26/12/15

Στο έλεος των κακοποιών η Αττική: 35 διαρρήξεις και δύο ληστείες κάθε νύχτα

Από τις αρχές του χρόνου καταγράφηκαν περισσότερες από 13.000 κλοπές σε σπίτια - Πώς δρουν οι συμμορίες των αδίστακτων κακοποιών
Η επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης των πολιτών, το άδειασμα των φυλακών με τον νόμο Παρασκευόπουλου που έβγαλε έξω εκατοντάδες σκληρούς κακοποιούς, αλλά και η αδυναμία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να χαράξει κεντρική αντεγκληματική πολιτική, έχουν ως αποτέλεσμα η βία και ο τρόμος να κυριαρχούν στη χώρα. 
Η μάχη του Κωνσταντίνου Δούκα, ιδιοκτήτη των ομώνυμων εκπαιδευτηρίων με τους κακοποιούς, μπροστά στα μάτια της συζύγου και των ανήλικων παιδιών του στη μονοκατοικία του στην Εκάλη, ήταν μία από τις χιλιάδες διαρρήξεις που σημειώθηκαν το 2015 στην Αθήνα. Γιατί από τις αρχές του χρόνου καταγράφηκαν περισσότερες από 13.000 κλοπές σε σπίτια (6.600 το πρώτο εξάμηνο) και 600 ληστείες (299 το πρώτο εξάμηνο). Με απλά λόγια, καθημερινά, μόλις πέσει το σκοτάδι, τουλάχιστον δύο οικογένειες στην Αθήνα ζουν το μαρτύριο της εισβολής των ληστών, ενώ περισσότεροι από 35 ιδιοκτήτες βλέπουν την περιουσία τους να χάνεται καθώς «ποντικοί» τρυπώνουν και κάνουν πλιάτσικο στα υπάρχοντά τους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
για τη συνέχεια Πρώτο Θέμα

2 σχόλια:

  1. Δεν είναι μόνον η Αττική. Όλη η Ελλάδα είναι στο έλεος των κακοποιών. Ο Παρασκευόπουλος έπρεπε να λογοδοτήσει και να πάει φυλακή. Ήταν έγκλημα για την χώρα μας η κατάργηση τής ποινής τού θανάτου, αφ' ενός και αφ' ετέρου η ανοχή που έδειξαν όλες οι κυβερνήσεις εδώ και 25 χρόνια στην λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I'm all for capital punishment,it sure sends the message.
    Also,and I'll keep advocating this,I believe that every lawful Greek citizen should be able to use deadly force to protect the lifes of his family and others. Create the correct amendment on the constitution and Save yourselves.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.