5/12/15

Ο εφιάλτης της Σουηδίας: Ορισμένα σχόλια αναγνωστών στο άρθρο για τη χώρα

Σχετικά με την ανάρτηση μας «Πανικός στη Σουηδία» της 1.12.2015 (που διαβάστηκε από 2.600 αναγνώστες), αναδημοσιεύουμε από το analyst.news τα παρακάτω ενδιαφέροντα προσθετικά στοιχεία: 

Στο άρθρο «Πανικός στη Σουηδία», το οποίο διαβάσθηκε από 40.000 σχεδόν άτομα, γράφτηκαν τα παρακάτω σχόλια:  

Σχόλιο 1: H Ingrid Carlqvist γόνος σοσιαλδημοκρατών βουλευτών είχε την φαεινή ιδέα να παντρευτεί Μαροκινό, όπου μετά από βίαια σχέση χώρισε. Από τότε όρισε εαυτόν να καταπολεμά το κάθε τι μουσουλμανικό. Τα προβλήματα όπως περιγράφονται είναι υπαρκτά και έχουν να κάνουν με την μη ένταξη των μεταναστών/προσφύγων στην σουηδική κοινωνία, όπου η θρησκεία λειτουργεί σαν ταυτότητα και τροχοπέδη.
Δεκάδες νέοι μουσουλμάνοι από την Σουηδία εντάχθηκαν στις γραμμές του ISIS. Ο πανικός στα κυβερνητικά κόμματα είναι εμφανής, γιατί το ακροδεξιό κόμμα Sverigedemokrater ξεπέρασε το στάδιο των κουρεμένων πρωτοζώων με παρελάσεις και χιτλερικούς παροξυσμούς, έχοντας εξελιχθεί σε ένα κόμμα διαμαρτυρίας με όραμα κοινωνικής πολιτικής. Σήμερα η κυβέρνηση έκλεισε τα σύνορα, ενώ οι «ακροδεξιοί» έφτασαν στο 19% στην τελευταία δημοσκόπηση. Έπεται συνέχεια.

Σχόλιο 2: Η Σουηδία έχει μια τεράστια φούσκα ακινήτων (γράφημα) και ιδιωτικού χρέους. Είναι απίστευτο το μέγεθος των δανείων των Σουηδών σε σχέση με τους μισθούς που προσφέρει η χώρα. Η Σουηδία θυμίζει τον πυρηνικό αντιδραστήρα του Chernobil πριν σκάσει. Προς το παρόν ο ψυκτικός μηχανισμός των χαμηλών επιτοκίων εμποδίζει την έκρηξη. Είναι όμως ζήτημα χρόνου.

147
Σχόλιο 3: Η επίσημη αρμόδια σουηδική αρχή για την οικονομία, η finansinsepktion, εξέδωσε μια ανακοίνωση για την τραγική κατάσταση των σουηδικών νοικοκυριών πριν λίγους μήνες. Χθες ο διευθυντής της finansinsepktion προειδοποίησε για άλλη μια φορά (πηγή).
Πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος του Riksbank ο Περίφημος Stefan Ingves, έγραψε σε ένα άρθρο πως θα καταρρεύσει η Σουηδία σε λίγο καιρό (πηγή). Ο Ingves είναι το πιο επίσημο και αρμόδιο άτομο να μιλήσει για την σουηδική οικονομία. Εδώ και χρόνια λέει για το πόσο τραγική είναι η κατάσταση.
Ο επί οκτώ χρόνια υπουργός οικονομικών της Σουηδίας και ισχυρός άντρας της προηγούμενης κυβέρνησης, ο περιβόητος Anders Borg που κάποιοι θεωρούσαν τον σοβαρότερο υπουργό οικονομικών μετά τον Σόιμπλε, έχει δηλώσει ευθέως ότι η οικονομία θα καταρρεύσει σε 2-3 χρόνια (πηγή).
Στην Σουηδία ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως είναι χρεωμένοι μέχρι τα αυτιά. Καμία σχέση με Ελλάδα. Όταν θα σκάσει η φούσκα, υπάρχει κόσμος που παραδείγματος χάρη θα μείνει άνεργος με χρέος 600.000 €. Την ίδια στιγμή η αξία του σπιτιού του θα καταρρεύσει κατά τουλάχιστον 50%. Μετά η τράπεζα θα πάρει το σπίτι του και θα τον πετάξει έξω με την οικογένεια του στους -25C. Έτσι αυτός θα καταλήξει άνεργος, άστεγος και με χρέος 300.000 €. Και μιλάμε τώρα για εντελώς συνηθισμένα άτομα.

Σχόλιο 4: Η Σουηδία παραμένει μία βαθιά δημοκρατική και αταξική χώρα, παρόλα όσα αναφέρει το άρθρο. Σε κάνει να μελαγχολείς και να φοβάσαι τα όσα γράφονται, αλλά δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Ήδη πολλοί από εμάς σκέφτονται ότι, η Ελλάδα θα βρεθεί σε φοβερά δύσκολη κατάσταση με τον εγκλωβισμό των χιλιάδων λαθρομεταναστών, διότι περί αυτού πρόκειται. Είναι άνθρωποι οι οποίοι παραβίασαν τα σύνορα της χώρας για λόγους πολύ αμφιλεγόμενους.
Υπεύθυνος για αυτό είναι αποκλειστικά ο Πρωθυπουργός και το κόμμα του, οι οποίοι καλούσαν τούς μετανάστες να έλθουν στων Ελλάδα, λέγοντας ότι είναι ευπρόσδεκτοι. Όταν είσαι ανεύθυνος στη συνέχεια πληρώνεις και το τίμημα. Ο λαός όμως τι τούς φταίει;

3 σχόλια:

  1. Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΦΤΑΕΙ; Ο ΛΑΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΑΘΙΑΡΗΣ, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΗ ΟΤΙ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΟΡΧΕΙΣ ΑΠΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΟΤΙ ΠΑΘΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΡΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ. ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ. ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι μονον η Σουηδία με παρόμοια προβλήματα.Κατα πόδας υπαρχει η Ολλανδία,Βέλγιο Φινλανδία και κια σειρα άλλες.Απλα αυτές ξέρουν και σκεπάζουν τις ακαθαρσίες τους αλλα τυγχάνουν ευνοϊκής μεταχείρισης απο τη γερμανια ( εξου και η πλήρης ταύτισης μαζι της)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι της διαχειριστικής ομάδος του ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΆ.
    Αυτή την δημοσίευση πρέπει να την κρατήσετε ψηλά, διότι αποτελεί την ισχυρότερη και ρεαλιστικότερη απάντηση σε όλους τους ανθέλληνες και εθνομηδενιστές.
    Είναι η ζωντανή απόδειξη του πώς οι άνθρωποι βάζουν τα χέρια τους και βγάζουν τα μάτια τους, κοινώς χύνουν την καρδάρα με το γάλα, που τόσος κόπος και χρόνος χρειάσθηκε για να παραχθεί!!
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.