12/6/18

Πρώτη φορά δημοκρατία

Γράφει ο Σταύρος Καλεντερίδης
Από το 1904 μέχρι το 1913, σύγχρονοι ήρωες υπερασπίστηκαν την Μακεδονία μας και με τον αγώνα και τις θυσίες τους εξασφάλισαν την ελληνικότητα της. Από το 1991 μέχρι και σήμερα σύγχρονοι εφιάλτες «διαπραγματεύονται» την παράδοση, τον διαμελισμό και το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Στο μεσοδιάστημα η χώρα μας δεν ηττήθηκε σε κάποιον πόλεμο ώστε να δικαιολογείται η υποχωρητικότητα, και συνεπώς η πολιτική αυτή φαντάζει στην καλύτερη περίπτωση ως τρέλα. Με άλλα λόγια, ήρωες απελευθέρωσαν την Μακεδονία, και έτσι βρίσκεται σήμερα εντός της ελληνικής επικράτειας, για να έρθουν τώρα πολιτικάντηδες και να την βγάλουν στο σφυρί. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν χωράει παρερμηνείες.

Ωστόσο, το αδιαπραγμάτευτο της Μακεδονίας είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Από το 1975 μέχρι και σήμερα, το πολιτικό προσωπικό έχει λάβει αποφάσεις οι οποίες μόνο έβλαψαν τη χώρα και τους πολίτες. Η λεγόμενη μεταπολίτευση δεν ήταν τίποτα άλλο παρά η μετάβαση από ένα ανελεύθερο, φασιστικό και αυταρχικό καθεστώς, στην ολιγαρχική και αντιδημοκρατική πολιτεία των διεφθαρμένων και ξενοκίνητων ελίτ του τόπου. Η αποκαλούμενη «Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία»,  (η Δεύτερη μετά την Μικρασιατική Καταστροφή και η Πρώτη μετά την Επανάσταση), του σάπιου κοινοβουλευτισμού και των κηφήνων ήταν ίσως η χειρότερη όλων. Και ας μην γελιόμαστε, μπορεί να ήταν Κλεπτοκρατία, Οικογενειοκρατία, Ευνοιοκρατία και Κακιστοκρατία, αλλά σίγουρα δεν ήταν δημοκρατία. Και λέω «ήταν» διότι στην ουσία έχει ήδη εκπνεύσει, παρόλο που συνεχίζει να φθείρει και να πληγώνει τον ελληνισμό με τους επιθανάτιους σπασμούς της. Ήταν πράγματι η χειρότερη διότι αυτή, και το πολιτικό προσωπικό της, το οποίο ποτέ δεν υπηρέτησε την κοινωνία και τους πολίτες, κόστισαν στην Ελλάδα όσο κανείς. Οι πολιτικές ηγεσίες από το ’75 μέχρι σήμερα, έχουν οδηγήσει τον Ελληνισμό ένα βήμα πριν τον πολιτικό, οικονομικό, πολιτιστικό και εθνικό αφανισμό του. Ήρθε η ώρα λοιπόν για την «Τέταρτη Ελληνική Δημοκρατία», ή για να είμαστε ακριβείς για την πρώτη πραγματική δημοκρατία της χώρας. Τη δικιά μας δημοκρατία, και όχι αυτή των ξένων (Αγγλικό, Γαλλικό, Ρωσικό – 1825) και εγχώριων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ – 2018) κομμάτων τα οποία μισούν τους πολίτες και την ελληνικότητα.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Τα συλλαλητήρια δυστυχώς έχουν «κατακαεί» πολιτικά από στείρες πολιτικές δυνάμεις οι οποίες τα γελοιοποίησαν με τη κατάχρηση και τη χρήση τους για κάθε ηλιθιότητα τις τελευταίες δεκαετίες, ενώ οι εκλογές είναι ελεγχόμενες και στην ουσία ανακυκλώνουν τις ίδιες πολιτικές καρικατούρες με τις ίδιες αδιέξοδες πολιτικές πρακτικές.

Άρα χρειαζόμαστε μια επανάσταση.

Η σύγχρονη Ελλάδα ποτέ δεν βίωσε μια πραγματική πολιτική επανάσταση. Όχι των ακραίων ιδεολογιών βέβαια (φασισμός, καπιταλισμός, σοσιαλισμός, κτλ.), αλλά της δημοκρατίας. Μια δημοκρατική και ειρηνική επανάσταση των ελεύθερων πολιτών, μακριά από ταξικά/φυλετικά μίση και εισαγόμενες φαύλες αμπελοιδεολογίες. Μια διαδικασία απελευθέρωσης.

