14/5/16

Κόμμα από τον Φαήλο! Και το όνομα «Νέα Δεξιά»

Κόμμα που θα σταθεί απέναντι στην «πολιτική ορθότητα» χαρακτηρίζουν οι ιδρυτές του το νέο πολιτικό σχήμα που δημιούργησε ο διαγραφείς από τη Ν.Δ. αρθρογράφος της «δημοκρατίας» Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος χθες κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα στον Αρειο Πάγο.

Το όνομα αυτού: Νέα Δεξιά! Οπως αναφέρεται, στο νέο κόμμα μετέχουν νέοι επιστήμονες, άνεργοι, απόστρατοι και πρόσωπα από την κίνηση Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών - ΔΙΕΣΥ, με κοινό στόχο τη συγκρότηση ενός μετώπου που δεν θα ντρέπεται για τις δεξιές καταβολές και απόψεις του.
Οπως επισημάνθηκε αρμοδίως, πρόκειται για στελέχη που «δεν είναι πορφυρογέννητοι, έχουν φυλάξει υπό τα όπλα την πατρίδα και δεν έχουν ενοχικά σύνδρομα απέναντι στην Αριστερά».

Ετσι αιτιολογούν και την παρουσία του όρου «Δεξιά» στον τίτλο, καθώς, όπως λένε οι ιδρυτές του νέου πολιτικού φορέα, δεν είναι δυνατόν να αισθάνεται «ενοχή» όποιος τονίζει τη «δεξιά» ταυτότητά του, την ώρα που τα περισσότερα «αριστερά» κόμματα έχουν τον όρο στον τίτλο (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜ.ΑΡ. κ.λπ.). Συμπληρωματικά αναφέρουν ότι δεν έχουν θέση στο κόμμα τα «ξυρισμένα κεφάλια», αλλά ούτε και οι χαζοχαρούμενοι της Νεοδεξιάς. Ως ιδεολογική γραμμή του νέου κόμματος τονίζεται ο εποπτικός ρόλος του κράτους, ο έλεγχος των κοινωνικών αγαθών από το κράτος και η διαφύλαξη της ορθόδοξης θρησκευτικής ταυτότητας του έθνους.

http://www.dimokratianews.gr/content/62172/komma-apo-ton-failo-kai-onoma-nea-dexia

Νέα Δεξιά, το κόμμα του Φ. Κρανιδιώτη
ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΤΕΡΖΗΣ
 Θέση στη μάχη απήχησης στο δεξιό πολιτικά ακροατήριο λαμβάνει και ο προ εβδομάδων διαγραφείς από τη Νέα Δημοκρατία δικηγόρος κ. Φαήλος Κρανιδιώτης.

Υπό τον τίτλο Νέα Δεξιά και με έμβλημα έναν αετό σε χρώματα κόκκινο και μπλε («Κόκκινο γιατί δεν παραχωρούμε την κοινωνική ευαισθησία στην Αριστερά και μπλε γιατί δεν χαρίζουμε το έθνος στην Ακροδεξιά», ανέφερε στην «Κ» ο ιδρυτής), το νέο σχήμα είναι το δεύτερο που συγκροτείται στα «πλευρά» της Νέας Δημοκρατίας, με προφανή επιδίωξη να εκμεταλλευτεί την προς το Κέντρο τροχιά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είχε προηγηθεί η Εθνική Ενότητα των κ. Γ. Καρατζαφέρη και Τ. Μπαλτάκου, οι οποίοι μάλιστα είχαν ζητήσει και τη σύμπραξη του κ. Κρανιδιώτη.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου σχήματος προγραμματίζεται για τη Δευτέρα, οπότε και θα παρουσιαστεί η ιδρυτική διακήρυξη, αλλά και ένας πρώτος αριθμός στελεχών. Ο κ. Κρανιδιώτης ήταν υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στη Β΄ Πειραιά, χωρίς πάντως να επιτύχει να εκλεγεί, ενώ διεγράφη από τη Ν.Δ. όταν, μετά την αναφορά Μουζάλα περί Μακεδονίας, έκανε λόγο για νέο «Γουδί».

http://www.kathimerini.gr/859655/article/epikairothta/politikh/nea-de3ia-to-komma-toy-f-kranidiwth

