1/11/16

Ο Παππάς, οι επαναστάτες και το παπατζιλίκι

Εδώ Παππάς, εδώ Δούρου, εδώ Τσίπρας και το πήγαινε έλα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βενεζουέλα κυρίως την εποχή λίγο πριν να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας δεν είχε τελειωμό. Όλα αυτά βέβαια μέχρι πριν λίγο καιρό, αφού πλέον προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αποσυνδέσουν τον ΣΥΡΙΖΑ από τον υπό κατάρρευση Τσαβισμό. Στο ρεπορτάζ του στον Ελεύθερο Τύπο ο Ιάσονας Πιπίνης αποκάλυψε μυστικό ταξίδι του Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα 16 μήνες πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση.
«Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από το Καράκας, τον Αύγουστο του 2013 ο Νίκος Παππάς βρέθηκε στη Βενεζουέλα με τον Κύπριο δικηγόρο, που διαχειρίζεται offshore εταιρίες, Αρτέμη Αρτεμίου», τονίζει ο δημοσιογράφος. Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξη του στον Real FM δεν διέψευσε την πληροφορία και σε σχετική με το θέμα ερώτηση έδωσε την εξής απάντηση: «Το ταξίδι έχει γίνει τότε και συμμετείχαν και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Έγινε μια διερεύνηση αν ο αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να επισκεφτεί τη Βενεζουέλα. Και εξετάστηκε η αγορά προϊόντων από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας εκείνο τον καιρό. Δεν είναι τυχαία η συζήτηση. Είναι μια προσπάθεια αλλαγής της κουβέντας». Η είδηση από το ρεπορτάζ του Ιάσονα Πιπίνη στον Ελεύθερο Τύπο έχει πάρει τον δρόμο της και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Η απάντηση του υπουργού για το θέμα έτσι και αλλιώς έκανε κατά τη γνώμη μου τα πράγματα χειρότερα.

Για τη συνέχεια Liberal

1 σχόλιο:

  1. μήπως οι Δημάδης-Σουλτογιάννης εζήλωσαν δόξαν Ιάσονος Πινίνην ώστης απεκάλυψεν μέγα σκάνδαλον, της αφίξεως του παπά εις Καράκας, διατί πήγε , τι έπραξε με ποίους εσυναντήθει ...

    Άξιο απορίας πάντως είναι τι σκ@τα παίρνουν εκεί στο κάπιταλ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.