19/4/16

Το... αριστερό θράσος της συζύγου του πρωθυπουργού, κυρίας Μπαζιάνα - Από δασκάλα γίνεται καθηγήτρια πανεπιστημίου...

«Αν κάποιος θέλει να βάλει εναντίον του συζύγου μου, ας το κάνει απευθείας» 
Οργισμένη απάντηση της συζύγου του πρωθυπουργού
"Δεν δέχομαι να γίνομαι βορά πολιτικής χυδαιότητας...»
δήλωσε - Θα έπρεπε να είναι οργισμένη με τους συντάκτες του νόμου που την εκθέτουν, της απάντησε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς 
Στην Μπέτυ Μπαζιάνα και στις οργισμένες δηλώσεις που έκανε απάντησε ο  βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς με αναρτήσεις που έκανε την Κυριακή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Την περασμένη εβδομάδα ο κ. Μαυρωτάς κατήγγειλε ότι η παράγραφος 7 του άρθρου 33 «φωτογραφίζει» την σύντροφο του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιανά και της επιτρέπει να μετατρέψει την απόσπασή της από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση στην τριτοβάθμια σε μετάταξη. Να γίνει δηλαδή από δασκάλα, καθηγήτρια Πανεπιστημίου.
Η κυρία Μπαζιάνα σχολίασε σε συνέντευξή της τις αναφορές του βουλευτή και ο κ. Μαυρωτάς έδωσε από την πλευρά του τη δική του απάντηση στη σύντροφο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.



«Οργισμένη δηλώνει η κ. Μπαζιάνα επειδή θεώρησα φωτογραφική τη διάταξη που υπάρχει στο άρθρο 33 παρ. 7.», έγραψε στο μήνυμα που «ανέβασε» σε facebook και Twitter ο κ. Μαυρωτάς και συνέχισε: «Τότε είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνεί -όπως πρότεινα ήδη στη συζήτηση επί της αρχής του Ν/Σ- να φύγουν από το άρθρο 33 οι διατάξεις που την φωτογραφίζουν, δηλαδή  Η διετής προϋπηρεσία σε ΑΕΙ (τον Φεβρουάριο του 2016 η κ. Μπαζιάνα έκλεισε 2ετία) και η κατάργηση της 5ετίας από την προηγούμενη μετάταξη (έκανε μετάταξη από τη δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια τον Αύγουστο του 2013)».

«Αν πρέπει λοιπόν να είναι οργισμένη με κάποιους, αυτοί πρέπει να είναι οι συντάκτες του νόμου που την εκθέτουν κι όχι όσοι ανακαλύπτουν τις περίεργες συμπτώσεις», τόνισε, σημειώνοντας πως η κυρία Μπαζιάνα έχει καλό βιογραφικό όπως και εκατοντάδες άλλοι νέοι επιστήμονες στην ίδια κατηγορία. 

«Γιατί να αποκλειστούν αυτοί βάζοντας κάποιες φωτογραφικές διατάξεις/προϋποθέσεις;», διερωτήθηκε για να υπογραμμίσει: «Είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνεί σε αυτό, διότι το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά θεσμικό». Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Μαυρωτάς κάλεσε το υπουργείο να βγάλει τις προϋποθέσεις αυτές από το άρθρο 33, «ώστε να πάψει να είναι φωτογραφική η διάταξη». 

Σημειώνεται ότι σε δηλώσεις που έκανε η κυρία Μπαζιάνα ανέφερε πως αν κάποιος θέλει να βάλει εναντίον του συζύγου της τότε θα πρέπει να το κάνει απευθείας.

«Αν κάποιος θέλει να βάλει εναντίον του συζύγου μου, ας το κάνει απευθείας. Δεν δέχομαι να γίνομαι βορά πολιτικής χυδαιότητας», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως δεν έχει  δώσει κανένα δικαίωμα στον δημόσιο και επαγγελματικό της βίο.

