21/1/16

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να ξεκαθαρίσει δυο πράγματα τώρα - Αύριο θα είναι αργά - Τα περί παιδοφιλίας του συνεργάτη του και τα περί οικοπέδου της γυναίκας του

του Σάββα Καλεντερίδη
Στην πολιτική κάποια ζητήματα, που μπορείς να τα ξεκαθαρίσεις ανώδυνα, έρχεται η στιγμή που γίνονται "δράκος" και σε τρώνε.
Αναφέρομαι στην περίπτωση του στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος φέρεται εμπλεκόμενος και μάλιστα συλληφθείς για υπόθεση παιδεραστίας στη Μολδαβία.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πράττοντας και φερόμενος επιπόλαια -πράγμα απαράδεκτο για έναν αυριανό πρωθυπουργό-, τοποθέτησε στον τομέα του Στρατηγικού Σχεδιασμού, που είναι ο πιο νευραλγικός τομέας του κόμματος του οποίου είναι πλέον αρχηγός, ένα άτομο που είναι ούτως ή άλλως αμφιλεγόμενο, λόγω των απαράδεκτων θέσεων που διατύπωσε για το θέμα του λαθροέθνους-λαθροκράτους, το οποίο, κατά την άποψή του, έχει κάθε δικαίωμα να ονομάζεται Μακεδονία. Μάλιστα, ο ίδιος χαρακτήρισε τους αγώνες των πραγματικών Ελλήνων για την υπεράσπιση της ιστορίας και του ονόματος της Μακεδοδνίας, μια "μπούρδα".
Το άτομο αυτό κατηγορείται ότι συνελήφθη στη Μολδαβία για παιδεραστία.
Ακόμα και ίχνος υποψίας και όχι κατηγορία να υπήρχε, θα έπρεπε ο νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας να ερευνήσει, να διαλευκάνει ο ίδιος, με τους συνεργάτες του το θέμα και μετά να προχωρήσει στην τοποθέτηση, η οποία είναι ούτως ή άλλως προβληματική, λόγω των αντεθνικών θέσεων που εξέφρασε και στις οποίες αναφερθήκαμε.
Ένα πράγμα θα πρέπει να ξέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο κάθε πολιτικός και μάλιστα ηγέτης, από τις αποφάσεις του οποίου εξαρτάται η ζωή των πολιτών και η πορεία του έθνους και της πατρίδας.
Οι πραγματικοί αντίπαλοί του, που θα τον οδηγήσουν στην καταστροφή, πέρα από το ίδιο του παρελθόν του καθενός, είναι οι αυλοκόλακες, που κινούνται και ξυπνούν με μια έγνοια. Πώς θα γίνουν αρεστοί στον ηγέτη.
Επειδή εμείς ούτε στην αυλή του Κυριάκου Μητσοτάκη είμαστε και φυσικά κόλακες δεν υπήρξαμε ποτέ, να ολοκληρώσουμε και να γεμίσουμε το πικρό ποτήρι της αλήθειας.
Εκτός από την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη, ο Κυριάκος πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα του οικοπέδου της γυναίκας του Μάρεβα, που φέρεται να έχει αποκτήσει μέσα από κάποιου είδους σχέση με τον Χριστοφοράκο της SIEMENS.
Όπως ξεκαθάρισε το θέμα των τιμολογίων, με όποιο τρόπο το ξεκαθάρισε και απάλλαξε τον εαυτό του, στο βαθμό που έγινε αυτό, από ένα βάρος που θα μπορούσε να του στοιχίσει μελοντικά, έτσι πρέπει να κάνει ΤΩΡΑ με αυτά τα δυο θέματα, γιατί όταν έλθουν τα δύσκολα, όταν αρχίσουν οι πιέσεις για να πέσουν υπογραφές σε μεγάλα ζητήματα, τότε κάποιοι μπορεί να τα ανασύρουν με τρόπο απολύτως καταστροφικό γι' αυτόν.
Γι' αυτό, οι δυο αυτοί σκελετοί, και όποιοι άλλοι, που εκτός από τον ίδιον, να είναι σίγουρος ότι τους γνωρίζουν και οι... αρμόδιες υπηρεσίες διαφόρων πρεσβειών, καλό είναι να βγούν ΤΩΡΑ από την ντουλάπα, και ό,τι κόστος και φθορά είναι να υποστεί, να την υποστεί τώρα, που είναι όλα ρόδινα και σχετικά ανώδυνα.
Αύριο θα είναι αργά, όχι μόνο για τον ίδιον, αλλά για την Ελλάδα...

