές γραφείο ταξίδιων αντί να κρατούν τους κακόμοιρους αυτούς ανθρώπους σε μία χρεωκοπημένη χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλώ όπως η παρακάτω ανακοίνωση αναρτηθεί και ειδικά η φωτογραφία με το μεγάλου μεγέθους αλιευτικό που ψαρεύει έξω από την μαρίνα Πυθαγορείου!
    Ευχαριστώ
    http://archipelago.gr/sinechis-paraviasis-apo-tourkikes-michanotrates-se-ellinika-chorika-idata/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H kyria Ypourgos ti leei gia ola auta, mhpws oti pane gia psarema h bolta anapsyxhs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.