Αυτή η πολιτική επανάσταση μπορεί να διασώσει και τη Μακεδονία αλλά και ολόκληρη τη χώρα ακόμα και αν οι πολιτικοί μας ξεπουλήσουν κάθε σπιθαμή του εθνικού μας χώρου. Στην πρώτη πραγματική δημοκρατία δεν υφίσταται συνέχεια κράτους και πολιτείας. Το ανελεύθερο και ολιγαρχικό κράτος που μας καταδυναστεύει κηρύσσεται αυτομάτως έκπτωτο ενώ οι πολιτικοί του ηγέτες χαρακτηρίζονται σφετεριστές της λαϊκής εντολής. Αναγνωρίζονται τα αντιδημοκρατικά άρθρα του Συντάγματος και ο ολιγαρχικός εκλογικός νόμος ως εργαλεία χειρισμού και υποδούλωσης των πολιτών ενώ τιμωρούνται όσοι επεβλήθησαν με μειοψηφικές εκλογικές διαδικασίες και πλήγωσαν με τις πολιτικές τους αποφάσεις την Ελλάδα.  Η πρώτη πραγματική δημοκρατία της χώρας τραβάει εδώ μια γραμμή και σπάει τον ομφάλιο λώρο με τη σήψη και την κατρακύλα. Απαρνείται και αφορίζει τους πρωθυπουργούς που πέρασαν ως ολιγαρχικούς δυνάστες, ενώ ξεκαθαρίζει πως οι πολίτες ουδέποτε τους έδωσαν την εντολή και την άδεια να ξεπουλήσουν πολιτικοοικονομικά την χώρα. Οι ελεγχόμενες εκλογές μειοψηφίας με τις μπόνους έδρες, τα χρίσματα και τους προεπιλεγμένους κομματικούς υποψηφίους όχι απλά δεν αποτέλεσαν πολιτική νομιμοποίηση για τα ανδρείκελα του κοινοβουλίου, του Μαξίμου και του προεδρικού μεγάρου, αλλά αντιθέτως καταδικάζουν τους εκλογικούς νικητές ως υφάρπαγες. Το σφετεριστικό και παράνομο καθεστώς της μεταπολίτευσης παρήγαγε αποκλειστικά παράνομες πολιτικές αποφάσεις, και με την απελευθέρωση της χώρας, η Ελλάδα δεν δεσμεύεται από αυτές.

Έτσι μπορούμε να επιτύχουμε και την πολιτική κάθαρση με υποδειγματική τιμωρία των ιθυνόντων, και την αποδέσμευση της κοινωνίας μας από ανθελληνικές αποφάσεις οι οποίες ποτέ δεν μας εξέφραζαν και ουδέποτε επικυρώσαμε ως κυρίαρχος λαός. Έτσι μπορούμε να εγκαταλείψουμε τα πολιτικά βαμπίρ που έχουν μπηγμένα τα δόντια τους στο λαιμό μας και να οδηγήσουμε στον καταστροφέα την απεχθή νομοθεσία η οποία εκφράζει τα συμφέροντα των ελληνικών (και όχι μόνο), οικονομικών (και όχι μόνο) ελίτ. Έτσι τελειώνουμε με τη διαφθορά και το παρακράτος.  Έτσι μπορούμε να κάνουμε τη δική μας καθαρή αρχή. Να γίνουμε κύριοι της μοίρας μας και να επανακτήσουμε όλα όσα μας στέρησαν. Από την ιστορία και τον εθνικό μας πλούτο, μέχρι τα όνειρα μας.

Ξεχάστε τα κόμματα – τα δοκιμάσαμε όλα και αυτά μας έφτασαν σε αυτό το σημείο.

Ξεχάστε τα Μ.Μ.Ε. – ακόμα και τώρα ξεπλένουν τη μειοδοσία του πολιτικού συστήματος υποστηρίζοντας πως η ελληνική κυβέρνηση ποτέ (!) δεν θα μπορούσε να λάβει απόφαση ενάντια στα εθνικά μας συμφέροντα!!

Συνυπεύθυνοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία.

Θυμηθείτε πως τα πάντα αντλούν νομιμοποίηση από εμάς τους πολίτες. Θυμηθείτε τη δύναμη σας.
Δηλώστε συμμετοχή στην πολιτική μας επανάσταση και θα πάρουμε την χώρα μας πίσω.

20 σχόλια:

  1. "Στο μεσοδιάστημα η χώρα μας δεν ηττήθηκε σε κάποιον πόλεμο ώστε να δικαιολογείται η υποχωρητικότητα".

    Και όμως! Πόλεμος έγινε και ηττημένος υπήρξε, αλλά ο πόλεμος ήταν εμφύλιος και νικήτρια βγήκε η αριστερά, που για να εκδικηθεί για τη στρατιωτική ήττα, προχώρησε σε συστηματική εξόντωση αυτού που θεωρούσε ως πυλώνες της δεξιάς. Δηλαδή, το "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια". Και σε κάθε νέα γενιά που γεννιέται και μορφώνεται με βάση τις ανθελληνικές ιδέες της αριστεράς, τόσο λιγότεροι θα ανησυχούν για πατρίδες, Μακεδονίες, ελληνοτουρκικά, κλπ. Και όσοι περισσότεροι λαθρομετανάστες μπαίνουν στη χώρα, τόσο λιγότεροι θα κατεβαίνουν σε συλλαλητήρια, γιατί τον Πακιστανό αύριο, τι θα τον νοιάζει η ΑΟΖ και η Τουρκία, όταν το Πακιστάν είναι αδερφική χώρα με την Τουρκία; Και γιατί να πολεμήσει και να μην τα χωρίσει καζάν-καζάν με την Τουρκία;