Υ.Γ.
Πάντως εμείς τα επισημάναμε έγκαιρα, πριν περιλάβουν το θέμα διάφοροι με τα πρωτοσέλιδα:
ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ

18 σχόλια:

  1. Εξαρτάται από πια πλευρά το βλέπει κανείς. Αν κάποιος παρατηρήσει τι ποσοστό της πολιτικής ελίτ αποτελούνταν από πρώην γερμανοντημενους κατά την διάρκεια της κατοχής, δοσιλογους, σεξουαλικα ανώτατος και άλλα συναφή, μοιάζει πιο πολύ για απαραίτητη προϋπόθεση για την εξέλιξη κάποιου στην πολιτική.
    Και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σχεδόν παντού στον δυτικο κοσμο τουλαχιστον.
    Άρα όλα αυτά τα οποία αναφέρεται μάλλον είναι για αυτούς, ότι τι πτυχίο της νομικής για τον δικηγόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σεξουαλικα ανωμαλους εννοούσα (ο διάβολος της νέας τεχνολογίας το μετέτρεψε σε ανώτατος...)

      Διαγραφή
  2. Είτε τα ξεκαθαρίσει είτε όχι η ΝΔ δεν έχει κανένα μέλλον.Είναι τελειωμένη! Οι κολλαμποράτορες της κατοχής και τα κόμματα που ψήφισαν μνημόνια τέλειωσαν.Απλώς θα εναλάσσονται μερικούς μήνες στην εξουσία να ρουφάνε φόρους μέχρι να αποφασίσει η διεύθυνση της Φρανκφούρτης τι θα κάνει με την αποκία της στη Μεσόγειο.
    Τα δε εθνικά θέματα με Μητσοτάκη είναι προδιαγεγραμμένα.Μητσοτάκης+Αναστασιάδης=ΑΝΑΝ^2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η περίπτωση του Ν. Γεωργιάδη και η πληροφορία περι εμπλοκής του σε κύκλωμα παιδοφιλίας στην Μολδαβία (στην οποία φέρεται κατά πληροφορίες ως συλληφθείς), η έγινε γνωστή το τελευταίο δεκαήμερο έπειτα από δημοσιοποίηση από δημοσιογραφικούς κύκλους.

    Για να βρίσκεται o (φερόμενος ως παιδόφιλος) Ν. Γεωργιάδης ακόμη στη θέση του και να μην έχει ξηλωθεί και εξοριστεί εκεί που δεν φωτίζει ο ήλιος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ένα (τουλάχιστο) από τα ακόλουθα συμβαίνει / συμβαίνουν:

    1) Το γραφείο του (αυριανού πρωθυπουργού) Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι βαθιά νυχτωμένο, δεν ενημερώνεται από τον ημερήσιο Τύπο για τις (φερόμενες) πομπές & φήμες που αφορούν τον διευθυντή του τομέα του Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ και επίσης δεν βρέθηκε κανείς ρουφιάνος να "σφυρίξει" τα νέα στο αυτάκι του Κυριάκου Μητσοτάκη,

    2) Ο (φερόμενος ως παιδόφιλος) Ν. Γεωργιάδης, έχει απίστευτα "γερές πλάτες" που ξεπερνούν τα στενά πλαίσια της Ελληνικής πολιτικής σκηνής (ίσως και πέρα του Ατλαντικού) και γνωριμίες που όχι μόνο τον καλύπτουν, αλλά ασκούν και πίεση στον (αυριανό πρωθυπουργό) Κυριάκο Μητσοτάκη να τον διατηρήσει στα καθήκοντά του,

    3) Ο (φερόμενος ως παιδόφιλος) Ν. Γεωργιάδης, να γνωρίζει πληροφορίες "ειδικού χειρισμού" για τον πολιτικό του προϊστάμενο - με λίγα λόγια να τον έχει γραπώσει γερά από τα @@ - και εμμέσως πλην σαφώς, να τον εκβιάζει πως εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον "κάψει", ο Ν. Γεωργιάδης θα βγάλει πολλά άπλυτα στη φόρα και θα τον πάρει μαζί του στην κατρακύλα. Αν ισχύει το σενάριο αυτό, φανταστείτε πόσες (ενδεχομένως άγνωστες μέχρι σήμερα) "βρωμιές" ξέρει ο Ν. Γεωργιάδης για τον Κ. Μητσοτάκη, ώστε ο τελευταίος να μην τολμά εδώ και 10 περίπου ημέρες να πάρει καν θέση.