«Παρακολουθώ με θλίψη και ενόχληση τόσο την καταγγελία όσο και τα σχόλια που προκαλεί. Όμως, το θέμα δεν με αφορά προσωπικά», είπε και συνέχισε: «Η μέχρι τώρα διαδρομή μου δεν επιτρέπει σε κανέναν να μιλά για αδιαφάνεια.  Ό,τι έχω καταφέρει ως ερευνήτρια δεν έχει κανένα θολό σημείο, είναι φανερό και μπορεί να κριθεί. Και γι' αυτό είμαι υπερήφανη».
Πρώτο Θέμα

30 σχόλια:

  1. Γυναίκα πρωθυπουργού, πρωτάκουστο για τα ελληνικά δεδομένα, δίνει συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό ενώ οι αναρτήσεις στα μέσα δικτύωσης έχουν καλύψει για τα καλά την ανυπαρξία των εξουσιών που εξασφαλίζουν την ευνομία και την τάξη σε μια κοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι γυνάικα πρωθυπουργού, γκόμενα του πρωθυπουργού είναι αφού δεν έχουν παντρευτεί.

      Διαγραφή
    2. Το γεγονός ότι δεν την έχει παντρευτεί την κάνει σύντροφό του και όχι γκόμενά του. Είστε και γυναίκα...

      Διαγραφή
    3. Παλλακίδα ανελλήνιστε, θα σου πήγαινε για ψευδώνυμο και το Νήσος Μακάρων.

      Διαγραφή
  2. Τα ιδια και χειροτερα εκανε η βφεφοκομος νατασσα καραμανλη.Με το πτυχειο της βρεφοκομου περασε λαθρα στην ιατρικη Σχολη.Μετα χωρις να πατησει στην σχολη πηρε πτυχειο ιατρικης.μετα χωρις να εκπαιδευτει αλλα μονο πασαληματα και με την στηρηξη του εγκαθετου της ΝΔ ,δντη χειρ.κλινικης κ.Γιαννοπουλου (σε ανταμοιβη τον εκαναν υπουργο υγειας)πηρε ειδικοτητα χειρουργικης αφου ..."χειρουργησε' στο ..εξωτερικο ιατρειο και του εβγαλε μια εληα εναν αλλο εγκαθετο χοντρομπαλα ιατρο της ΝΔ μπροστα στις καμερες.μετα με την'εκπαιδευση' αλλου εγκαθετου της ΝΔ μαστολογου και πρωην γραμματεα νομαρχιακης της ΝΔ στον πειραια εγινε...'μαστολογος'.Συμπληρωματικα αναφερω οτι με την βοηθεια αλλου νεοδημοκρατη ...ακτινολογου στο ιατρειο του αδελφου του τεχνικης γονιμοποιησης...συνελαβε τα διδυμα.Ρε σεις ολα αυτα ειναι τουλαχιστον για γελια.Γιατι κατηγορειτε το καθε γυναικακι στυλ μπαζιανα και δεν ξεκινατε με τα οικογενειακα σας?Και αυτα ολα ασχετα απο την αηδια που μου εκπεμπει η καθε κυρατσα στυλ μπαζιανα.και δεν εχω τιποτα με τις κυρατσες αυτες ,απλα ειναι πολυ αστειες.θελουν να ανεβουν πασει θυσεια,απλα.Χωρις σπουδες και φοντα παρα μονο το σιγονταρησμα ενος αλητικου κρατηδιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμωνοι με όλα όσα λες! Και οι άλλοι δεν ήταν άγιοι, ειδικά ο μπουχέσας Καραμανλής! Στο μόνο που θα αντιδράσω είναι η λογική "όλοι ίδιοι είναι".... διότι υποτίθεται ότι αυτόν τον αλητάκο, απατεωνίσκο, ψευτράκο, σαλτιμπάνγκο, τον βγάλανε με την υπόσχεση - μεταξύ πολλών άλλων - ότι θα "στρώσει" το κράτος, θα εξαλλείψει την διαπλοκή και τους διαπλεκόμενους, τη διαφθορά κ.λ.π. κ.λ.π. και θα φέρει το νέο ήθος της αριστεράς στην εξουσία!!! Και αντί για αυτά κάνουν τα ίδια με τους προηγούμενους και πολύ χειρότερα, γιατί οι άλλοι είχαν και κάποια τσίπα και δεν τα έκαναν όλα μέσα σε μόλις ένα χρόνο!!!!