    Υπήρξε ηττημένος, γι αυτό και φτάσαμε σε τέτοιες εκπομπές:

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2018/06/4.html

    Και γι αυτό στα σχόλια, αναφέρεται η περίπτωση Ρεπούση και Δραγώνα, που η υποτιθέμενη δεξιά ΝΔ τις έβαλε να γράψουν βιβλία ιστορίας ή να αναλάβουν την εκπαίδευση στη Θράκη... Αν αυτό δεν είναι ήττα με άνευ όρων παράδοση, τι είναι;

    Παραθέτω απόσπασμα του καθηγητή Χρήστου Γιανναρά, της 13ης Νοεμβρίου 2017:
    "Οσο, και κυρίως, επειδή η δυναμική του πασοκικού αμοραλισμού κατόρθωσε να αφομοιώσει και εξομοιώσει όλους τους συντελεστές του πολιτικού βίου στην Ελλάδα – να μεταμορφώσει τη Ν.Δ. σε «γαλάζιο ΠΑΣΟΚ» και στη συνέχεια τον ΣΥΡΙΖΑ σε «κόκκινο ΠΑΣΟΚ».

    Από τη δεκαετία κιόλας του ’80 ώς σήμερα, είτε με Μητσοτάκη πρωθυπουργό είτε με Καραμανλή είτε με Σαμαρά είτε με Τσίπρα, ολόκληρη η Ελλάδα είναι ένα απέραντο αργοθάνατο ΠΑΣΟΚ – ό,τι ελληνικό πεθαίνει: η γλώσσα, η ιστορική συνείδηση, η κοινωνική ευπρέπεια, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η χαρά της άμιλλας, η καταξίωση της ποιότητας, το κάλλος της γης, η κοινωνία των σχέσεων, η αίσθηση της πατρίδας, το σχολειό που πλάθει χαρακτήρες και όχι συνδικαλιστές."

    Καληνύχτα Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουρακουλουμ
      Καλες οι επισημανσεις σου...αλλα το μυνημα σου στειρο. .αρκετα απαραδεκτο....Τι μυνημα δηλαδη εστελες στον κοσμο ???
      Οτι το παν ...χαθηκε....!!! Αρα ....καθηστε σπιτι....ολα ειναι ματαια.....Σε αντιθετη τροχια απ οτι το αρθρο εξοχα λεει....Το σρθρο στρεφει στην πιστη....στην αυτοπεπιθεση...στην αισιοδοξια......εσυ το πας αναποδα....στην απελπισια ...στην απωλεια....στο ματαιο.
      Γιατι κυριε ?? Απο που κι ως που ?? Σε εκτιμω .....αλλα σφαλεις...παρα πολυ....Για ξαναδες το θεμα....διοτι σφαλεις πολυ.....δεν γινεται ετσι χωριο.....Το αρθρο ειναι αριστο....εως εξοχο....γιατι το φερνεις τουμπα ??? Ζουμε ιστορικες στιγμες....τις επομενες μερες ...ολα δειχνουν ενα σημειο μηδεν....ανοιγει η Πανδωρα το κουτι.....μην το κατευθυνεις στην απαισιοδοξια....ερχεται θυελα....Δεν θα νικηθουμε απ τους ανεμους ...οτι
      και να γινει....δεν θα δειλιασει κανεις....υπαρχει μια λεξη που πρεπει να διαγραφει απ το λεξιλογιο των ελληνων....Η λεξη ..συνθηκολογηση....Εγω την διεγρσψα...εσυ ??

      Διαγραφή
    2. Κύριε Δημήτρη, είμαι απαισιόδοξος, γιατί δε βλέπω το χρόνο να επαρκεί για έγκαιρη αντίδραση. Η βιολογία είναι αμείλικτη. Οι Έλληνες ούτε το δικομματισμό θα σπάσουν σε σύντομο χρόνο ούτε το δημογραφικό από την άλλη περαμένει. Σε 30 χρόνια, ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας θα είναι αλλοδαποί και παιδιά ελληνοποιημένων αλλοδαπών. Πόσα πιστεύετε πως θα ενδιαφέρονται για "έθνος" ή "πατρίδα"; Ποιο έθνος; Εγώ βρέθηκα στην Ομόνοια βράδυ και τρόμαξα, δεν έβρισκα Έλληνα. Πότε θα αντιδράσει ο Έλληνας; Σε 20 χρόνια; Δε νομίζω. Κάθε χρόνος που περνάει, οι γενιες που μεγαλώνουν με ιδέες Φίλη, Ρεπούση κλπ, αυξάνονται. Είναι θέμα αριθμών, βλέπετε. Ακόμα και σε συγγενείς ή φίλους στην Ελλάδα που έχω μιλήσει και για το δ και για άλλα μικρά κόμματα, μου λένε αυτό που μου έλεγαν δεκαετίες: "καλά, τώρα να διώξουμε τον Τσίπρα και μετά τα λέμε και με τη ΝΔ". Στις επόμενες εκλογές θα λένε πάλι "τι να κάνουμε, δεν πρέπει να ξανάρθει ο Τσίπρας". Πότε θα γίνει τότε, αυτή η πολιτική επανάσταση; Από ποιους; Από την όλο και αυξανόμενη κεντροαριστερά πολιτευόμενη μάζα ψηφοφόρων, στην οποία πάει να ψαρέψει και η ΝΔ γι αυτό ακριβώς το λόγο;

      Ψεύτης να βγω, αλλά φοβάμαι πως είναι αργά για δάκρυα...

