12/6/18

Το παραμύθι με το «μαύρο στην ΕΡΤ»



Χθες ήταν η επέτειος της αρχής της προσπάθειας να μικρύνει και να στοιχίζει κάτι λιγότερο η κυβερνητική τηλεόραση. Μιας προσπάθειας που ήταν καταδικασμένη σε αποτυχία καθώς αυτοί που ανέλαβαν να τη φέρουν σε πέρας δεν είχαν ιδέα τι ακριβώς έκαναν (είχαν και πάρα πολλά παιδιά δικά τους εκεί μέσα, πολλές υποχρεώσεις) και αυτοί που ήθελαν να την εμποδίσουν ήταν κάπως πιο δημοφιλείς, ιδιαίτερα στο (καθόλου μικρό) κομμάτι του πληθυσμού που ως βασική πηγή εσόδων έχει τα λεφτά των άλλων.
Με αφορμή αυτήν τη επέτειο ξαναδιαβάσαμε και ξανακούσαμε και ξαναδακρύσαμε για το «μαύρο που έπεσε στην ΕΡΤ». Μια βαρύγδουπη και πομπώδης, σαν ερωτικό έντεχνο τραγούδι, φράση που μοναδικός της σκοπός είναι να εμπεδωθεί ένα ψέμα: ότι, δηλαδή, η πρόθεση της τότε κυβέρνησης ήταν να κλείσει εντελώς η κυβερνητική τηλεόραση και να μείνει ο ελληνικός λαός χωρίς την αντικειμενική ενημέρωση και την υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία που μόνο η ΕΡΤ είναι σε θέση να προσφέρει. Ότι κυβερνητικός σκοπός ήταν να μην υπάρχει καθόλου κυβερνητική τηλεόραση, λες και στην κυβέρνηση Σαμαρά δεν ήθελαν να έχουν έναν δικό τους μηχανισμό προπαγάνδας.  

Για τη συνέχεια AthensVoice



6 σχόλια:

  1. Το καλλίτερο πρόγραμμα που έπαιξε ποτέ η λαμογιο-ΕΡΤ ήταν το μαύρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mαύρο και κατάμαυρο πρέπει να πέσει σήμερα στην ΕΡΤ η οποία ανάμεσα στα υπόλοιπα προπαγανδίζει την διαστροφή με χρήματα των Ελλήνων πολιτών.
    Δείτε παρακαλώ τη μαύρη προπαγάνδα για το Athens pride.
    Athens Pride - Θέμα παιδείας, Χορηγός ΕΡΤ
    Ακούστε τίτλος:"Eίναι θέμα παιδείας" (η αποδοχή της ομοφυλοφιλίας).
    Όλοι εμείς δηλαδή είμαστε αδαείς και απαίδευτοι.
    Δείτε και το σχόλιο:
    Η τεράστια εξέλιξη του pride σε μια μαζικότατη διοργάνωση, που γεμίζει χαρά, ελπίδα, αυτοπεποίθηση όλους όσους πέρασαν από το κέντρο της Αθήνας. 50.000 άτομα φέτος (2017). Το 2005 είχε μόνον 500.
    [Αν συνεχίσουμε ως ΕΡΤ να το διαφημίζουμε, αν οι χορηγοί γίνουν περισσότεροι και δώσουν περισσότερα χρήματα και -το κυριότερο- αν η ομοφυλοφιλία και η διόρθωση φύλου διδαχθούν στα σχολεία, μπορεί το 2025 να έχουμε 5 εκατομμύρια άτομα].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασα να δώσω την διεύθυνση:
      https://www.youtube.com/watch?v=u03hxGZkKIU&t=9s

      Διαγραφή
  3. Ο κάθε λαός έχει την "δημόσια" τηλεόραση που του αξίζει. Οι Βρετανοί έχουν το BBC, εμείς την ΕΡΤ, οι Ισλανδοί την RUV και πάει λέγοντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οσον αφορα το bbc, μην ειστε και τοσο σιγουρος. Πολιτικη ορθοτητα σε δυσθεωρητα υψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί ίσως και να είναι οι τυχεροί της υπόθεσης. Μάλλον έχουν καλύτερη δημόσια τηλεόραση από αυτή που αξίζουν ως λαός...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.