10/4/16

Ξέσπασμα Σύρου κατά της κυβέρνησης: Κοροϊδεύουν, είναι για Όσκαρ! - Τον εξύβρισε ο προπαγανδιστής της Αυγής

Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξή του στον Σκάι 

«Δεν υπάρχει πουθενά να τους πάνε και κάνουνε όλο αυτό το θέατρο, οι άνθρωποι είναι για Όσκαρ» κατήγγειλε ο γγ του Συνδέσμου Σύρων Ελλάδος Ανουάρ Μπάκρι

Δριμύ κατηγορώ εναντίον της κυβέρνησης για τους χειρισμούς στο θέμα των προσφύγων που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Σύρων Ελλάδος Ανουάρ Μπάκρι.
«Δεν υπάρχει κράτος» είπε ο κ. Μπάκρι σε υνέτευξή του στον Σκάι και ξέσπασε: «Αυτό που γίνεται είναι ένα οργανωμένο έγκλημα που συντελείται στην πλάτη των Σύριων, μιλάμε για ένα θίασο, το κράτος είναι απόν, ένας Ερυθρός Σταυρός είναι μόνο που δίνει κάτι σάντουιτς».

Ο γενικός γραμματέας της κοινότητας των Σύρων που ζουν στην Ελλάδα δήλωσε θυμωμένος και υποστήριξε: «Δεν πρέπει να τους αφήνουνε, αυτοί τους έχουνε στο λιμάνι του Πειραιά, ο θίασος της κυβέρνησης».

Όταν οι δημοσιογράφοι παρατήρησαν ότι οι λιμενικοί μοιράζουν φυλλάδια με οδηγίες στους πρόσφυγες, ο κ. Μπάκρι τόνισε: «Ποια φυλλάδια, δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι 50 τέτοιοι οργανωμένοι της αστυνομίας, ειδικές δυνάμεις δεν μπορούν να το εκκενώσουν σε 10 λεπτά; Μα κοροϊδευόμαστε;»

«Μα αυτό είναι βία» είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Ακραίως» Τάκης Χατζής.

«Δεν υπάρχει βία κύριε, οι άθρωποι είναι ταλαιπωρημένοι, έχουν τα παιδιά τους, δεν υπάρχει πουθενά να τους πάνε και κάνουνε όλο αυτό το θέατρο, οι άνθρωποι είναι για Όσκαρ!» συνέχισε ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Σύρων Ελλάδος.

«Μα είναι δυνατόν να μην μπορούν να κάνουν καταγραφή;» κατηγόρησε τις αρμόδιες υπηρεσίες και κατήγγειλε ότι οι κυβερνητικές υπηρεσίες «μας γράφουνε στα παλιά τους τα παπούτσια».

«Ο θίασος κυβερνάει κ. Χατζή, ο θίασος κυβερνάει, είναι έγκλημα αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή» υπογράμμισε ο Ανουάρ Μπάκρι και πρόσθεσε: «Δεν είναι δυνατόν να γίνεται μικροπολιτική στην πλάτη του λαού μας».

Στις καταγγελίες και το κατηγορώ του Ανουάρ Μπάκρι, γενικούς γραμματέα του Συνδέσμου Σύρων Ελλάδος, αντέδρασε ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Ανδρέας Πετρόπουλος, εις εκ των παρισταμένων στο στούντιο της εκπομπής του Σκάι.

«Είναι μεταγραφή της ΝΔ, ο Άδωνις των Σύρων είναι, ο Άδωνις των Σύρων, είναι σε παράκρουση» είπε ο δημοσιογράφος της Αυγής για το ξέσπασμα του κ. Μπάκρι.
Πρώτο Θέμα

14 σχόλια:

  1. Aυτή ακριβώς είναι η φασίζουσα Συριζαίικη λογική της "ενιαίας σκέψης και πράξης" που στοχοποιεί ως αντιδραστική οποιαδήποτε άλλη εκδοχή της πραγματικότητας. Οι άνθρωποι αυτοί δεν νοιάζονται καθόλου ούτε για τους Έλληνες ούτε για τους πρόσφυγες. Έχουν υποκαταστήσει την πραγματικότητα και τα πρόσωπα των ανθρώπων με φαντασιωσικές προβολές της απάνθρωπης ιδεολογίας τους.
    Γιατί η έγκριτη και ανεξάρτητη δημοσιογραφία της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφωνείας και των υπολοίπων φερεφώνων της Χούντας δεν τα βγάζει αυτά στον αέρα; Πού είναι τώρα το ανεξάρτητο όργανο της ΕΣΥΕΑ;
    ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρωμεροί και τρισάθλιοι δημοσιογράφοι!! Τα βρήκατε τώρα με τους συριζαίους υπό τον φόβο των αδειών. Τι απροκάλυπτη και αισχρή επίθεση είναι αυτή σε έναν άνθρωπο που μιλαέι την αλήθεια!! Αίσχος. Το βρήκαμε τώρα, όποιος δεν είναι μαζί μας είναι χρυσαυγίτης! Ντροπή σας. Η Χ.Α είναι πλοκάμι του συστήματος σας τελικά. Σας βολεύει η υπαρξή της για να στοχοποιείται όσους σας εναντιώνονται. Κάθε μέρα που περνάει νιώθουμε όλο και πιο αγανακτισμένοι με τη χούντα της αριστεράς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η προσωπική ξεφτίλα των Συριζαιων ειναι χωρις προηγούμενο, έχουν δώσει νέες ερμηνείες στο τι ειναι ασπόνδυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασπόνδυλη είναι και η αμοιβάδα αλλά κι αυτή έχει τη δυνατότητα να φερθεί λογικά. Τρώει με εγκόλπωση του αντικειμένου που θα γίνει τροφή της. Εδώ οι συριζαίοι αυτοπερικύκλωσαν την Ελλάδα και την έδεσαν χειροπόδαρα. Γι'αυτό χαράματα στο Γουδί εκεί στα κυπαρίσσια. Είχε δίκιο ο Φαήλος αλλά τον εξουδετέρωσε ο Τερης!!

      Διαγραφή
  4. The Left is the platform of the xxx Right to pass "laws" to enslave the people. Everything the Left has produced in the last 100+ yrs has its roots in the banking industry dominated by the Zionist mentality and views

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή ορίζεις την Αριστερά με αναφορές στη Δεξιά δηλαδή ασ'τα να πάνε, πάρε να διαβάσει το βιβλίο του Κωνσταντίνου Πλεύρη Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά. Θα χορτάσει το μάτι σου από Αριστερά εγκλήματα και θα σταματήσεις να γράφεις..........μην πω. "Δικαιοδότη".......

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Τι σου φταίει ο Καραγκιόζης και τον εξομοιώνεις με αυτούς?

      Διαγραφή
  6. Για κάθε θύμα πνιγμού, καταστροφής ονείρων για μια καλύτερη ζωή, για κάθε μαχαίρωμα στους καταυλισμούς, για όλα, υπεύθυνοι είναι οι άρπα κόλλα ψυχοπονιάρηδες της πλάκας αλλά και του θανάτου, ΤσιρλοΤασίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες εβδομάδες, μου ήρθε στο μυαλό μια δήλωση που είχε κάνει ο Άδωνις "Μπουμπούκος" Γεωργιάδης, λίγες ημέρες μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015.

    Είχε πει λοιπόν: "...Χαίρομαι που βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι ο Ελληνικός λαός θα δει επιτέλους τι σημαίνει Αριστερά και όταν όλα γίνουν ένα απέραντο μπάχαλο και ο κόσμος αγανακτήσει σε σημείο που δεν παίρνει άλλο, θα έρθουμε πάλι εμείς μετά βαΐων και κλάδων να αναλάβουμε ξανά τα ηνία της χώρας..."

    Κοίτα να δεις, που ο εκνευριστικός βουτηρομπεμπές Άδωνις "Μπουμπούκος" Γεωργιάδης (γνωστός και ως "πουλάω 50 κιλά βιβλία"), θα επαληθευτεί και θα μας ξανα-κατσικωθεί στη πλάτη κι αυτός και τα φιλαράκια του οι ακτιβιστές με τα τσεκούρια και το αμαρτωλό δεξιό σόϊ που γλύφει ολημερίς και οληνυκτίς.

    Δεν υπάρχει σωτηρία. Μόνη μας ελπίδα να πατήσει ο Κιμ του κουμπί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι πρέπει να εξυβρίσουν κάθε έναν που ψήφισε συριζα γιατί είναι η μόνη ευκαιρία να αναλογιστεί τι εθνικό σφάλμα έκανε. Εσύ που ικετεύεις να πατήσει ο Κιμ το κουμπί, γράψε στον Άγιο Βασίλη την διεύθυνση σου και που ξέρεις, μπορεί να σου'ρθει. Βούδες..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...αει ρε σάλτα και λούσου τον "μπουμπούκο" μέχρι να σβήσει ο Ήλιος

      Διαγραφή
    2. Δεν έχω ανάγκη ΙΚ. Είμαι διορισμένος στο Δημόσιο από εποχή ΠΑΣΟΚ Ανδρέα

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.