      Διαγραφή
    3. Ξερεις γιατι εισαι απαισιοδοξος ?? Γιατι δεν εχεις πιστη...ουτε στον Θεο...ουτε σε σενα...Η ομονοια αδειαζει σε 10 μερες.. αν γινει πολεμος....αν κοπουν ολα...παροχες ...φαι...ελπιδες...κι αν φοβηθουν για την ζωη τους...αν βοηθησει κι ο κοσμος ..και αν μπει το θεμα σωστα απ ολους...η ..εσυ.....η εγω....οπως γινεται στην φυση....η θα φας εσυ την αντιλοπη
      ....η......εγω... αυτο ισχυει παντου...εκατομμυρια χρονια...και δεν θα αλλαξει ποτε απο εναν παλαβο που βλεπει οπτασιες μερα μεσημερι.Ολα δειχνουν οτι ερχεται ...πολεμος....Παντα ερχεται ..οταν το αδιεξοδο ειναι απολυτο.Κι εδω ειναι... Ολοι ξεχνουν...οτι ειναι φυσικο φαινομενο....που αλλαζει τους ορους οταν υπαρχει πληρες αδιεξοδο.Κι επειδη αυτο γινεται αυτοματα...γινεται παντα απ εξω...αφου το απο μεσα δεν μπορει να κανει τιποτε πια....ουτε πολεμο....ειναι σε αφασια.... Ειναι προσωπικη αποψη βεβαια...Αλλα οι ενδειξεις πληθαινουν....Η ιστορια δεν σταματα...επειδη καποιοι επεσαν συνειδητα σε αφασια....για να...λουφαρουν ...απ την ζωη....Θελεις να λουφαρεις απ την ζωη κυριε ?? ...σε ρωτα η ιστορια ....Εεε αφου θελεις λουφα....παρε ολη την λουφα....σε αποσυρω απ την ζωη... Στον πολεμο αυτο γινεται.....αποσυρσεις απ την ζωη....για αιωνια λουφα.....

      Διαγραφή
  2. Oraculum, η τελευταια παραγραφος στο σταυρο. Ας μη χσουμε ομως την πιστη μας στην Ανασταση. Καπου η αλητοσυμμορια της Σχολης της Φραγκφουρτης θα κανει λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς το σχόλιο του oraculum περιγράφει τι συνέβη στην πατρίδα μας, από το 1980 και μετά.Η αριστερά επικράτησε ιδεολογικά και απαξίωσε τα πάντα.Γι΄αυτό φτάσαμε στην χρεοκοπία και στην ασχήμια που βιώνει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυχρονη
      Εκανε μια περιγραφη του χθες...ο ουρακουλουμ....οκ....την εχουμε κανει ολοι....οκτω χρονια.Δηλαδη που θα παει αυτη η περιγραφικοτητα ??Εχουμε το αυριο μπροστα μας.Ας πουμε γιαυτο.....λυσαμε τις αποριες ολες για το χθες...Δεν βαρεθηκαμε τον ρολο του Πουαρω του ντεντεκτιβ .?? Γραφειο ερευνων ειναι η χωρα ??

      Διαγραφή

  4. Αυτό που λέει ο Γιανναράς είναι σωστό αλλά δεν το φτάνει στο τέλος.
    Η γενιά των σημερινών 60άρηδων έως 80άρηδων, διέλυσαν μέσα σε 50 χρόνια κάθε ποιοτικὀ στοιχείο των Ελλήνων. Γιατί συνέβη αυτό, ενώ η γενιά του 30 ή του 40 ή και του 20 έγραψε με λαμπρά γράμματα το όνομά της σε πολέμους, πολιτισμό, επιστήμες και παιδεία ; Τι ήταν αυτό που χάλασε αύτες τις γενιές των 30άρηδων της δεκαετίας του 70, του 80 του 90;
    Το κοινό τους, είτε ως Μάρσαλ είτε ως πακέτα Ντελόρ είτε ως ΕΜΠΑΕ είτε ως επιδοτἠσεις είτε ώς δανεικά είναι απλά το χρήμα.

    Άλλοτε χαρισμένο , άλλοτε κλεμμένο, άλλοτε μη φορολογημένο, άλλοτε ελαφρώς κερδισμένο χάλασε τον Έλληνες. Ήρθε ξαφνικά και έφυγε ξαφνικά, αφήνοντας μια κοινωνία στερημένη από πραγματική και αξιοκρατική εργασία.