    Ετσι όπως το βλέπω εγώ, τουλάχιστο ένα εκ των ανωτέρω συμβαίνει... Διαλέξτε και πάρτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις


    1. Ἡ παιδοφιλία ἔχει τεράστια δύναμι στὴν Δύσι,ποὺ μέχρι καὶ κόμμα ἔκανε στὴν Ὀλλανδία.

      Σίγουρα ἕνα ἀπὸ τὰ δὺο τελευταῖα πού ἀναφέρει ὁ Mans,ἰσχύει.

      Διαγραφή
    2. @ Unknown,

      Σχετικά με τα σχόλιά σου για την παιδοφιλία στη Δύση και την δήθεν δημιουργία κόμματος στην Ολλανδία...

      Το έχω ξαναπεί, θα το ξαναπω. ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ και προ πάντων μην αναπαράγετε ως αληθές, ότι ανοησία σας πασάρουν. Η παιδεραστία / παιδοφιλία είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και αποτελεί σοβαρότατο ΠΟΙΝΙΚΟ και ηθικό ΑΔΙΚΗΜΑ σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο, Δύση και Ανατολή. Για να εξηγούμαστε: Το (υποτιθέμενο) κόμμα των παιδόφιλων "PNVD", ιδρύθηκε στις 31 Μαΐου 2006 από ΤΡΙΑ (3!!!) άτομα που αυτοχαρακτηρίζονται παιδεραστές. Ποτέ δεν κατάφερε να μαζέψει τις 30 υπογραφές που χρειάζονται κάθε μιας από τις 19 εκλογικές περιφέρειες, ώστε να μπορέσει να κατέβει στις εκλογές του 2006 και ΠΟΤΕ δεν κατέβηκε σε εκλογές. Διαλύθηκε τις 14 Μαρτίου το 2010. Για πληροφορίες, διαβάστε το λινκ https://en.wikipedia.org/wiki/Party_for_Neighbourly_Love,_Freedom,_and_Diversity

      Οι "ιδρυτές" του κόμματος είναι οι εικονιζόμενοι στην φωτογραφία του ακόλουθοθ λινκ: http://d2xa4n5l7aroin.cloudfront.net/wp-content/uploads/2013/07/PNVDstyrelse.jpg

      Η σχετική ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού (όπου αναφερεται πως ουσιαστικά πρόκειται για αστικό μύθο) εχει αναρτηθεί στο λινκ http://www.hamogelo.gr/24-1/1100/Enhmerosh-sxetika-me-anaparagogh-paloioteron-dhmosieymaton-sxetika-me-to-PNVD

      Εν ολίγοις... οι ίδιοι ΑΝΟΗΤΟΙ που διαδίδουν φήμες, ανυπόστατα ψέυδη και εσχατολογίες για παιδόφιλους στην Ολλανδία, είναι οι ιδιοι που πιστευουν τις ιστορίες για οικους ανοχής κτηνοβατών στην Γερμανία, αεροψεκαστικά αεροπλάνα που σχηματίζουν κανταϊφια στον ουρανό, προφητείες καφετζούδων για επερχόμενους πολέμους και λοιπές ανοησίες.

      Αν κάποιος πέσει θύμα των επιτήδειων που διαδίδουν ψέυδη, είναι μια φορά μ@λ@κ@ς. Αν όμως αναπαράγει τα ψέυδη που μόλις άκουσε ως αληθείς ιστορίες, είναι πολλές φορές μ@λ@κ@ς.

      Διαγραφή
    3. @ MANS

      "Αν κάποιος πέσει θύμα των επιτήδειων που διαδίδουν ψέυδη, είναι μια φορά μ@λ@κ@ς. Αν όμως αναπαράγει τα ψέυδη που μόλις άκουσε ως αληθείς ιστορίες, είναι πολλές φορές μ@λ@κ@ς."