30 σχόλια:

  1. Καποιοι τριβουν τα χερια τους αφου η δεξια ,από το ένα ακρο μεχρι το άλλο της,κοντευει να εχει πιο πολλα από-κομματα και ομαδες από τους ψηφοφόρους της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένω με ενδιαφέρον τα ονόματα των συνεργατών του. Μου αρέσει ο Φαήλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς ο εκλογικός νόμος είναι απαγορευτικός, και εμείς δεν θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε ένα συνασπισμό των κομμάτων του Καρατζαφέρη, του Μπαλτάκου, του Κρανιδιώτη, του Ψωμιάδη και όσων άλλων προκύψουν εν καιρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον Μπαλτάκο δεν ξέρω πολλά, αλλά Καρατζαφέρη και Ψωμιάδη;
      έλα βρε συ ..... Γιατί με απογοητεύεις έτσι.. :(
      Αν αποδειχτεί και ο Φαήλος και το νέο κόμμα να είναι σαν τον Καρατζαφέρη και τον Ψωμιάδη θα βρώ μια ωραία πέτρα, θα την δέσω γύρω απο τον λαιμό μου και θα φουντάρω στα γαλανά νερά του Αιγαίου...

      Διαγραφή
    2. Η απίστευτη απόλαυση που μας προσφέρει ο αυτοπατημένος εθνομηδενιστής και ο θίασός του (Φίλης-Πολάκης-Σία-Τασία κλπ) μαζί με τον τροφαντό στρατάρχη είναι ανυπέρβλητη. Δεν τους φτάνει κανείς ούτε πρόκειται.
      Όσο για τον Φαήλο, σίγουρα δεν είναι ο καιροσκόπος οπορτουνιστής Κρατζαφέρης. Όμως παρότι φαίνεται αγνός ιδεολόγος και είναι σίγουρα αγωνιστής, νομίζω ότι είναι υπερβολικά παρορμητικός και σίγουρα μονόπλευρος.
      Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα σήμερα, είναι μία ευρύτερη πατριωτική δημοκρατική συμμαχία, πέρα από τον διαχωρισμό δεξιά-αριστερά, που θα προτάξει το όραμα της ανασύστασης του εθνικού κράτους, θέτοντας τον πατριωτισμό κυρίαρχο στην πολιτική, οικονομική, κοινωνική και προπαντός εκπαιδευτική πλευρά της ζωής μας.
      Σε ένα τέτοιο σχήμα σίγουρα έχουν θέση άνθρωποι σαν τον Φαήλο.
      Δυστυχώς όμως σε αυτόν τον τόπο, δεν έχουμε νοοτροπία (κουλτούρα) συνεργασίας.
      Το θετικό είναι ότι το νέο κόμμα, ίσως καταφέρει να πάρει κόσμο από τον στρατάρχη, που λειτουργεί ως το πατριωτικό άλλοθι του αυταπατημένου εθνομηδενιστή.
      Σάββα ποια είναι η δική σου άποψη για το εγχείρημα του Φαήλου;

      Διαγραφή
    3. @ Παντελής Λαζαρίδης
      Σωστός.

      Πράγματι ο Φαήλος είναι υπερβολικά παρορμητικός. Αυτό δεν είναι κακό για βουλευτή, είναι όμως πρόβλημα για υπουργό κλπ. Ελπίζω πάντως το κόμμα να βρει τον δρόμο του, να ριζώσει και να μην είναι αρχηγοκεντρικό ή κόμμα "Φαήλου".

      Διαγραφή
  4. Είμαι συγκρατημένα χαρούμενος.
    Παρόλο που ο Φαήλος έκανε ένα φάουλ που δεν μου άρεσε (με την γκάφα της αγόρευσης του κούρδου βουλευτή και την μετέπειτα σιωπή του), εξακολουθώ να τον πιστεύω, να πιστεύω πως είναι ειλικρινής πατριώτης.