      Διαγραφή
  3. O Μαυρωτάς όπως πάντα είναι υπερβολικά ευγενής. ".. η κυρία Μπαζιάνα έχει καλό βιογραφικό όπως και εκατοντάδες άλλοι νέοι επιστήμονες στην ίδια κατηγορία.."

    Στην κατηγορία φτερού εννοεί.. Θέλει να γίνει και καθηγήτρια πανεπιστημίου η κυρία..

    @sterg Δυστυχώς έχεις δίκιο. Ελπίζω ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι η ουρά της μεταπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σύγκριση της περίπτωσης Νατάσας με αυτήν της Περιστέρας, έχει μια ειδοποιό διαφορά.
    Η Νατάσα ποτέ δεν βγήκε να υπερασπιστεί αυτό που έκανε.
    Η Περιστέρα δείχνει το θράσος των αριστερών, γι' αυτό και η ανάρτηση, για το απύθμενο αριστερό της θράσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι σημαίνει αυτό ; Μήπως δικαιολογείται ; Κάθε έξυπνος απατεώνας κρύβεται για ευνόητους λόγους. Με εξοργίζεις Σάββα. Δίνεις άφεση αμαρτιών στην Δεξιά και όχι στη Αριστερή ;

      Διαγραφή
    2. Μήπως ξέχασες την φοβερή σκηνή στις τηλεοράσεις με την Νατάσα σε αμφιθέατρο να ομιλεί σε πολυπληθές ακροατήριο από Καθηγητάδες που άκουγαν με Θρησκευτική ευλάβεια ; Που αλλού το είδες αυτό; Και αυτοί οι πουλημένοινα κάθονται σαν σχολιαρόπαιδα να την ακούν, προσδοκώντας μία θεσούλα ακριβοπληρωμένη κάπου.

      Διαγραφή
    3. Α και όταν συνέβαιναν όλα αυτά, όλοι γατάκια, τσιμουδιά, ούτε κίχ σε οποιοδήποτε κανάλι επί χρόνια. Μόνο στο Ιντερνετ διάβαζες κάτι που και που. Ασε ρε Σάββα με την μονόπλευρη κριτική. Εντάξει, αυτοί είναι πανάχρηστοι, αλλά όχι να αγιοποιήσουμε και τους άλλους.Οι ίδιοι είναι που σε πρόδωσαν και σε έκαναν να κρύβεσαι, φοβούμενος για τη ζωή σου. Οι δικοί σου ήταν πράσινοι και αυτοί που πρόδωσαν τον Θεοδωρακίδη ήταν μπλέ. Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν.

      Διαγραφή
    4. Σάββα εδώ νομίζω κάνεις λάθος, και θα εξηγήσω αμέσως τι εννοώ. Το σχέδιο νόμου στο οποίο αναφέρεται η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν λέει πουθενά για μετάταξη από την πρωτοβάθμια ή τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην τριτοβάθμια σε θέση Καθηγητή. Η θέση στην οποία μπορεί κάποιος να πάει εφόσον έχει διδακτορικό και εφόσον πληρεί και τις άλλες προϋποθέσεις που αναφέρει το σχέδιο νόμου είναι θέση Ε.ΔΙ.Π (Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό), δηλαδή καμία σχέση με θέση Καθηγητή. Το ερώτημα τώρα είναι αν ηθικό να μπορεί κάποιος με τα προσόντα της Περιστέρας, που έχει διδακτορικό από το 2008, να μπορεί να μεταταχθεί ως Ε.ΔΙ.Π. Εγώ λέω ότι όχι μόνο είναι αλλά έπρεπε να υπήρχε αυτή η δυνατότητα εδώ και χρόνια μιας και ο οποιοσδήποτε με διδακτορικό και δημοσιεύσεις είναι αυτονόητα πιο χρήσιμος στον ακαδημαϊκό χώρο από ότι στο δημοτικό σχολείο. Της Περιστέρας μπορείς να της προσάψεις άλλα πράγματα όμως σε αυτή την περίσταση δεν έχουμε να κάνουμε με περίπτωση Καρανίκα.

      Διαγραφή
    5. Κάπου ξεκίνησες καλά κύριε Σάββα αλλά από τη στιγμή που επέλεξες να φορέσεις μπλε γυαλιά...

