25/1/17

Δείτε γιατί ο Ερντογάν τρέμει τον Τραμπ - Τούρκος δημοσιογράφος, «εξαπτέρυγο» του Ερντογάν, χύνει δηλητήριο κατά ΗΠΑ

Πιόνια των ΗΠΑ είναι όλοι τους, λέει ο Ερσίν Ράμογλου (φωτ.: istiklal.com.tr)
Παρουσιάζουμε το τρίτο άρθρο από τον τουρκικό Τύπο, που αφορά τις σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας. Πρόκειται για άρθρο του Ερσίν Ράμογλου που δημοσιεύθηκε στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα Sabah.
Ο Ράμογλου κατάγεται από τον Όφι Τραπεζούντας και είναι κοντοχωριανός του Ερντογάν.
Οι σοβαρές καταγγελίες και η σκληρή γλώσσα που χρησιμοποιεί κατά των ΗΠΑ, είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο περιβάλλον Ερντογάν αλλά και στο τουρκικό κράτος, έναντι των ΗΠΑ και ειδικά στην πολιτική που ακολουθεί η Ουάσινγκτον στο Κουρδικό.
Του Ερσίν Ράμογλου (Ersin Ramoğlu), εφ. Sabah.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ άλλαξε, δεν άλλαξαν όμως τα προδοτικά τους σχέδια σε βάρος της Τουρκίας

Το HDP είναι η πολιτική προέκταση του PKK. Ό,τι και να λένε, αυτό είναι. Δικάζονται οι βουλευτές του HDP επειδή στηρίζουν την τρομοκρατική οργάνωση PKK; Όλα τα άλλα είναι λόγια.
Η συνέχεια του άρθρου στο Pontos-news

1 σχόλιο:

  1. Απο την εκφορα λογου του αρθρογραφου, καταλαβαινεις το επιπεδο , του ακροατηριου του...Αλλα οι Αμερικανοι χρησιμοποιουν μετα την αποτυχια του πραξικοπηματος μια απολυτως δοκιμασμενη μεθοδο: (αργη μεν αλλα εξαιρετικα αποτελεσματικη) την οικονομικη ασφυξια...Και οι τουρκοι πλεον εχουν επιπεδο ζωης , εχουν να χασουν οικονομικα....μολις αυτο αγγιξει την κοινωνια τους ο Σουλτανος θα νιωσει την εκρηξη, γιατι κακα τα ψεμματα η επιρροη του ειναι τεραστια και στην ελιτ της τουρκιας γιατι ολοι κερδισαν μαζι του.... Αρα γρηγορα θα συναλλαγει με τον νεο προεδρο Τραμπ σκυβοντας το κεφαλι.....Ειναι βεβαιο οτι ο Κος Τραμπ δεν εχει την πολιτικη υπομονη του Ομπαμα, και αν δεν βρεθει στο ζυγι των συμφεροντων η τουρκια ως βαρυτερη, θα θυμαται για πολλες γενιες αυτο που θα γινει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.