    Το δίκτυο Ελλήνων συντηρητικών δεν το γνωρίζω. Γνώριζα μέσα απο την απελπισμένη αναζήτησή μου το Ινστιτούτο Συντηρητικής Πολιτικής ΙΝΣΠΟΛ που μοιάζει να έχει εξαιρετικά άτομα και παρόμοια στόχευση. Ελπίζω ειλικρινά τα εξής:

    (1) Να οργανωθούν σωστά, να διευρυνθούν σωστά, να πιστέψουν στον εαυτό τους και στον απλό Έλληνα - με τα καλά του και τα κουσούρια του.
    (2) Να ΜΗΝ προσπαθήσουν να ανταγωνιστούν τα γερμανικής ιδεολογίας Χρυσά αυγά. Θα γίνουν σαν κι αυτά..
    (3) Σεβασμός στις παραδόσεις και την ορθοδοξία, αλλά να ΜΗΝ βασιστούν στην εκκλησία ούτε να συμμαχήσουν μαζί της προς άγρα ψήφων.Δυστυχώς ο κρατισμός σάπισε ΚΑΙ την εκλησία και έχει ΠΟΛΛΟΥΣ σκελετούς στην ντουλάπα της. Δεν θα τους βγεί σε καλό.
    (4) Να ανοιχτούν στην κοινωνία γειτονιά - γειτονιά, στόμα - στόμα και μέσω φατσοβιβλίου κλπ, αλλά προς θεού, καμία ανάληψη υποσχέσεων, καμία δοσοληψία με τα μεγάλα ΜΜΕ και τους παρασιτικούς ολιγάρχες..

    Καλή επιτυχία φίλοι.
    Και αν μπορώ θα βοηθήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών όπως και το ΙΝΣΠΟΛ κινούνται ιδεολογικά στην μοναδική κατεύθυνση που υπάρχει φως για το έθνος.
      Προσυπογράφω κάθε λέξη του σχολίου σου αδερφέ!

      Διαγραφή
    2. @ niko νικο.
      Θα μου επιτρεψεις να σου δωσω μια συμβουλη σχετικα με το σχολιο σου ότι αν αποδειχθεί και ο Φαηλος ενας νεος Καρατζαφέρης κλπ...
      Μην βαζεις ΠΟΤΕ στοίχημα για τον οποιονδηποτε πωλητικο,εχω δει στα 70 χρονια μου ΟΛΑ τα εργα που ακομα και στο Χόλυγουντ θα ηταν αδιανόητα.
      Τον πλουτο πολλοι εμισησαν,την δοξα ουδεις,ασε που η δοξα (καρεκλα) στην συγχρονη πωλητικη είναι συνδιασμενη και με τον πλουτο (κονομα).