      Ἀπὸ τὴν πρότασι ποὺ ἔγραψα σοῦ φάνηκε πώς διαδίδω ψεύδη ὡς ἀληθῆ ἤ ἁπλῶς ἀναφέρω εἰδήσεις οἱ ὁποῖες ἦρθαν εἰς γνῶσιν μου ζώντας στὸ ἐξωτερικὸ γιὰ πολλὲς 10ετίες καὶ στὴν ὁποία χώρα ποὺ ζοῦσα ἡ παιδοφιλία εἶχε ἀρκετὰ ἰσχυρὸ lobby καὶ ἄν καὶ εἶναι ποινικὸ ἕνας ἀριθμὸς παιδοφίλων τὴν γλύτωνε διότι ὑπῆρχε αὐτὸ τὸ ἰσχυρὸ lobby;

      Γιὰ τὸ κόμμα στὴν Ὀλλανδία εἶδα ὅτι σχηματίστηκε ἀλλὰ δὲν μὲ πληροφόρησαν γιὰ τὴν συνέχεια καὶ οὔτε ἐνδιαφέρθηκα νὰ μάθω.

      Μήπως λοιπὸν θὰ πρέπη νὰ σκέπτεσαι πρὶν ἀποκαλέσης τὸν ἄλλον,πολλὲς φορές"Μαλάκα",ἤ νομίζεις ὅτι ἀντικαθιστῶντας τὸ "ἀ" μὲ τὸ "@" σὲ κάνη ἄτομο μὲ τρὸπους;

      Νὰ αἰσχύνεσαι,διότι ἀπευθύνεσαι σὲ κυρία μὲ γκρίζα μαλλιά καὶ πάντοτε νὰ εἶσαι προσεκτικὸς διότι δὲν ξέρεις μὲ ποιὸν ἔχεις νὰ κάνης.

      Διαγραφή
    4. @ Unknown 22 Ιανουαρίου 2016 - 5:28 μ.μ.

      Όταν διαβάζεις "ειδήσεις" από συγκεκριμένα σκουπίδο-site και χάφτεις ότι σε ταϊζουν σαν χάνος, ναί είσαι μ@λ@κ@ς. Αν τώρα που διαβάζεις τις γραμμές αυτές αίσθανεσαι "μαλάκας" / "μαλάκω" (αφού δηλώνεις "κυρία μὲ γκρίζα μαλλιά"), μην ανησυχείς, μια χαρά αισθάνεσαι! Όσο η πηγή πληροφόρησή σου είναι τα σκουπίδια τα οποία (αφού χάψεις αμάσητα) τα αναπαράγεις ως αληθή, τέτοιοι χαρακτηρισμοί σου πρεπουν!

      Μια χαρά σου τα είπε ο παραπάνω MANS

      Διαγραφή
  4. Και τα περι χριστοφορακου κυριε καλεντεριδη.
    Ο λαος παρακολουθει με το στομα ανοιχτο, ενα προιον παρασκηνιου και μηχανισμων να του σερβιρεται σαν αυριανος πρωθυπουργος. Αυτος, η αδελφη του οποιου φυγαδευσε τον χριστοφορακο, αυτος που οπως ειπε η γραμματεας του χριστοφορακου ηταν ο πρωτος επισκεπτης του γραφειο του, θα ειναι ο αυριανος πρωθυπουργος?
    Θα περασει αυτο το πολιτικο εγκλημα?
    Θα ακολουθησει ο μεσος ψηφοφορος της ΝΔ, αυτο το γερμανικο προιον?
    Ειδομεν.
    επαφες με χριστοφορακο
    Χριστοφορακος και Ντορα
    Τιμολογια κυριακου
    O χριστοφορακος ο κυριακος και ο γερμανος πρεσβης
    Κοιταξτε τα ματια του και βγαλτε συμπερασμα. Αυτος θα ειναι ο αυριανος πρωθυπουργος?
    Ποσο πιο χαμηλα θα μας πανε ακομη?
    Ελεος ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο μπαμπάς... «φυγάδευσε» τα κοντέϊνερ του έκπτωτου μονάρχη!

