24/11/16

Νέα αεροπορική επίθεση της Συρίας εναντίον Τούρκων στην Αλ Μπαμπ - 7 στρατιώτες τραυματίες

Νέα αεροπορική επίθεση πραγματοποίησαν δυο μαχητικά της πολεμικής αεροπορίας της Συρίας εναντίον μονάδας του τουρκικού στρατού στην Αλ Μπαμπ.
Μετά την αεροπορική επίθεση της 3:30 πρωινής ώρας της σήμερον, νέα αεροπορική επίθεση της Συρίας εναντίον μονάδας του τουρκικού στρατού που έχει εισβάλει στο έδαφος της Συρίας, επιδεινώνει την κατάσταση στις σχέσεις των δυο χωρών.

Η νέα επίθεση έλαβε χώρα πριν από μια ώρα, περί τις 17:30, σε περιοχή δυτικά της Αλ Μπαμπ, από την οποία τραυματίστηκαν επτά Τούρκοι στρατιώτες, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης Κιλίς.
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με ΜΜΕ προσκείμενα στην Χεζμπολλάχ του Λιβάνου, μονάδες του στρατού της Συρίας και Κούρδοι από το καντόνι της Αφρίν, προελαύνουν προς Ανατολάς, και προσεγγίζουν μονάδες του τουρκικού στρατού που έχουν εγκατασταθεί βόρεια και δυτικά περιμετρικά της Αλ Μπαμπ.




3 σχόλια:

  1. Turkish military now says ISIS cannon injured the 7 Turkish soldiers.

    πηγη:Ragıp Soylu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανοιχτός πόλεμος μεταξύ Συρίας και Τουρκίας σε αυτή τη φάση και σε αυτή τη περιοχή, θα δημιουργούσε μέγα πρόβλημα στις σχέσεις των Τούρκων με τους Ρώσους, για την ακρίβεια θα ανάγκαζε τους Τούρκους να κάθονται να τις τρώνε, για όσο θέλουν να προχωρούν, χωρίς να λένε τίποτα ή στη χειρότερη κατηγορώντας το IS. Επίσης θα έκανε τους Τούρκους να αλλάξουν στόχο από την Αλ-Μπάμπ προς το Ανατολικό Χαλέπι, πράγμα που συμφέρει απίστευτα τους Κούρδους μιας και το Χαλέπι είναι απείρως πιο δύσκολος στόχος και ήδη δυσκολεύονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χμμμ...επρεπε να τους αφησουν να κατεβουν νοτιωτερα...στην ρακκα ας πουμε...και μετα να αρχισουν τα χαστουκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.