      Διαγραφή
  5. Ένα ακόμη κόμμα ! Ακόμα ένα βαγόνι-νεκροφόρα προστίθεται στο τραίνο για το Νταχάουσβιτς του Ελληνισμού ! Όσοι μελλοθάνατοι προσέλθετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ἡ προσπάθεια πρέπει ἐν τέλει νά εἶναι ὑπερκομματική, ἄν ὄχι στήν ἀφετηρία, πάντως στήν τακτική καί στήν στοχοθεσία, ἀλλά ὑπερκομματική μέ ὅρους γνήσιου πατριωτισμοῦ. Ἐξηγοῦμαι:
    Οἱ ξένοι "δανειστές" "μας" δἐν φοβοῦνται οὔτε δεξιά οὔτε ἀριστερά. Ἀντιθέτως ἐπιχαίρουν ὅταν διαιρούμεθα. Μόνο ἕνα γνήσιο πατριωτικό μέτωπο ἀπό τήν πραγματική ἐλίτ τῆς χώρας μας, μπορεῖ νά νικήσῃ τίς ψευδεῖς ἐλίτ τῶν μνημονίων καί τῶν κρυφῶν πολιτικῶν καί παρα-οἰκονομικῶν διαδρομῶν.
    Καί ὁ Φαῆλος στό εἶδος του (πρώην καταδρομέας καί δικηγόρος), εἶναι πραγματική ἐλίτ. Τοῦτο, παρά τήν χυδαία γλῶσσα πού ἐνίοτε μεταχειρίζεται, ἀφοῦ αὐτή ἀποτελεῖ ἀναγκαῖο κακό, ὡς ἀπάντηση στήν χυδαιότητα τῶν πράξεων τῆς ψευδοῦς πολιτικῆς ἐλίτ. Πιστεύω πάντως ὅτι πρέπει νά ἀφίσῃ λίγο τήν ὀξύτητα τῆς γλῶσσας, ὅπου δέν θά χρειάζεται. Ὄχι πώς ἔχει ἄδικο νά μιλάει καί ὀργισμένα, ἀλλά διότι εὔκολα θά τόν χαρακτηρίσουν ἀμέσως ἀκραῖο τά ΜΜΕ, προτοῦ δηλαδή ἀποδυναμωθῆ ἡ χειραγώγησις τήν ὁποία ἀσκοῦν ὡς τώρα ἀνεμπόδιστα, καί ἡ ὁποία πρέπει νά ἀποδυναμωθῆ.
    Κατά τήν γνώμη νου, τό πρῶτο πού πρέπει νά ἐκπορθηθῆ, εἶναι τά ἀδίστακτα ΜΜΕ μέ τόν ἀντιπατριωτικό λόγο καί τίς πολλές πάσης φύσεως "διευκολύνσεις".
    Παράλληλα, χρειάζεται κάμψη τῶν ἀναστολῶν νά συνεργαστοῦν οἱ ἔντιμοι πατριῶτες ὅλων τῶν πολτικῶν χώρων : δεξιᾶς, ἀριστερᾶς καί κέντρου.
    Τό κέντρο, δέν ἐκπροσωπεῖται μέν στήν Βουλή σήμερα, ἀλλά ὑπάρχει π.χ. στόν χῶρο τῶν μικρομεσαίων ἐλευθέρων ἐπαγγελματιῶν, νοικοκυραίων ἀγροτῶν, ἀνωτέρων φιλότιμα ἐργαζομένων ὑπαλλήλων, κ.ο.κ.
    Καί γιά νά βάλουμε τά πράγματα στήν θέση τους: Έλιτ εἶναι ὅποιος δέν εἶναι ἀλήτ' καί κυρίως ἀπό τήν έργασία του (ὄχι κυρίως ἀπό τόν τυχόν "συνδικαλισμό" του) ξέρει καλά τόν ἐπαγγελματικό χῶρο του, ἔχει δέ καί καλή συναίσθηση τῶν δυνατοτήτων του ἀλλά καί τῶν δυνατοτήτων μας ὡς Ἑλληνικοῦ λαοῦ καί Ἑλληνικοῦ ἔθνους.
    Μία συνεργασία ὅλων τῶν πατριωτικῶν δυνάμεων σέ ἐπίπεδο πραγματικῆς ἐπαγγελματικῆς καί ἐπιστημονικῆς ἐλἰτ, πέρα ἀπό δεξιές καί ἀριστερές ἀποχρῶσεις ἐν τέλει, εἶναι τό μόνο πού μπορεῖ νά μᾶς βγάλῃ ἀπό τήν εὐρω-τυραννία τῆς τάχα οἰκονομικῆς κρίσεως, καί χωρίς ἀπερίσκεπτους γεωπολιτικούς κλυδωνισμούς, ἀλλά καί μέ θάρρος, νά μᾶς ἀναβαθμίσῃ δεόντως ὥστε νά ἀνθέξουμε τήν λαίλαπα πού ἑτοιμάζεται σέ βάρος τοῦ Ἑλληνικοῦ ἔθνους.
    Γι'αὐτό τόσο ἡ κίνηση Φαῆλου Κρανιδιώτη, ὅσο καί αὐτή τῆς Ζωῆς Κωνσταντοπούλου, ἀμφοτέρων μελῶν τῆς πραγματικῆς ἐλἰτ τῆς πατρίδας μας μέ τήν ἀνωτέρω ἔννοια, ὅπως ἄλλωστε καί προσωπικοτήτων ὅπως ὁ Νότης Μαριάς, μποροῦν νά ἔχουν καταλυτικό ρόλο στήν ἀπεμπλοκή τοῦ πολιτικοῦ σκηνικοῦ ἀπό τίς ξένες σκηνοθεσίες.
    Ἀρκεῖ νά μήν βάλουν ὅ ἕνας κατά τοῦ ἄλλου μέ ὅρους δεξιᾶς καί ἀριστερᾶς. Ρεαλισμός χρειάζεται στίς σχέσεις μεταξύ ἐντίμων πού τυχόν ἔχουν διαφορετικές ἀπόψεις ἤ καί προοπτικές. Ὅλοι χρειάζονται, πλήν τῶν τυχοδιωκτῶν καί τῶν δικτυωμένων στρεβλά ἤ κρυφά...
    Στόχος εἶναι ὁ ἀποτελεσματικός παραμερισμός τῆς ψευδο-ἐλίτ τοῦ τάχα ἐκσυγχρονισμοῦ καί ἡ δημοκρατική ἀποκατάσταση μιᾶς πραγματικῆς πανεθνικῆς προσπάθειας γιά ἔξοδο ἀπό τήν τεχνητή κρίση καί γιά πραγματική πρόοδο τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ καί ὅλων τῶν Ἑλλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αυτοί και αυτές που προαναφέρεατε ήταν όντως elite, τώρα θα είχαν ενωθεί' ή θα έκοβαν φλέβες για να ενωθούν προ της συντριβής' και τότε το φως στην άκρη του τούνελ θα ήταν ορατό. Κρίμα που ακόμη αναζητείτε μεσίες και σωτήρες έξω από το "ΕΜΕΙΣ"...