      Διαγραφή
    6. il m
      Ήδη, η περίπτωση της Μπατζιάνα είναι σκάνδαλο, με την "υπηρεσία" της στην Κοζάνη.
      Όσο για τα πλε γυαλιά, να εξηγήσω.
      Η λεγόμενη ηθική ανωτερότητα της αριστεράς, προσέλκυσε στο χώρο αυτό ό,τι πιο ανήθικο και οπορτουνιστικό έχει η ελληνική κοινωνία.
      Όποιος ήθελε να καταξιωθεί, φυσικά χωρίς να κοπιάσει, δήλωνε αριστερός.
      Αυτό σήμερα έχει καταστεί ένα εθνικό πρόβλημα.
      Γιατί έτσι διαλύθηκαν τα πρότυπα της ευγενούς άμιλλας, της αριστείας, της προσπάθειας, του πραγματικού αγώνα.
      Γιατί;
      Γιατί πετύχαινες τους στόχους σου δηλώνοντας αριστερός, χωρίς να ιδρώσεις, χωρίς να κοπιάσεις, χωρίς να σεβαστείς τον κόπο και τον ιδρώτα του άλλου.
      Γι' αυτό, θα σε συμβούλευα να μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα, γιατί κι αυτό μας το κόλλησε η νοσηρή αριστερή νοοτροπία.

      Διαγραφή
    7. Σάββα λυπάμαι που θα το πω αλλά πάλι κάνεις λάθος. Αυτό που ονομάζεις «υπηρεσία» δεν είναι τίποτα άλλο από την πρόσληψή της ως λέκτορας/407 (συμβασιούχοι για ένα εξάμηνο ή χρόνο). Επειδή μάλλον δεν είναι γνωστές οι διαδικασίες που υπάρχουν στο υπουργείο Παιδείας θα εξηγήσω ακριβώς τι συμβαίνει. Όλοι οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχουν το δικαίωμα απόσπασης για 1 χρόνο σε φορείς του Υπουργείου Παιδείας (πχ Ακαδημία Αθηνών, Μητροπόλεις, ΙΕΚ, Πανεπιστήμια, κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας, Γενικά Αρχεία του Κράτους, κλπ). Αυτή τη δυνατότητα να καλύπτει τις ανάγκες του το υπουργείο εκ των έσω υπάρχει ήδη πολλές δεκαετίες και κάθε χρόνο χιλιάδες εκπαιδευτικοί δεν βρίσκονται στην τάξη αλλά είναι αποσπασμένοι κάπου αλλού. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικά κακό μιας και η ίδια η υπηρεσία ανάλογα με τις ανάγκες των φορέων και τις επιθυμίες των εκπαιδευτικών μπορεί να μετακινεί εκπαιδευτικούς. Η Περιστέρα λοιπόν έχει πάρει απόσπαση για 1 χρόνο για το ΕΜΠ. Οπότε τα καθήκοντά της είναι να κάνει επικουρική δουλεία για διάφορα μαθήματα στο ΕΜΠ. Επιπλέον φέτος πήρε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης άδεια για να απουσιάζει 2 μέρες την εβδομάδα από το ΕΜΠ και να πηγαίνει στην Κοζάνη και ως λέκτορας/407 κάνει μάθημα στους εκεί φοιτητές. Τώρα αυτό που λέει το σχέδιο νόμου είναι η δυνατότητα μετάταξης δηλαδή μόνιμης μετακίνησης από της πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην τριτοβάθμιας σαν Ε.ΔΙ.Π. Έτσι σε άτομα που έχουν τα προσόντα και τη διάθεση αντί κάθε χρόνο να ζητάνε απόσπαση να υπάρχει η δυνατότητα μόνιμης μετακίνησης. Όπως έχω ήδη πει η κάθε Περιστέρα με τα αντίστοιχα προσόντα θα έπρεπε ήδη να είναι στην τριτοβάθμια, γιατί απλά είναι πολύ πιο χρήσιμη στο να κάνει έρευνα από το λέει στα παιδάκια 6 χρόνων πως ανοίγει και πως κλείνει ο υπολογιστής.