      < http://news.in.gr/greece/article/?aid=224256 >

      Διαγραφή
  5. Να μην λησμονούμε ότι σε ανύποπτο χρόνο, ευθυγραμμιζόμενος με τόν Πάγκαλο, ζήτησε τήν αποκαθήλωση τών εικόνων από τα Σχολεία και τα Δικαστήρια! Εαν δεν κάνω λάθος, ο Ν. Γεωργιάδης, φέρει το προσωνύμιο Φριτς!
    Δυστυχώς η ΝΔ,που μάζεψε τόν Μπουμπούκο, έχει και άλλα πολλά μπουμπούκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για όσους κάνουν ότι δεν ξέρουν, είχαμε και πρωθυπουργούς παιδεραστές.

    Ξένες υπηρεσίες επιλέγουν και στηρίζουν παιδεραστές σε κυβερνήσεις πολλών χωρών. Είναι τα καλύτερα όργανα, κάνουν τα πάντα, δεν έχουν ανθρώπινα αισθήματα και καμία συναίσθηση του κοινωνικού συμφέροντος. Γι' αυτούς τα πάντα είναι γύρω από το πάθος τους, για το οποίο πουλάνε και τη μάνα τους.

    To FBI επίσημα κατάγγειλε και τον γέρο Μπους για παιδεραστία, και υπαρχει σύλλογος βιασθέντων (όταν ήταν παιδιά) από Αμερικανούς και Βρετανούς πολιτικούς.

    Παιδεραστία, πολιτικό και τραπεζικό έγκλημα πάνε χέρι χέρι. Οι ανώμαλοι κυριαρχούν όσο ο απλός κόσμος κάθετε σαν κότα και δεν παίρνει το νόμο στα χέρια του. Δικαστικοί και Παπάδες είναι επίσης στην κορυφή του σπορ αυτού.

    Η επόμενη επενάσταση θα είναι κατά των παιδεραστών και τραπεζιτών που καταστρέφουν την ανθρωπότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και νάταν μόνο αυτό? δείχνει σαν να έχει και κόμπλεξ κατωτερότητας που προσπαθεί να το ξεπεράσει με θεατρική υπεροψία, αυτό φάνηκε από τη πατούσα του στη συνάντηση με τον Τσίπρα, σε αντιδιαστολή με το πρόεδρο της Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τα δύο θέματα, μολονότι σημαντικά αλλά όχι και μοναδικά στην "πολιτική ελιτ" της χώρας, είναι ιστορίες του παρελθόντος.

    Το ζητούμενο της σήμερον είναι κατά πόσον το συγκεκριμένο κόμμα (ως συλλογική δράση) έχει διαμορφωμένη πρόταση για το παρόν και το μέλλον της χώρας και πώς αυτή η πρόταση το διαφοροποιεί από το αντίπαλο και κυβερνών κόμμα.

