7/8/15

Για το θρασύτατο έγκλημα μηδενισμού των τραπεζικών μετοχών θα λογοδοτήσει η κυβέρνηση; - Προκαταβολικό το resolution

Ο ρόλος των πολιτικών είναι να διαμορφώνουν κλίμα εμπιστοσύνης και δυστυχώς η κυβέρνηση νομίζει ψευδεπίγραφα ότι με τη νέα συμφωνία των 83-86 δισεκ. θα χτίσει σχέση εμπιστοσύνης με τις αγορές.
Για το θρασύτατο έγκλημα μηδενισμού των τραπεζικών μετοχών θα λογοδοτήσει η κυβέρνηση των ανεύθυνων και κυρίως ανίκανων πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ που τα έκαναν θάλασσα, γελοιοποίησαν την χώρα, διασύρθηκαν υπογράφοντας γονυπετής μνημόνιο χειρίστου είδους, έβαλαν στο τραπέζι επίσημα το Grexit και αυτή η κουστωδία άχρηστων ονομάζεται κυβέρνηση.
Οι ξένοι επενδυτές αποχωρούν πουλώντας μαζικά χωρίς αύριο φοβούμενοι τις νέες ανακεφαλαιοποιήσεις, τα νέα dilution, την αβεβαιότητα για την τύχη αυτής της δύσμοιρης χώρας. 

Το bankingnews.gr έδειξε ανοχή επί 5 μήνες προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά τα capital controls στις τράπεζες και η παταγώδης αποτυχία διαπραγμάτευσης μας υποχρεώνει να ταχθούμε όχι απλά απέναντι αλλά εχθρικά στην κυβέρνηση αριβιστών, ανίκανων και αποτυχημένων.
Εμείς δεν θα κρυφτούμε, θα είμαστε ξεκάθαροι, casus belli αιτία πολέμου καθώς οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ είπαν ψέματα, εξαπάτησαν και απέτυχαν παταγωδώς.
Για τη συνέχεια BankingNews

3 σχόλια:

  1. Ετσι ειναι. ..Εαν κατ οποιονδηποτε τροπο "αγγιξεις" τις τραπεζες εισαι θρασυς εγκληματιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το καλόπαιδο πρέπει να φύγει μια ώρα γρηγορότερα είναι καταστροφέας. Αν είχε λίγη τσίπ(ρ)α πάνω του θα είχε φύγει από τη χώρα, θα είχε πάρει τα βουνά, θα είχε χαθεί στα δάση, θα είχε κλειστεί σε μοναστήρι για άθεους, και η συντρόφισα του θα τον είχε χωρίσει. ΓΚΡΕΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απεδείχθητε όντως γεναιόδωροι για με την πεντάμηνη ανοχή σας στην κυβέρνηση, αλλά ενδεχομένως θα χρειαστεί να δώσετε μίαν ακόμη μικράν παράταση, μπάς και η "παρένθεση" κλείσει και επανέλθουμε στα παλιά καλά μονοπάτια των Γερμανοτσολιάδων οι οποίοι αντιλαμβάνομαι ότι ουδέποτε τάραξαν τα πλέρια πατριωτικά σας συναισθήματα, όπως κάνουν καθημερινά τούτοι.

    Δείξτε μία υπομονή, και θα έλεγα να κινηθείτε εκτός της υπέρασπισης σεμνών τραπεζικών ιδρυμάτων και των αφεντικών τους, και ολίγον υπέρ των δικαίων αιτημάτων των καναλαρχών, αυτών των τίμιων επιχειρηματιών που βρίσκονται αδίκως στο μάτι του κυκλώνα, επειδή δήθεν χρωστούν και της μιχαλούς και δήθεν δεν έχουν πληρώσει τις υποχρεώσεις τους στο κράτος.

    Υ.Γ.
    Ο θεσμικός από το κλάμπ των Τραπεζών ακόμη δεν έμαθε ότι το Grexit το συμπεριέλαβαν στο πρακτικό του Eurogroup οι Ναζί του Δ΄ Ράιχ και όχι η κυβέρνηση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.