      Διαγραφή
    8. Κίτσο
      διαβάζω με προσοχή τα επιχειρήματά σου.
      Διαφωνώ και βλέπω το θέμα πολιτικά.
      Δεν έχει κανένα λόγο η γυναίκα του πρωθυπουργού να συμμετέχει στη ιλαροτραγωδία της Κοζάνης, όπου πηγαίνει με συνοδεία περιπολικού, απλά για να καταγραφεί η "δουλειά" της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και στη συνέχεια να γίνει "καθηγήτρια πανεπιστημίου".
      Αγράμματα και αμόρφωτα ανθρωπάκια, που κατέλαβαν την καρέκλα της εξουσίας και έχουν χάσει τα λογικά τους και τη λογική τους.
      Καθολική έκλειψη λογικής, γι' αυτό τους επισκέφθηκε και ο προκαθήμενος της καθολικής εκκλησίας...

      Διαγραφή
    9. Κύριε Κίτσο, ξέρετε πόσες Περιστέρες υπάρχουν στην Ελλάδα??? Ένας από αυτούς είναι και ο γιός μου ο οποίος είναι άνεργος τρία χρόνια με τα αντίστοιχα με της Περιστέρας προσόντα!!! Για δε την φωτογραφική διάταξη, δεν άκουσα να λέτε τίποτα?

      Διαγραφή
    10. @savvas
      Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα ποιο είναι το μεμπτό της όλης υπόθεσης. Μπορώ να αναφέρω εκατοντάδες πράγματα εντελώς ανήθικα στην διακυβέρνηση του τελευταίου 1,5 χρόνου αλλά το προκείμενο δεν είναι ένα από αυτά. Το πρόβλημα είναι αν η Περιστέρα είχε συνοδεία ή όχι και αν την έβγαλαν φωτογραφίες οι δημοσιογράφοι; Αν κάποιος πραγματικά θέλει να εκμεταλλευτεί τη θέση του, κάνει άλλα πράγματα που είναι και νομότυπα και κανείς δεν μπορεί να του πει κάτι. Με το διδακτορικό που έχει η Περιστέρα και τις δημοσιεύσεις της αν πραγματικά ήθελε να πιέσει καταστάσεις, θα μπορούσε ήδη να ήταν λέκτορας ή επίκουρος (έχει δηλαδή τα τυπικά προσόντα). Δεν θα ασχολούταν καν με μετατάξεις σε θέση Ε.ΔΙ.Π. Επιπλέον η διάταξη δεν είναι φωτογραφική με την έννοια ότι αφορά και άλλους εκπαιδευτικούς με διδακτορικό. Έχω ξαναπεί ότι η εντύπωση που έχουμε για κάποιον από πριν δεν πρέπει να θολώνει την κρίση μας. Θεωρώ το όλο θέμα και εντελώς άστοχο και τραβηγμένο από τα μαλλιά. Άλλωστε το συγκεκριμένο κόμμα έχει δώσει και θα δώσει σίγουρα στο μέλλον πολλές αιτίες για καυστικότατη κριτική. Το να αναλώνεται κάποιος σε επιχειρήματα της λογικής «γιατί έχει αθηναϊκές πινακίδες» (δανεισμένο από τους ΑΜΑΝ https://www.youtube.com/watch?v=nBZH4hL1YXY ) είναι σε βάρος της αξιοπιστίας του.
      Πάντα με φιλική διάθεση.

      @ ioannis xenopoulos
      Η διαφορά του γιου σας με την Περιστέρα είναι ότι η δεύτερη είναι διορισμένη στο δημόσιο πάνω από μια 10ετία και απλά με το σχέδιο νόμου δίνεται η δυνατότητα όχι μόνο στην Περιστέρα (άρα δεν είναι φωτογραφική) για μετάταξης σε θέση Ε.ΔΙ.Π. Αν ποτέ ανοίξουν ξανά οι διορισμοί στο δημόσιο τότε και ο γιος σας θα μπορεί να πάει σε αντίστοιχη θέση.

      Διαγραφή
    11. ΗΣΥΧΑ ΡΕ ΣΑΒΒΑ ,ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΙΟΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΤΕ,ΔΕΗ,ΟΣΕ,ΤΡΑΠΑΕΖΕΣ Κ.Λ.Π ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ,ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ....ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ . ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΟ ΕΞΑΤΑΞΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ (ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΕΣ), ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΝΤΕΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΛΠ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΟΥΤΕ ΑΠ ΕΞΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ. ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΜΑ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.....

