7/4/16

Γκουλάγκ για τους προδότες του καθεστώτος που έστελναν τον κόσμο να ψηφίσει την τελική επιλογή του καθεστώτος.


10 σχόλια:

  1. Δεν φαίνεται να τους πειράζει η διαγραφή τους εφόσον στα πορτοφόλια τους δεν έχει καμία επίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι λεβέντες δεν διαγράφηκαν απλώς για την στάση τους (αυτό έλλειπε), αλλά για την χονδροειδή προπαγάνδα και τα ψέμματα που τσαμπουνούσαν για την δήθεν πλειοψηφία του ΝΑΙ.

    Την ίδια περίοδο πολλοί άλλοι δημοσιογράφοι εδήλωσαν υπέρ του ΝΑΙ και ουδείς ασχολήθηκε μαζί τους, διότι δεν μετατράπηκαν σε γλοιώδεις προπαγανδιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στηρίζω την απόφαση της ΕΣΗΕΑ αν και ψέγω την κυβέρνηση διότι είχε χλυαρή αντιμετώπιση στο θέμα της δημοσιογραφικής διαπλοκής.Οι δημοσιογράφοι θέλουν Πολ Ποτ.Να δούμε θα κλείσει τους σταθμούς της τηλεοράσεως και του ραδιοφώνου και τις εφημερίδες της διαπλοκής ή στο όνομα της δήθεν ελευθεροτυπίας θα τα βρει με τη διαπλοκή.Πλην κρατικών μέσων όλα τα άλλα να κλείσουν.

      Διαγραφή
    2. Ησύχασε ο κόσμος σήμερα από τον ψυχολογικό πόλεμο πυο εξαπολύουν.

      Διαγραφή
    3. Εξήγησε μας τι εννοείς με το ησύχασε? Μήπως ησύχασες εσύ εποειδή δεν διάβασες για την εξέγερση των λαθρομεταναστών στη Σάμο? Αίσθη μπορεί να ησύχασες αλλα στη Σάμο δεν ησύχασαν...Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις σε τι επικίνδυνους δρόμους οδηγούμαστε με τέτοιες αποφάσεις! Το τι λέει ο καθένας δεν με ενδιαφέρει και μπορεί να διαφωνώ μαζί του αλλα το να τον τιμωρώ επειδή το λέει τότε τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται παράξενα...Βεβαια επειδή ακούγονται διαφορα ανυπομονώ να γίνουν πραγματικότητα γιατί τότε θα είναι η αρχή του τέλους τους και θα ξεμπερδέψουμε οριστικά...

      Διαγραφή
    4. Και τώρα που το μάθαμε ένα πρόβλημα λύθηκε ? Τα προβλήματα δε λύνονται δια της πληροφορήσεως αλλά δια της δράσεως των εχόντων την εξουσία και τα όπλα.Οι έχοντες μαρκούτσι είναι για τα πανηγύρια.Πολ ποτ και λίγος είναι.

      Διαγραφή
  3. Το σκάνδαλο δεν βρίσκεται στις καταδίκες-χάδια των δημοσιοκάφρων, αλλά στην αθώωση του Πρετεντέρη.
    Όλοι, κατάδικοι και απαλλαγέντες,μαζί με τους δικαστές τους ( ! ! ! ) έχουν ατιμάσει και εξευτελίσει ένα επάγγελμα-λειτούργημα ενημέρωσης (και εκπαίδευσης) που κορυφαίες ελληνικές πνευματικές προσωπικότητες, από τον Παπαδιαμάντη στον Σπύρο Μελά είχαν ανυψώσει σε υψηλό επίπεδο γενικού σεβασμού, με το αναγκαίο κύρος για τη λειτουργία του ως 4ης Εξουσίας ελέγχου στο δημοκρατικό πολίτευμα. Η πτώση του άρχισε το 1965 και στην κατάρρευση τα μέγιστα συνέβαλε το παραδοσιακά αμαρτωλό Συγκρότημα. Στην περίοδο της κατοχής των Μνημονίων, όταν -με ηρωικές φωτεινές εξαιρέσεις- εντάχθηκε στον μηχανισμό των Κουίσλινγκ της ψυχολογικής τρομοκρατίας- κέρδισε επάξια τα επίθετα που του κόλλησαν οι αναρχικοί στους τοίχους της Αθήνας, που υιοθετήθηκαν από την κοινή γνώμη και που επιτρέπουν στους όποιους τυχάρπαστους επιβήτορες της εξουσίας να του αδειάζουν τα ταμεία, να του ορίζουν τους εργοδότες, τις αποδοχές, τα κείμενα προς μετάδοση και να τον πετάνε στον δρόμο σαν σκουπίδι.
    Χωρίς σε κανένα καμένο πολίτη να καίγεται καρφί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εν μας λες ρε φιλε γιατί κανένας δεν κάλεσε τον Βαξεβάνη, την εφημερίδα των δικαστών των συντακτών συγγνώμη, την Αυγή και τις λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις να τιμωρηθούν και αυτές? Μόνον οι μεν υποστήριξαν κάτι?

      Διαγραφή
  4. Δεν ξερω τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί η αποφαση και αν υπάρχουν.

    Πάντως οτι τύποι αυτοι ολοι έχουν κάνει το μεγαλύτερο έγκλημα εναντίον του Ελληνικού Λαού.

    Και αυτό είναι το αίσθημα ενόχης που του έχουν επιβαλλει με πλυση εγκεφάλου.

    Την φτώχεια θα την αντέξει ο Ελληνας, με την βοήθεια του Θεου. Την εχει ξαναζήσει και τώρα ειναι η σειρά μας.

    Το να τον κάνεις καταθλιπτικό και αυτοκτονικο, προκειμένου να επεκτινεις χρονικά μια κατάσταση λειλασιας χωρίς αντιδράσεις, προκειμένου καποιοι να διατηρήσουν τα προνόμια τους... αυτο δεν ξερω τι ποινή πρέπει να επιφέρει.

    Το γκουλαγκ παντως φαίνεται λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.