    Τότε που ήταν πολύ έπεφτε ξύλο της αρκούδας σε τοπικές οργανώσεις. Μπλε ,πράσινοι και κόκκινοι σε σχέσεις μίσους και σαφής ιδεολογικής μοναδικότητας.
    Μετά που κόπηκε το τσάμπα χρήμα, οι παλιοί ορκισμένοι «εχθροί» γίνανε φίλοι και σύμμαχοι για το καλό της πατρίδας. Κυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ; Κυβέρνηση πάλαι ποτἐ ακροδεξιών και ακροαριστερών; Ισχυρότατοι όμιλοι ΜΜΕ έκλεισαν και γενικά η ισχυρή Ελλάδα του 2004 (Παπαρίζου, Ρεχάγκελ κτλ) αποκοιμήθηκε στην δόξα της. Όταν ξύπνησε μπήκε σιγά σιγά στην εφηβεία.
    Αναρωτιέται
    Που πήγαν οι «ιδεολογίες»;
    Τι απέγιναν τα ζειμπέκικα του ΓΑΠ, οι κουμπαριές του πλειστέισον, η ισχυρή Ελλάδα του Τάπερμαν;
    Τα ΕΜΠΑΕ, η φούσκα του Χρηματιστηρίου, τα κλεμμένα των επιδοτήσεων κτλ ;
    Που πήγε ο ΕΑΧ , τα 12ν.μ., οι ελληνικές μειονότητες σε Τουρκία και Αλβανία;
    Τι απέγινε η γλώσσα μας, η ιστορία μας και η θρησκεία μας;

    Κάποιος είχε πεί ότι κανένα έθνος δεν χάθηκε επειδή χρεοκόπησε.
    Εμεἰς πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να ξαναφήσουμε τις νέες γενιές να πέσουν στην παγίδα της διαφθοράς του εύκολου χρηματισμού.

    Οι προδότες ελληνόφωνοι που αποτελούν το «εικονικό ελληνικό κράτος» πρέπει να φύγουν. Αυτό θα γίνει όταν η θυσία αρχίζει να ανατέλλει στο νου των νεοελλήνων. Δυστυχώς δεν είμαστε Ισλανδία. Θα χρειαστούν θυσίες για να απαλλαχτούμε από αυτούς. Και δεν εννοώ μόνο οικονομικές...

    Εύχομαι ο δρόμος της κακίας να κλείσει και η αρετή με οδοδείκτη την θυσία να μας οδηγήσει στην πολυπόθητη ελευθερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε Φως Ελληνικο ...ειπες μεγαλη λεξη....κι αλλα καλα .....Θυσια....αυτοθυσια......για ενα σκοπο...οχι ασκοπα....Αν ο σκοπος ειναι ιερος....δεν χανεις ποτε...ουτε κι αν πεθανεις....αφου κερδιζεις εσυ υστεροφημια ....και τα παιδια σου ζωη....Χανεις μονο αν πεθανεις στην ντροπη...οπου ολοι θα σε καταργιουνται ....και τα παιδια σου θαναι σκλαβοι....σαν νεκροι.Διαλλεγεις τι......καταρα η δοξα ?? Περιμενει κι ο Θεος την επιλογη.... για την συνεχεια...θαχει συνεχεια καθε επιλογη.Μην πεις ...δεν υπαρχει Θεος....γιατι ειναι αστειο....( καποιοι ταχα το λενε....δηθεν....κατι ειπαν ....Τι ειπαν ? Οτι υπαρχει τυχη.Μολις εκαναν ενα θεο.....την τυχη....)...

      Διαγραφή
  5. Η μόνη λύση είναι ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πατριωτικό κόμμα που να αποτελείται από ανθρώπους άξιους και όχι τυχοδιώκτες έτοιμους να θυσιαστούν για να ορθοποδήσει επιτέλους η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ελλάδα. Δεν φθάνει να είναι άξιος ο αρχηγός και το επιτελείο του αλλά θέλει χιλιάδες άλλους με τα ίδια ιδανικά. Το ερώτημα είναι που θα τους βρει και πώς θα τους επιλέξει σε μια διεφθαρμένη χώρα γεμάτη υποκριτές και λαμόγια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζι ελ
      Αυτο θα πει αξιος αρχηγος....Να τους βρει ...αλλιως δεν ειναι αξιος...