      Διαγραφή
  5. Θύμωσε η δασκάλα της συμφοράς? σε ποια γλώσσα θέλει να διδάξει το βόδι? στα βουλγαρικά στα αλβανικά ή στα τουρκικά? αρκετά τους ανεχτήκαμε. Περιστέρα πάρε τον Αλέξη κ πάρτε δρόμο. Η ΕΛΛΑΣ δεν σας θέλει άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ, να μην είχα πρωθυπουργό σύζυγο να με κάνει δοκτορέσσα και προφεσσόρα! Αν και αναμετάξυ μας, προτιμώ να είμαι του δημοκτικού, αλλά κυρία απο αυτές τις νοσοκόμες και τις δασκαλίτσες που μου έγιναν γιατρέσσες και καθηγήτριες. Σα δεν ντέπονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέφτω από τα σύνεφα, η αριστερά δεν κάνει τέτοια πράγματα, εξάλου σε λίγο θα βγεί και η συμπαθεστάτη πλέον σ΄εμένα Ζωή και θα αποκαταστήσει την αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ "ΔΑΣΚΑΛΑΣ"
    Μπέτυ Μπαζιάνα
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

    Η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα (1974) είναι Ελληνίδα εκπαιδευτικός -καθηγήτρια πληροφορικής- και σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο συζεί με σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης.

    Βιογραφικά στοιχεία

    Γεννήθηκε το 1974 στην Καρδίτσα, με καταγωγή από τους Σοφάδες, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Εξάρχεια.[1] Ο πατέρας της ήταν παλιό στέλεχος του ΚΚΕ και η ίδια από τα παιδικά της χρόνια ενδιαφερόταν για την πολιτική: έγινε μέλος της ΚΝΕ ως μαθήτρια.[2]

    Με τον Αλέξη Τσίπρα γνωρίστηκαν στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών, όπου ήταν συμμαθητές στο ίδιο τμήμα. Συνέχισαν να είναι συμμαθητές και στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων, όπου πρωταγωνίστησαν στο μεγάλο κίνημα μαθητικών καταλήψεων ενάντια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.[3] Και οι δύο ήταν μέλη της ΚΝΕ, μέλη του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου (ο Τσίπρας πρόεδρος).

    Σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών, στο οποίο και παρέμεινε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, συμμετέχοντας σε ερευνητικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη εφαρμογής τηλεϊατρικής του ΟΤΕ και ξεκινώντας διδακτορική διατριβή. Όμως τελικά ήρθε σε αντιπαράθεση με τον επιβλέποντα καθηγητή της, τον οποίο κατηγόρησε ότι ιδιοποιήθηκε την πνευματική της εργασία και υπεξαίρεσε αμοιβές της, προσφεύγοντας το 2003 στη Δικαιοσύνη, με δικηγόρο την Ζωή Κωνσταντοπούλου, και δικαιώθηκε.[4] Σύμφωνα με τον επιβλέποντα καθηγητή της κ. Λυμπερόπουλο, αυτός προσέφυγε στο Εφετείο Πατρών κατά της πρωτόδικης απόφασης, το οποίο τελικά τον δικαίωσε και υποχρέωσε την κυρία Μπαζιάνα να του καταβάλει χρηματική αποζημίωση ύψους 8.000 ευρώ για τη συκοφαντική δυσφήμηση που υπέστη.[5]

    Έλαβε διδακτορικό δίπλωμα το 2008 από τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.[6] Ο τίτλος της διδακτορικής διατριβής της ήταν «Αρχιτεκτονικές Ελέγχου και Τεχνικές Μετάδοσης για τη Βελτιστοποίηση της Απόδοσης Οπτικών WDM Δικτύων».[6]

    Με τον Αλέξη Τσίπρα έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Φοίβο - Παύλο (2010) και τον Ορφέα - Ερνέστο (2012).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Kitsos Tzavellas

      Παρεμπιπτόντως, όλες μα όλες οι -λιγες- δημοσιεύσεις της είναι με το ίδιο άτομο, στο ίδιο θέμα, το διδακτορικό της. Δλδ μία εργασία που σπάει σε πολλές δημοσιεύσεις λόγω περιορισμού στον αριθμό λέξεων. Η κοπέλα δεν φαίνεται να έχει ερευνητικό έργο πλην του διδακτορικού. Ασχολήθηκε με άλλα πράγματα.