      Διαγραφή
  7. ...ὅσο καί αὐτή τῆς Ζωῆς Κωνσταντοπούλου, ἀμφοτέρων μελῶν τῆς πραγματικῆς ἐλἰτ τῆς πατρίδας μας....

    Δηλ,ἡ κυρία αὐτὴ κατ᾿ἐσὲνα ἀνήκει στὴν Ἐλίτ τῆς χώρας μας;

    Γιὰ πρόσεξέ την ποὺ εὔχεται τὴν ἑπομένη φορὰ πού gay parade θὰ γίνη νὰ περάση μέσα ἀπὸ τὴν Βουλή!
    https://www.youtube.com/watch?v=YimkK8VdD_w

    Ὁ Νότης Μαριᾶς,Ναί ἀξίζει,ἀλλὰ ὄχι ἡ κυρί αὐτή.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ.
      Παιδιά, εγώ στην απελπισία μου απάνω κρατάω λίστα. Πχ:
      Νότης Μαριάς - αξιόλογος.
      Ζωή Κωνσταντοπούλου - .... αχαρακτήριστη, τουλάχιστον όσον αφορά το θέμα της αποτελεσματικότητας. Δυστυχώς δεν υπάρχει διάκριση ανάμεσα σε βουλευτές και διαχειριστές της εξουσίας. Τι να τις κάνω λοιπόν τις όποιες καλές προθέσεις (αν υποτεθεί πως υπάρχουν) όταν η αποτελεσματικότητα κάποιου πολιτικού είναι στους −273.15 °C..

      Υπάρχουν κι άλλοι αξιόλογοι άνθρωποι που είναι υγιώς πατριώτες (Απαραίτητο), είτε απο αριστερά είτε απο δεξιά. Πχ απο την αριστερά μ'αρέσει ο Σταύρος ο Λυγερός. Το "αριστερός" το λέω με ιστορικά κριτήρια γιατί δεν έχω καταλήξει ακόμα στα σύγχρονα κριτήρια που θα τοποθετήσω κάποιον αριστερά ή δεξιά :-/

      Διαγραφή
    2. Γιά τό ἀνύπαρκτο μέρος τοῦ λεγομένου δημοσίου χρέους καί γιά τίς ὀφειλόμενες γερμανικές ἀποζημιώσεις, ὡς νομικός ἡ Κωνσταντοπούλου εἶναι ἐλἰτ. Καί ὡς πολτικός, καλή, ἀφοῦ ὀργάνωσε ὅ,τι μποροῦσε καλλίτερο, ὑπ΄ἕναν οὐσιαστικῶς ἀντίθετο Τσίπρα.
      Γιά ὅσα τυχόν ἔμαθε ἐντρυφῶσα στίς ἀναρχο-ἀριστερές συνιστῶσες τοῦ Ἐξαποδῶ (κυριολεκτῶ), περί ἀνάγκης ὑποστηρίξεως τῶν γκέὑ παρέϊντ δέν τό γνώριζα.
      Πάντως, γι' αὐτά, δέν φταίει ἡ κλασσική νομική της παιδεία. Πού καί συνταγματικά, σέ ὅσα λοιπά λέει περί δημοκρατίας, εἶναι ἀξιόλογη.

