25/11/16

Ο άνθρωπος που τορπίλισε με εκλογές την πρώτη αξιολόγηση, με απύθμενο θράσος λέει: "Καταστροφικές οι εκλογές πριν το κλείσιμο της αξιολόγησης"

Με αφορμή τα σενάρια μετά την ομιλία στην ΚΟ
Xρήστος Μπόκας
«Ρωτήστε τον αρχηγό της ΝΔ αν επιθυμεί να παραιτηθεί  αύριο ο πρωθυπουργός και να πάμε σε εκλογές χωρίς να έχει κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση να δούμε τι θα απαντήσει», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές
Να ξορκίσουν τα σενάρια πρόωρων εκλογών που άνοιξε η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές επισημαίνοντας ότι ενδεχόμενη πολιτική αποσταθεροποίηση πριν το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης θα είχε καταστροφικές συνέπειες για την χώρα.

«Ο Τσίπρας περιέγραψε στην Κ.Ο. τι ακριβώς θα συνέβαινε στη χώρα αν έκανε δεκτό το αίτημα του Μητσοτάκη για εκλογές. Για εμάς ισχύει ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2019, το είπε ο πρωθυπουργός στο τελευταίο υπουργικό» αναφέρουν χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα υπονοούν  ότι πρόωρη προσφυγή στις κάλπες δεν επιθυμεί ούτε η ΝΔ αναφέροντας «Ρωτήστε τον αρχηγό της ΝΔ αν επιθυμεί να παραιτηθεί  αύριο ο πρωθυπουργός και να πάμε σε εκλογές χωρίς να έχει κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση να δούμε τι θα απαντήσει».
Εκτός αυτών, οι ίδιες πηγές εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι έως την 5η Δεκεμβρίου θα κλείσουν με επιτυχία τα ανοικτά μέτωπα της διαπραγμάτευσης για τα εργασιακά και το δημοσιονομικό. Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι «Είμαστε πολύ κοντά στο να υπάρξει πολιτική συμφωνία στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου. Τα μόνα αγκάθια που έχουν μείνει είναι τα εργασιακά και το δημοσιονομικό, στα οποία γίνονται εντατικές συζητήσεις. Στο Eurogroup θα συμφωνηθεί το χρονοδιάγραμμα, εφόσον υπάρξει πολιτική συμφωνία υπάρχει πιθανότητα να έρθουν κι άλλα νομοσχέδια μέχρι το τέλος του χρόνου. Το να υπάρξει πολιτική συμφωνία σημαίνει από την πλευρά της κυβέρνησης να έρθουν τα prior actions. Εφόσον υπάρξει πολιτική συμφωνία θα γίνει ότι και με τη συμφωνία του Μαΐου».
Πρώτο Θέμα

2 σχόλια:

  1. και για οσους νομιζουν οτι εδω μονο εμεις ειμαστε οι απατεωνες,δεστε κιαυτο για να δειτε ποιος ειναι ο δασκαλος μας κιο αρχιαπατεωνας υπερανω ολων:https://youtu.be/VKvQN_uZ44o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι είναι ίδιοι απατεώνες. Όταν είναι στην αντιπολίτευση κατηγορούν τους κυβερνώντες για πράγματα που κάνουν ή δεν κάνουν οι ίδιοι όταν είναι στην κυβέρνηση.
    Όταν είναι στην αντιπολίτευση, όλοι ζητούν πρόωρες εκλογές και όταν είναι στην κυβέρνηση τις θεωρούν καταστροφικές.
    Όταν είναι στην αντιπολίτευση διακηρύσσουν ότι θα "χτυπήσουν" την φοροδιαφυγή και όταν γίνονται κυβέρνηση την υπηρετούν.
    Θα μπορούσα να αραδιάσω πολλές αντιφάσεις τους αλλά θα μας πάρει το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.