      Τώρα, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ικανή για Ε.ΔΙ.Π. Πιθανότατα να είναι. Φαντάζομαι πάντως οτι σίγουρα υπάρχουν πιο ενεργοί και έμπειροι για την δουλειά (εκτός αν έχουν φύγει όλοι έξω...). Οπότε μιλάμε για αναξιοκρατία και "μέσον", δλδ τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. Το πιο άσχημο της υπόθεσης είναι η φωτογραφική διάταξη.

      Στην περίπτωση της Νατάσσας το άσχημο έχω την εντύπωση πως ήταν το γεγονός οτι δεν έκανε καν για την θέση. Παίχτηκε ένα ολόκληρο θέατρο-κοροϊδία για να την πάρει, που είναι πλήρης εξευτελισμός των θεσμών, έστω και αυτών των αναξιοκρατικών και βυσματικών. Κατα την γνώμη μου, σαφώς βαρύτερο. Χειρότερο δλδ και απο την περίπτωση της "δόκτορος" Παναγιωταρέα :)

      Καραμανλισμός - Συριζισμός 1-0

      Βέβαια, υπάρχει μια διαφορετικού τύπου ειδοποιός διαφορά. Τότε, επι Νατάσσας, δεν είχαμε πτωχεύσει. Τ%ώρα ξέρουμε που οδήγησαν όλες αυτές οι πρακτικές. Οπότε...
      Καραμανλισμός - Συριζισμός 1-1

      Διαγραφή
    2. Υ.Γ. Το ΠΑΣΟΚ το άφησα εκτός γιατί δεν παίζεται στην έδρα του.

      Διαγραφή
  9. Δεν θέλω να υπερασπιστώ καμία Περιστέρα αλλά απαντώ μόνον και μόνο για την προσέγγιση της αλήθεια.Αυτό που γράφεις ότι "Δλδ μία εργασία που σπάει σε πολλές δημοσιεύσεις λόγω περιορισμού στον αριθμό λέξεων" δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Οι δημοσιεύσεις σε αυτό το επίπεδο δεν είναι δημοσιογραφικό κείμενο να στο κόψει ο εκδότης και να στείλεις την επόμενη βδομάδα το υπόλοιπο. Όλες οι δημοσιεύσεις (από το 2004-2008) όντως να ήταν με το ίδιο άτομο, ο οποίος παρεπιπτόντως ήταν ο επιβλέπον καθηγητής της, δεν είναι καθόλου κακό και μάλιστα το 99.9% των δημοσιεύσεων των υποψηφίων διδακτόρων αναφέρουν και τον επιβλέποντα. Από την άλλη είχε και 8 δημοσιεύσεις σε περιοδικά ενώ ο νόμος ορίζει μόνο 1 για να λάβει κάποιος διδακτορικό. Και κάτι άλλο για την θέση Ε.ΔΙ.Π βάση νόμου το διδακτορικό δεν είναι απαραίτητο. Άρα καλύπτει με το παραπάνω τα τυπικά κριτήρια. Καμιά φορά είναι δύσκολο να βλέπουμε την αλήθεια μέσα από τα πραγματικά στοιχεία και να μην επηρεαζόμαστε από την εντύπωση που έχουμε για κάποιον από πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άμα ακούει κανείς εδώ και 35-40 χρόνια τους διάφορους μη δεξιούς θα νομίζει ότι οι δεξιοί ζούσαν και ζουν σε βίλες ενώ οι ίδιοι σε παράγκες, δείξτε μου μια χώρα στην οποία οι διάφοροι αριστεροί είχαν τα υλικά αγαθά και το βιοτικό επίπεδο αυτών της Ελλάδας, πως γινόταν και είχαν ηθικό πλεονέκτημα όταν είχαν τα ίδια ή και περισσότερα υλικά αγαθά με τους άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το παράδοξο με την κυρία Μπαζιάνα είναι ότι πουθενά δεν αναφέρεται η ημέρα και ο μήνας γεννήσεως της, κάτι που δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στην εκπόνηση του αστρολογικού χάρτη της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.