      Διαγραφή
  6. Κυριε Φως Ελληνικο ...ειπες μεγαλη λεξη....κι αλλα καλα .....Θυσια....αυτοθυσια......για ενα σκοπο...οχι ασκοπα....Αν ο σκοπος ειναι ιερος....δεν χανεις ποτε...ουτε κι αν πεθανεις....αφου κερδιζεις εσυ υστεροφημια ....και τα παιδια σου ζωη....Χανεις μονο αν πεθανεις στην ντροπη...οπου ολοι θα σε καταργιουνται ....και τα παιδια σου θαναι σκλαβοι....σαν νεκροι.Διαλλεγεις τι......καταρα η δοξα ?? Περιμενει κι ο Θεος την επιλογη.... για την συνεχεια...θαχει συνεχεια καθε επιλογη.Μην πεις ...δεν υπαρχει Θεος....γιατι ειναι αστειο....( καποιοι ταχα το λενε....δηθεν....κατι ειπαν ....Τι ειπαν ? Οτι υπαρχει τυχη.Μολις εκαναν ενα θεο.....την τυχη....)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κόλασις είναι οι άλλοι, διότι ημείΣ είμεθα διαφορετικοΊ και θα πρΆξομεΝ καλύτερα!
    Ωραίο το τσιτάτο, αλλά μανιφέστο δεν είναι και το μόνο ενδιαφέρον μέρος στις επαναστάσεις είναι η υπόσχεση βίας, αίματος και δομικής ανατροπής. Κατά τα λοιπά, να ενημερώσω την συμπαθητική ομήγυρη πως η εξέλιξη του Ανθρώπου είναι δουλειά της Επιστήμης, η εξέλιξη των Πολιτών είναι δουλειά της Παιδείας και η εξέλιξη του Πολιτεύματος είναι δουλειά των συνταγματολόγων. Περίεργη κάστα αρτηριοσκληρωτικών που νομίζουν πως έχουν επιλύσει όλα τα πολιτειακά και θεσμικά θέματα της Δημοκρατίας που πάτε να επανιδρύσετε. Φιλική συμβουλή προς την ειρηνική επανάσταση των πολιτών που ευαγγελίζεστε : Αφήστε κατά μέρος τα ειρηνικά και κρεμάστε πρώτους τους συνταγματολόγους. Όταν σας ρωτήσουν γιατί, θυμίστε μου να σας πω την λεπτομέρεια που "ξέχασαν", για να τους απαντήσετε γιατί τους εκτελείτε πρώτους-πρώτους και καμαρωτούς. Αν δεν αντέχετε τα αίματα...
    https://www.youtube.com/watch?v=U00Sf79zrrI
    υγ. όπου να 'ναι πέφτει το γκοβέρνο από μόνο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόλεμος εχει αξια οταν γινεται υπερ βωμων και εστιων.Τότε οι μετεχοντες πολεμουν μεχρις εσχατων διοτι γνωριζουν οτι ο θανατος ειναι τιποτε μπροστα στις κτηνωδιες που θα ακολουθησουν σε περιπτωση αιχμαλωσιας.Αυτός ηταν ο βασικος λογος οπου οι Ελληνες ενικησαν πολλαπλασιους εχθρους.Σε καθε μαχη σημασια εχει η ηγετης , οι επιτελεις και φυσικα οι μετεχοντες μαχητες.Εαν ολα αυτα εναρμονιζονται στον ρυθμο εντολη που δινει ο καπετανιος με τον τυμπανιστη , η μαχη ναυμαχια θα επιτυχει.Βασιο στοιχειο ειναι η οξυνοια και η διακριση του ηγητορος οπου δυναται να προβλεπει κινησεις του αντιπαλου.Απτο παραδειγμα ο Κολοκοτρωνης , οπου με στρτηγηκο σχεδιο συνετριψε τον Δραμαλη, διχως ασυρματους, δορυφορους κινητα τη.λ.
    Αυτο λεγεται χαρισμα ηγετη.Θεμα βασικο ειναι εαν ενας τετοιος καλος ηγετης που αποδεδειγμενα εχει αποδειξει την αξια του στο πεδιο της μαχης, δυναται να επιβληθει και να παραδωσει την σκυταλη σαυτον που εκ πειρας θα κρινει αξιο.Αυτο προυποθετει ενστικτο διορατικοτητα και μεθοδο ανιχνευσης προδοτων που απαντες θα προλαμβανονται , και θα καταστελλονται τυχον αποπειρες , πριν αυτες εκδηλωθουν και εδραιωθουν. Αυτα επισυρουν τακτικες που ισως να μην χαρακτηριζονται σωστες, αλλα να ειναι απαραιτητες.Δηλ εν ολιγοις , δεν δυναται τις Ελλην να κατοικει στηνν ιδια περιοχη με τον ........., ο οποιος εχει σκοτωσει ανθρωπους αθωους , εκτελωντας με συμβολαια και οτι ωρα γουσταρει απαγαγει ανηλικα παιδια εκβιαζοντας παντες.
    Τωρα , επειδη σεβομαι τον χωρο.,
