13/11/16

Στους διαγωνισμούς PISA κατρακυλάμε, αλλά τους δασκάλους τους καίει ο ...Ομπάμα

Οι συνδικαλιστές που μετατρέπουν σε αργία την ημέρα που εκλέγονται για να μη χάσουν το ΣΚ, πολεμούν τον ιμπεριαλισμό (των ΗΠΑ, ο αλλος του Πούτιν ειναι καλός)


Manos Voularinos




7 σχόλια:

  1. Ένα σχόλιο για τον ιμπεριαλισμό Πούτιν και Ομπάμα ή μάλλον Ρωσίας (νέας όχι ΕΣΣΔ) και ΗΠΑ.Όπου έχουν επέμβει οι Ρώσοι πάντα η επέμβαση τους ήταν νόμιμη και με την πλήρη στήριξη της νομίμου κυβέρνησης εν αντιθεσεί με τις επεμβάσεις των ΗΠΑ που σχεδόν όλες έχουν γίνει κατά παράβαση του ΟΗΕ και του Διεθνούς Δικαίου.Χωρίς να παίρνουμε θέση οφείλουμε ως ουδέτεροι παρατηρητές να το αναγνωρίσουμε.Η δε διεθνής κοινή γνώμη έστω και σε μεγάλο βαθμό αδαείς δε λαθεύει στην άποψη της για τους μεν και τους δε.Ο λαός καίτοι μερικές φορές μη γνώστης έχει καλύτερη απόψη και από τους γνώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου το λεει ο Βουλαρινος ετσι θα ειναι.Μ αρεσει που η ιστοσελιδα δηλωνει πατριωτικη....Ποιο εθνομηδενιστης απο τον Βουλαρινο δεν υπαρχει,ας τον ακουσει κανενας στο ΣΚΑΙ.Αληθεια,που ειναι ο ιμπεριαλισμος του Πουτιν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρήστο
      ως ιδιοκτήτης και ένας εκ των διαχειριστών, σου ζητώ να είσαι σοβαρός και μετρημένος στα σχόλιά σου.
      Το ιστολόγιο δεν δηλώνει ούτε πατριωτικό ούτε αντιπατριωτικό.
      Είναι ένα ενημερωτικό ιστολόγιο σε θέματα εξωταρικής πολιτικής, διεθνών σχέσεων και εθνικής άμυνας και ταυτοχρόνως ένα βήμα ελεύθερης και δημοκρατικής έκφρασης για τους σχολιαστές.
      Δημοσιεύονται άρθρα και σχόλια διαφόρων τάσεων για ένα και μόνο σκοπό: Για να έχουν σφαιρική ενημέρωση οι αναγνώστες.
      Οι κανόνες ευγένειας επιβάλουν να σεβόμαστε όσους κοπιάζουν στο ιστολόγιο αυτό και να μην εκτοξεύουμε αβίαστα λαϊκίστικες κορώνες.

      Διαγραφή
  3. ΔΕν καταλαβαινω σε ποιο πλαισιο(εξωτερικη πολιτικη,διεθνεις σχεσεις και εθνικης αμυνας) μπαινει το σχολιο του ΒΟυλαρινου,ειδικα οταν πολλες φορες κατηγορουνται για εθνομηδενισμο οι αριστεροι του ΣΥΡΙΖΑ.Nομιζα οτι η ιστοσελιδα,ανηκε στον πατριωτικο χωρο,ζητω συγγνωμη για το σχολιο μου.Λαθος μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρήστο
      είμαι αντίθετος στη διχαστική χρήση του όρου πατριωτισμός.
      Οσό για τον Βουλαρινό, δεν υιοθετήσαμε τίποτα από αυτά που είπε.
      Την ανακοίνωση της ΔΟΕ κρίναμε και έκρινε.
      Εκεί επικεντρώνουμε και όχι στο γεγονός ότι την διακίνησε και τη σχολάισε ο Βουλαρινός, που έχει κι αυτό τη σημασία του, χωρίς όμως να είναι η κύρια.
      Δεν χρειάζεται να ζητάμε συγνώμη.
      Δεν έκανες καμιά αμαρτία.
      Η παρέμβασή μου έγινε για να καθοριστούν ορισμένα πράγματα.
      Να είσαι καλά.

      Διαγραφή
    2. Με βαρύτητα λέμε, δεν σημαίνει ότι δεν καλύπτουμε θέματα εσωτερικής πολιτικής.
      Πάντως η ανακοίνωση της ΔΟΕ εμπίπτει στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, αφού αφορά την επίσκεψη Ομπάμα.

      Διαγραφή
    3. Θα συμφωνησω,οτι δεν πρεπει να ειναι διχαστικος ο ορος πατριωτισμος.Αλλα γνωριζεις,καλυτερα απο μενα,οτι καποιοι(αναμεσα τους και ο Βουαλρινος),γελανε μονο που ακουνε αυτον τον ορο.ΠΑρ ολα αυτα,δεν σχολιασα οτι(καλως) εγινε αναφορα στην αστεια ανακοινωση της ΔΟΕ(και φυσικα η ιστοσελιδα θα κανει αναφορα και στα εσωτερικα θεματα),αλλα στον Βουλαρινο,του οποιου η αναφορα ειναι λαικιστικη και το λιγοτερο απολοικη και ειμαι σιγουρος οτι το πιστευεις και συ....

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.