    Φοβούμαι όμως ότι αυτή η αναμενόμενη πρόταση πολιτικής έχει γραφεί εδώ και καιρό στα άδυτα της ευρωμαφίας του Δ΄Ράιχ, είναι υποχρεωτικώς εκτελεστή από όλους, και ο μόνος ρόλος που έχει απομείνει στους ενταύθα φερέλπιδες σωτήρες είναι οι υπογραφούλες σε έτοιμα χαρτιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπως ήλθαν τα πράγματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναδείχθηκε ως ο επί κεφαλής τής λεγόμενης Κεντροδεξιάς Παράταξης. Σύμφωνα με τις αναμνήσεις μου από την δεκαετία τού 60 και τού 70 όταν υπήρχε ενεργός η έννοια τής Κεντρώας πολιτικής παράταξης, και σε αυτήν εκφράζονταν άνθρωποι με παραδοσιακές αρχές και αξίες που απλά είχαν σε απόλυτη προτεραιότητα την πρόταξη δημοκρατικών ελευθεριών. Δεν έπαυαν όμως και αυτοί να δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε θέματα ηθικής τάξης. Ομοίως και εκείνοι που ακολουθούσαν την Δεξιά παράταξη, οι οποίοι ήταν ακόμα περισσότερο προσηλωμένοι στις παραδοσιακές ηθικές αρχές. Για όλον αυτό τον κόσμο ήταν αυτονόητο ότι δεν επιτρεπόταν αυτοί που καταλάμβαναν υπεύθυνες ηγετικές θέσεις και πολιτικά αξιώματα να έχουν "ιδιαίτερα γούστα" και αποκλίσεις σε θέματα γενετήσιας συμπεριφοράς. Τουλάχιστον γνωστές .
    Αναρωτιέται λοιπόν κάθε σκεπτόμενος πολίτης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ποιά πολιτική παράταξη απευθύνεται, από την οποία περιμένει ανοχή για τέτοια ζητήματα; Ούτε Δεξιοί, ούτε Κεντρώοι επομένως ούτε και το κοκτέϊλ των "κεντροδεξιών" αναμένεται να αδιαφορήσει για τα περίεργα κατορθώματα τού Νικ. Γεωργιάδη.
    Δεν το ήξερε όταν τον τοποθετούσε σ' αυτήν την θέση;
    Δεν μιλάμε για φήμες, αφού τέτοιες έχουν ακουστεί και για άλλους (με δράση π.χ. στην Μύκονο), αλλά βέβαια ευλόγως, ως αναπόδεικτες φήμες δεν λαμβάνονται υπ' όψη. Μα για τούτον εδώ υπάρχουν δημοσιεύματα από το 2010 . Αντιγράφω από το tvxs.gr/news/σημερινή ανάρτηση με τίτλο ellada/eisaggeliki-ereyna-meta-ta-dimosieymata-poy-emplekoyn-niko-georgiadi-se-paiderastia. Σ' αυτήν υπάρχουν και links από σχολιαστές (όπως ---://www.investigatii.md/eng/index.php?art=216)κ.ά..
    Γνώμη μου είναι ότι αποκλείεται να μην γνώριζε.
    Ο Κυριάκος είναι οργανωτικός και μεθοδικός τύπος και είναι αδύνατον να μην έχει πλήρη εικόνα της προσωπικότητας κάθε συνεργάτη του. Θεωρώ επίσης αυτονόητο ότι ο ίδιος αποκλείεται να συμμερίζεται και να επιδοκιμάζει τέτοιες "παρεκκλίνουσες" δραστηριότητες όπως αυτές που αποδίδονται με όχι αμελητέα επιχειρήματα στον Νικ. Γεωργιάδη .
    Παραμένει λοιπόν το ερώτημα : Γιατί τον τοποθέτησε σε τέτοια και τόσο νευραλγική θέση. Στις παραπάνω εικασίες που παρέθεσαν άλλοι αξιόλογοι σχολιαστές, ίσως μπορεί να προστεθεί και μια ακόμη:
    Πιθανόν δεν ενδιαφέρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διατηρήσει το στίγμα τής "Νέας Δημοκρατίας" στον κεντροδεξιό χώρο . Παραλαμβάνει ένα κόμμα έτοιμο, εξοπλισμένο, οργανωμένο και πιθανότατα θεωρεί τον εαυτό του ικανό και κατάλληλο να τού προσδώσει άλλο δικό του χρώμα & στίγμα.
    Πέραν παραδοσιακών πολιτικών διακρίσεων, κάτι ίσως σαν "απολιτίκ" (όσο μπορεί να χωράει τέτοιος τίτλος για πολιτικό κόμμα), με δεσπόζον στοιχείο του το τεχνοκρατικό και "μοντέρνο" (μπορεί να λεχθεί και ως τύπου "new age" με κάποιαν έννοια.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχετε φωνή , έχετε παράστημα ,υπάρχουν στοιχεία ,αποκαλύψτετα παντού. Αυτός είναι ο τίμιος αγώνας κάθε πολίτη .22/1/2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τὸ σχόλιό μου στὸν "κύριο" Mans τὶ ἔγινε; Ἐξαερώθηκε,ἤ μήπως δὲν ἔπρεπε νὰ τοῦ ἀνταποδώσω τὴν εὐγένεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άγνωστη Κυρία με γκρίζα μαλλιά,
      Υπάρχει καθυστέρηση στη δημοσίευση των σχολίων επειδή υφίσταται (προσωρινά ελπίζω) άμεσος μετριασμός των σχολίων, λόγω πολλαπλούς επίθεσης από τα δυο-τρία γνωστά τρολ του ιστολογίου.
      Καλό πάντως θα ήταν να δηλώσεις όνομα η ψευδώνυμο αντί του «unknown», διευκολύνει τη συζήτηση.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.