    Τίποτε δεν μπορει να προβλεψει τον ρου της ιστοριας.Μπορει να υπαρξουν δεκα ανθρωποι που να αποφασισουν να εγκαταλειψουν τα εγκοσμια και σε μια ημερα να ισοπεδωσουν πληθισμιακα πεντε πολεις πρωτευουσες χωρων , με χολερα. Εαν δεν συμμορφωθουν στις απαιτησεις της ελλαδος, εχουμε επαναληψη σε αλλες πενε πολεις (κυριως πλησιον στρατιωτικων εγκαταστασεων. Εαν , επιτευχθει τουτο ας πουμε στο Λονδινο, θεωρω οτι η Αυτου Μεγαλοιοτης, μαλλον θα αναλαβει την απομακρυνση των Τουρκων και Τουρκοκυπριων απο την Κυπρο, και θα αποχωρησει οριστικα απο τις δυο βασεις στην Κυπρο, πραττοντας την ενωση με την μητερα Ελλαδα , και αφηνοντας ως ενδειξη εμπρακτης μετανοιας απν οπλισμο βασεων, απο λαντ ροβερ και ενφιλνντ, εως γιουροφαιτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τωρα στις μεθοδους αντιδρασης πληθους εναντι νιας καταστασεως κυβερνησεως, θα πρεπει να ληφθει σοβαρα υποψιν , οτι τουτο παρακολουθειται απο δυναμεις που μεχρι προσφατως Η και τωρα ηλεγχαν η ελεγχουν την υφηλιο.Εχθες δημισιευθηκε οτι οι Ισραηλινοι βομβαρδισαν και πετσοκοψαν ενα αμερικανικο σκαφος και οπως ο Καραμανλης το 1974, ετσι και ο Αμερικανος προεδρος ειπε,,,,Το Λιμπερμαν κειται μακραν...
    Ετσι λοιπον εγινε αντιληπτον ποιος κανει κουμαντο.
    Τωρα για το γιουρουσι , αυτοι το γνωριζουν και το επιδιωκουν , διοτι με το γιουρουσι θα δημηουργησουν μια καταστασηπου θα φανει ως εθνικη δικαιοσυνη , δηλ οπως οταν φερανε τον καραμανλη το 1974, και μαλλον θα μπουμε σε τελμα διχως επιστροφη.
    Η αντιδρασις θα πρεπει να ειναι ουχι επιπολαια.Συλλαλητηρια κλπ.
    Ξεκινησαμε απο την αλλη ακρη και ηλθαμε στην Αθηνα για το συλλαλητηριο. Το τι εγινε το ξερουμε ολοι.Οπως ειπα και παλια , εγω δεν εχω την διαθεση και τον χρονο να ερχομαι απο την αλλη ακρη στην Αθηνα , και να επαναλαμβανω τρεις και λιγο τα ιδια και τα ιδια , διοτι στο τελος βαριεμαι και ο ιδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οπως εχουν βαρεθει ολοι οι Ελληνες.Την επομενη φορα που θα ελθω, θα ελθω για καποιο σκοπο.Δηλ να εχω συγκεκριμενο αντικειμενο, οπως ας πουμε ομαδα αντσναιπερ, μια και στις γυρω ταρατσες θα ειναι ηδη ομασδες σναιπερ, οπως στο πολυτεχνειο 1973 Ελλαδα, η Κιεβο ουκρανιας.με Ισραηλινους στρατιωτες που εχουν ηδη καταφθασει και αναμενουν εντολες, εχοντας κανει δεκαδες προβες τζενεραλες.
    Οχι λοιπον ασυντακτα, αλλα τακτα.Κι αφου λεμε για εθνικα θεματα, ας σχηματισθει μια μαυρη λιστα, αρχομενη πχ απο τον μπουλη βαρβιτσιωτη, ο οποιος εδηλωσε οτι καθεις μπορει να καιει την ελληνικη σημαια.Η λοιπον παιρνει δρομο η ο αρχηγος του την πληρωνει ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ. Οποτε ο επομενος αρχηγος θα σκεφθει τον πισινο του και θα αποφασισει καταλληλα.
    Οχι λοιπον αλλα δηθεν γιουρουσια.Αλλα συκεκριμενοι στοχοι και αναλυμενποι προ εκτελεσεως αυτων. Εαν υποστηριζονται απο εξωτερικο, απλα θα αρχισωμεν απο εκει. Συνδιαλλαγη με προδοτας , ΟΥΔΕΜΙΑ.
    Τ α ΜΜΕ ειναι ηδη ελεγχομενα.Κανω το κοροιδο οτι δεν καταλαβαινω .Αλλα καταλαβαινω πολυ καλα.Εντοπισατε λοιπον ο καθεις την αχιλλειο πτερνα του αντιπαλου και εκμεταλλευθειτε το καταλληλα και αναλογα.Αυτοι ηδη γνωριζουν για τον καθενα μας.Μεσα απο εδω εχουν ανιχνευσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ,
    Γι αυτο και ειμαι συγκρατημενος.