      Οἱ ἄνθρωποι τῆς ἀληθινῆς ἐλίτ δέν εἶναι σέ ὅλα ἐλίτ, φυσικό εἶναι.
      Ἡ Κωνσταντοπούλου ὡς πολιτικός εἶναι χρήσιμη νομικο-πολιτική σὐμβουλος καί καλῶς μαχητική στό Κοινοβούλιο. Ὡς ἐκεῖ (πάλι ὡς μέρος τῆς ἐλίτ).
      "Γκέλες" κάνουμε ὅλοι, ἐκτός τοῦ κυρίου τομέα τῶν γνώσεων καί τῆς ἐμπειρίας μας.

      Πάντως, εἰδικῶς στό θέμα τῶν γκέϋ κάνουν λάθος σχεδόν ὅλοι ὅσοι ὑποστηρίζουν τήν διαστροφή ὡς ἐπιλογή, διότι οὔτε ἔχουν ἰδίαν πείραν οἱ περισσότεροι (999 τοῖς χιλιοις) , οὔτε θά ἤθελαν ἀληθινά τό παιδί τους νά κάνει τέτοιες "ἐπιλογές". Ἄλλο τό νά ἀντιμετωπίσουμε τέτοιες περιπτώσεις ὡς ἀτυχῆ ὀλισθήματα καί μέ φιλανθρωπία, κἀι ἄλλο τὀ θράσος τοῦ "δικαιώματος" καί τῶν συνταγματικῶς ἀπαραδέκτων new american era μηνύσεων, γιά "ὁμοφοβία"¨, δηλαδή γιά ἀποδοχή τῆς φυσικότητας τῶν σχέσεων μόνον μεταξύ άνδρῶν καί γυναικῶν.

      Διαγραφή
    3. @ SOCRATES ALEXANDRINOS
      Εγώ δεν μπορώ να δεχτώ έναν πολιτικό σαν αξιόλογο (δεν μιλάω για αστέρι - μιλάω για άξιο λόγου) όταν το φόρτε του είναι οι φιέστες στύλ "επιτροπών αλήθειας χρέους". Επιτροπές αλήθειας, συμβόλαια αλήθειας και υπουργείο αλήθειας μόνο σε βιβλίο στυλ Όργουλελ και mein kampf θέλω να τα βλέπω..

      Διαγραφή
    4. Τό χρέος εἶναι νομικῶς ἀπό ἀνύπαρκτο ἕως ἐπονείδιστο κατά τό μεγαλύτερο μέρος του. Καμία σχέση ἐπιτροπῶν ἀληθείας περί χρέους μέ Ὄργουελ. Ἀντίθετα, πιό ὀργουελική εἶναι ἡ διαμόρφωση τοῦ χρέους στό σημερινό ὑπεροβολικό καί ἀναισχύντως αὐξανόμενο ὔψος του, ἀπό τούς φερομένους ἐλέῳ κομματισμοῦ μας, ὡς δανειστές "μας". Ὀργουλεική ἐπίσηγς εἶναι καί ἡ "συνοδία" τοῦ χρέους αὐτοῦ, ἡ "εὐρωζώνη" δημοσιονομικῆς "παρθενίας", ἐμπνεύσεως Σόϊμπλε καί ἐφαρμογῆς Ντάϊσσεμπλουμ καί Συντροφίας, πού ἐπιχειροῦν νά μᾶς φορέσουν οἱ ἀγκυλωτοσταυροφόροι μιᾶς διεφθαρμένης "Εὐρώπης".

      Διαγραφή
    5. @ SOCRATES ALEXANDRINOS
      Το θέμα είναι πως η φιέστα της επιτροπής αλήθειας της Κωνσταντοπούλου δεν προώθησε ΤΙΠΟΤΑ απο όλα αυτά. Παρα μόνο την προβολή της ίδιας της Κωνσταντοπούλου.

