15/5/16

Σάλος με το σκάνδαλο για σεξουαλική παρενόχληση Ελληνίδων από τον πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας


Σάλος έχει ξεσπάσει με το σκάνδαλο που αφορά σε σεξουαλική παρενόχληση πέντε γυναικών από τον πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα έρχονται στο φως.
Μεταξύ των θυμάτων ήταν και κόρη πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Φρανγκλίν Ραμόν Γκονζάλες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, παρενοχλούσε σεξουαλικά, κατά την 8μηνη παραμονή του στην Αθήνα, πέντε υπαλλήλους της πρεσβείας, όπως κατήγγειλαν οι ίδιες. 
Η κόρη πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ότι:
«Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο δημαρχείο της Πεύκης, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2013, ο πρέσβης μου χαΐδευε το μπούτι. Μέσα στο αυτοκίνητο μου είπε να φοράω μίνι φούστα για να φαίνομαι περισσότερο γυναίκα. Όταν αντιδρούσα μου έλεγε ότι αν ήθελε μπορούσε να έχει πέντε Κινέζους να δουλεύουν στη θέση μας στην πρεσβεία».

Για τη συνέχεια AV

3 σχόλια:

  1. Τωρα εξηγειται γιατι τα αδελφια της Βενεζουέλας δεν μας εστειλαν πετρελαιο ώστε να μπορει ο αλεκσης να παιζει το ντεφι και να χορευουν οι αιμοσταγείς ιμπεριαλιστες.
    Για μια φουστα προδωθηκε ο αγωνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει. Τέτοια μ@@@@ τους δέρνει... Πάντως για να δούμε ολόκληρο το κάδρο, αν υπήρχε σοβαρό κράτος που σέβεται τους πολίτες του θα έπρεπε να τον είχε απελάσει με τις κλωτσιές. Και μιλάμε για τον Ιανουάριο του 2013, δεν υπήρχε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι άραγε το μόνο τέτοιο περιστατικό; Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι κάποιοι επιλέγουν ποιες ειδήσεις θα "βγαίνουν" από μια πληθώρα ομοίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.