16/1/16

"Κλειστές" γειτονιές μέσα στην Ευρώπη: Η αρχή του τέλους

Κάτι περίεργο συμβαίνει στις Δημοκρατίες της Δύσης. Στο όνομα της ανοχής των ιδιαιτεροτήτων διαφόρων μειονοτήτων παραβιάζονται οι αρχές της ελευθερίας και οι δυνατότητες απρόσκοπτης εφαρμογής πολλών ατομικών δικαιωμάτων. Στο καθαρά πολιτικό επίπεδο ολόκληρες γειτονιές μετατρέπονται σε άβατα για τους περισσότερους πολίτες ώστε βίαιες πολιτικές μειοψηφίες, βλ. λχ συμμορίες, να ασκούν τρομοκρατία και ουσιαστικά τοπική εξουσία. Σε ορισμένους φτωχογειτονιές (banlieues) στο Παρίσι οργανωμένες ομάδες, συχνά οπλισμένων, νεαρών καθιστούν την πρόσβαση παρακινδυνευμένη και συχνότατα επικίνδυνη. Το ίδιο συμβαίνει σε γειτονιές στη Στοκχόλμη, στο Μάλμε, στη Χάγη και στην Αμβέρσα. Τα Εξάρχεια αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα για την Αθήνα. Καταστάσεις de facto φασιστικής κατοχής δημιουργούνται, όπου οι νόμοι της χώρας δεν εφαρμόζονται, και στο όνομα της δημοκρατικής ανοχής γίνονται αποδεκτές. Στο όνομα της ‘προοδευτικότητας’ και του ευρωπαϊκού ουμανισμού η δημοκρατία καταλύεται, το κράτος δικαίου παύει να υπάρχει κι επελαύνει ο φασισμός των μαχητικών μειοψηφιών.



Για τη συνέχεια Capital

4 σχόλια:

  1. Εξαιρετικά προσεγμένη τοποθέτηση η οποία κρούει με πραγματισμό τον κώδωνα κινδύνου για τις χώρες της Ευρώπης και ειδικότερα για τα μέλη της Ε.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλα πραγματα.Αφηνεις μια 200αρια - 300αρια ενοπλους εκδικητες πχ. στην Αθηνα,εθνικιστικων πολιτικων προσανατολισμων τους δινεις ενα 48ωρο διορια να καθαρισουν τα εξαρχεια.
    Ουτε γατα ουτε ζημια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ εφαρμόζεται το "ήλθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα". Οι Ευρωπαίοι, πλαδαροί και αποχαυνωμένοι, κοιτάζουν αδρανείς τούς λαθροεποίκους να καταλαμβάνουν τις χώρες των, να βιάζουν τις γυναίκες των και να εφαρμόζουν τούς δικούς των νόμους (κυρίως την Σαρία). Προηγουμένως, με τον ίδιο τρόπο κοίταζαν κάποιες αντικοινωνικές μειοψηφίες να δημιουργούν τα δικά των άβατα.

    Η Δύση παρήκμασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο θετικό στοιχείο στην όλη υπόθεση του εποικισμού της Ευρώπης είναι ότι σε αρκετές χώρες της Βόρειας Ευρώπης έχουν δημιουργηθεί από ανάγκη ομάδες ανθρώπων που καίνε τα κέντρα κράτησης μεταναστών και αναλαμβάνουν διάφορες άλλες δράσεις παρεμπόδισης του εποικισμού των περιοχών τους. Υπάρχουν κάποιοι που δεν κοιμούνται. Και οι ενέργειες αυτές δεν είναι κατά των προσφύγων αλλά κατά των διακινητών τους με τους οποίους η Ε.Ε. συνεργάζεται και μάλιστα δημιούργησε και νομοθεσίες οι οποίες κάνουν πολύ ευκολότερο το έργο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.