      Θέλει να κάνει λογιστικό έλεγχο; Να τον κάνει σωστά, με ορκωτούς λογιστές και εξειδικευμένους νομικούς. Αλλά αν δεν βγεί τίποτα και επειδή αυτά κοστίζουν.... ποιός θα πληρώσει το μάρμαρο;

      Προσωπικά δεν έχω ακούσει κανέναν ειδικό να λέει πως το χρέος ίσως να είναι παράνομο, καταχρηστικό ή επονείδιστο. Και ο Μαριάς που το λέει όταν τον ρωτάνε λεπτομέρειες απαντάει κάτι ... περίεργα... Δεν είναι ηλίθιοι αυτοί που δανείζουν. Τους καλύτερους νομικούς έχουν...

      Διαγραφή
  8. Καλη σου τυχη Φαηλε πατριωτη.
    Βαλε και τη Ζωη πισω στη βουλη.
    Η Ελλαδα εχει μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐπειδὴ γνώρισα τὸν Φαῆλο νομίζω πώς δὲν θὰ δεχθῆ τὴν συνεργασία μὲ τὴν Ζωή,διότι πιστεύω πώς δὲν θὰ δεχθῆ τοὺς κίναιδους νὰ κάνουν παρέλασι στὴν Βουλή μέσα.

      Διαγραφή
    2. Δεν με ενδιαφερει το διλλημα σου με τους κυναιδους . Με ενδιαφερει η βουλη να ξεσκεπαζει τους κλεφτες , να τους διωκει και εαν δυνατόν να φερει τα κλεμμένα πισω στον Ελληνικο λαο.

      Διαγραφή
  9. Δηλαδή διαχωρίζει τη θέση του από την ακροδεξιά; Ωραίο ανέκδοτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τὸν Σταυρο Λυγερὸ τὸν διέγραψα ἀπὸ τὴν στιγμὴ ποὺ τὸν ἄκουσα νὰ διδάσκη ὅτι τὸ Ἀλφάβητὸ μας εἶναι Φοινικικὸ,τὴν στιγμὴ ποὺ ἔχει καταρριφθῆ αὐτὸ.

    Παραδεχόμενος κάτι τέτοιο σημαίνει ὅτι εἶναι τοῦ σάπιου κατεστημένου.

    Μικρὸ τὸ δεῖγμα μὲν ἀλλὰ ἀπὸ τὰ μικρὰ καὶ ἀσήμαντα δείχνει κανεὶς τὶ εἶναι.

    Ὄχι! γιὰ νὰ σωθῆ ἡ Πατρίδα πρέπει νὰ εἴμαστε αὐστηροὶ στὶς κρίσεις καὶ ἐπιλογές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Unknown

      Πότε καταρρίφθηκε βρε συ;
      Απ'όσο γνωρίζω ποτέ δεν καταρρίφθηκε, ο Σ.Λυγερός εξέφρασε την τρέχουσα διεθνή πεποίθεση. Δεν το λες και έγκλημα.
      - https://en.wikipedia.org/wiki/Greek_alphabet
      - https://el.wikipedia.org/wiki/Γραμμική_Β

      Εγώ δεν ξέρω ποιός ανακάλυψε το ελληνικό αλφάβητο, προσωπικά πιστεύω πως υπάρχει καλή πιθανότητα οι κοσμογυρισμένοι Φοίνικες να το πήραν απο κάπου αλλού, πχ Κρήτη ή Πελοπόννησο, να το άλλαξαν κάπως σε ακόμα λιγότερο ιδεογραμμικό και μετά την πτώση των Μυκηναίων απο εμφύλιους ή τι, να το ξαναπήραν πίσω οι Έλληνες προσθέτοντας και τα φωνήεντα.

      Δεν ξέρω λοιπόν αν το πήραν, αλλά σε περίπτωση που το πήραν, γιατί αυτό είναι κακό;;;; Οι Έλληνες ΠΟΤΕ δεν είχαν κόμπλεξ να πάρουν κάτι που θεωρούσαν χρήσιμο. Ούτε οι Ρωμαίοι, οι οποίοι το είχαν αναγάγει σε επιστήμη. Ούτε οι Βυζαντινοί.

      Τα λέω αυτά γιατί συνειδητοποιώ πως υπάρχει μια έντονη αρχαιολαγνεία στην Χώρα που την καθηλώνει σε ένα παρελθόν 2000 χρόνια πριν και την εμποδίζει να
      δει ορμητικά το δικό της μέλλον

      Διαγραφή
    2. Συνιστώ θερμά να διαβαστεί το ακόλουθο απο την "κοσμοϊδιογλωσσία".
      Φιλότιμο, Ρωμηοσύνη, Νεογραικισμός

      Σταχυολογώ τονίζοντας πως είναι ΑΠΛΑ κείμενο που αναρτήθηκε στο ιστολόγιο του Βελισάριου προς προβληματισμό, όχι προς άκριτη υιοθέτηση.

      "..Δεν ενδιαφέρει τον Ρωμηό τι λένε οι ξένοι γι' αυτόν, γιατί τα κριτήρια του είναι ρωμαίϊκα. Ο Γραικός αγωνίζεται να βρεθεί σε θέση να διατυμπανίζει τι καλά λένε οι ξένοι γι' αυτόν, για να αποδείξει την αξία του, γιατί τα κριτήρια του δεν είναι ρωμαίϊκα αλλά ευρωπαϊκά, ρωσικά και αμερικανικά.."

      "..Αυτό όμως δεν σημαίνει πάλι ότι δέχεται μόνο τα ρωμαίϊκα και τίποτα το ξένο. Δέχεται οτιδήποτε το καλό και το κάμνει ρωμαίϊκο. Όπως γίνεται σύμμαχος με όποιο συμφέρει εθνικά, κατά τον ίδιο τρόπο αποκτά όλα όσα χρειάζονται από τη σοφία των επιστημόνων του κόσμου, αλλά τα προσαρμόζει στον ρωμαίϊκο πολιτισμό του..."

      "..Ο Γραικύλος νομίζει ότι τέτοια ηγεσία είχαν μόνο οι αρχαίοι Έλληνες και φαντάζεται τον εαυτό του ως τον φύλακα των ερειπίων τους. Θεωρεί συνεχιστές και ηγέτες του πολιτιστικού έργου των αρχαίων Ελλήνων τους Ευρωπαίους..."

      "..Ναι μεν ο Ρωμηός έχει απόλυτη πεποίθηση στην Ρωμηοσύνη του, αλλά ούτε φανατικός ούτε μισαλλόδος είναι και ούτε έχει καμία ξενοφοβία. Αντίθετα αγαπά τους ξένους όχι όμως με αφέλεια..."

      Διαγραφή
  11. Μπερδεμένες και χαμένες ιστορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗς, ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑ;;; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΟΧΙ. ΑΡΑ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ;;; ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ;;; ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ Ο Ο ΦΑΗΛΟς ΚΑΚΑΡΙΖΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΗΛΩΝΩΝΤΑς ΠΟΛΛΑΚΙς ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩς:" ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΛΟς ΤΗς ΔΙΩΞΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ!". ΘΟΥΚΙΔΙΣΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟς, ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟ : Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΟΦΡΩΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΛΟΥ! ΕΝΤΑΞΕΙ. ΑΦΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ, ΑΣ ΠΕΙ ΤΟΥΘΛΑΧΙΣΤΥΟΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΗς ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. θΕΛΗ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΦΑΗΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. για τον ΣΑΜΑΡΟΦΥΛΑΚΑ ΦΑΗΛΟ γραφετε...για την αναφορα του δεξιοτατου , συντηρητικοτατου και κυριως ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥ εισαγγελεα Αγγελη ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..πολεμαει την σαπιλα του συστηματος ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ-ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ κλπ που λυμαινεται τον δικαστικο χωρο...ευγε ''πατριωτικο'' INΦOGNOMON..Ξερετε κατι? η εννοια πατριωτης δεν ειναι μονοδιαστατη..δε σας εξηλεωνει ο πολέμος που κανετε στους εθνομηδενιστες τυπου ΡΕΠΟΥΣΗ, ΦΙΛΗ κλπ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.