    Δεν παρεξηγω αυτους που φοβουνται, διοτι ο καθεις παλευει μεχρι εκει που ημπορει.Ουτε κρινω κανενα.Θελω ομως να ξερω προ αυτολαβω την συγχωρητικη ευχη , οτι αυτο που θα κανω θα ειναι απαραιτητο για την επικρατηση της Ελληνικης φυλης.Αν χρειαστει τυχον λογω ηλικιας ας παιξω και το ρολο του Σαμουηλ στο κουγκι, (λογω καταγωγης μου ), διχως να καυχωμαι.
    Στα θηλυκα αυτου του τοπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λεω στα θηλυκα να συνερθουν , να ειναι υγιειεις και να κανουνε παιδια με ελληνες.Οταν χρειαστει , οπως οι Σουλιωτισες, ας κανουνε αυτο που πρεπει.Παραδειγμα η κουρδισσα στην συρια που για να μην πιαστει αιχμαλωτη αυτοανατιναχθηκε πανω σε τουρκικο τανκ.Ο πολεμος αγαπητοι θελει θυσιες.Προυποθεση ομως ειναι οτι θα διαιωνιζεται ενας θεσμος, οπου οι εναπομειναντες πισω , στην ασφαλεια, θα εχουν λαβαινουν ασφαλεια(αστυνομια οχι οπως σημερα), περιθαλψη και γιατι οχι χρηματα.Αλλως εαν ο πολεμιστης στην πρωτη γραμμη ξερει οτι εαν πεθανει , οχι μονον τεκνα και οικογενεια θα μεινουν εκτεθειμενοι, αλλα θα ειναι και περιγελως, τοτε μαλλον η δεν θα παει για πολεμο η θα μεταπηδησει στον εχθρο.Εαν δεν συμβει ουδενα εκ των δυο τοτε μιλαμε για περιπτωση μοναδικη (οπως ΕΛΔΥΚ 1974), αλλα εχαθη η φυλη και το ειδος.ΟΛΟΙ σας ξερετε τι εννοψω,
    Δεν δωσανε ουτε συνταξεις στους Ελδυκαριους, αλλα πηρανε συνταξεις ολοιο οι Αλβανοι Γεωργιανοι Ρωσοποντιοι γυφτοι και οτι αλλο συνοθυλευμα.Εκει λοιπον θα γινει η μεγαλη μαχη των μαχων , διοτι του σημερινου αποκαλουμενου ελληνα μην του πειραξεις οχι την τιμη, αλλα το πουγκι.Οταν ελθει η ωρα θα καταλαβουμε απαντες τι εστι ηγετης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας γινει λοιπν μια ιστοσελιδα η οπως το λετε, και να εισηγηθουν απαντες προτασεις για την αλλαγη αυτης της καταστασεως και ΠΟΙΟΣ θα διαχειριστει την επιτυχια την επομενη μερα.Μονον ετσι θα επετυχωμεν.Ο, τιν καταστροφες επαθε η Ελλας τις επαθε ασε περιπτωσεις αδυναμιας και αποσυντνισμου.
    Αντε λοιπον και καλο βολι.
    Εχει να γινει τετοιο χουνερι που ουτε θα τα πιστευουμε.Θα γινει με την τακτικη που ελεγε ο Κολοκτρωνης, δηλ θα ακουνε (οι ΕΧΘΡΟΙ ηας πουμε ...συμμαχοι...) ΕΛΛΗΝ και θα φευγουν μιλια μακρια.
    Επειδη νταραβεριστηκα με πολλους νταηδες δηθεν, σας πληροφορω οτι ειναι τοσο απλα τα πραγματα, που ολα στο μυαλο μας ειναι μια ιδεα.Οκαθεις φτειαχνει μια ιδεα οτι ο αλφα η βητα ειναι ατρωτος.Οταν ελθει η ωρα κα βρεθηκαμε στα μαρμαρενια αλωνια, τους εβλεπα να ουρουν τα παντελονια των. Η ιδεα ειναι λοιπον.Τωρα για την χολερα στο Λονδινο , μια προταση εκανα.Εξαλλου οσοι ζουν εκει ουτως η αλλως με το κλιμα που εχει, καποτε θα παθουν χολερα.Εγκαταλεψατε λοιπον το Λονδινο αγαπητοι και απαναεποικισατε την Ελλαδα με το ωραιο κλιμα.Θα ζησετε ωραια με τα κρασια κατην θαλασσα και ο, τι αλλο παραγει η ΜΑΙΑ ΓΑΙΑ.
    Αντε λοιπον ελατε πισω στην εστια σας, εδω ανηκετε, εδω ανηκουμε,δεν ειναι για νμας λονδινο και παρισι.Ειδατε τι εγινε με εκατομβη στο παρισι. Αντε λοιπον διοτι θα λετε ...φευγατε ποδαρακι μου να μην σας χ@σει ο κ@λος σας.
    Με αγαπη
    ΕΛΛΗΝ γνησιος
    ρατσα αιμα χαρακτηριστικα
    Υγιανετε
    Περιμενω προτασεις για προτασεις.
    Αντε να νιωσουμε τα τυμπανα να επικαλουνται τον ΑΡΗ απο τον Ολυμπο.
    Αντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...κοίτα για Λονδίνο ξέχνα με!Εντάξει να πεθάνω κι ας λέει στον Επιτάφιο Ἀνδρῶν γὰρ ἐπιφανῶν πᾶσα γῆ τάφος,εγώ έχω κόλλημα με την Ελλάδα! Θέλω να με θάψουν εδώ!Άρα υπολόγισε με στο κτήριο απέναντι από τη Μεγάλη Βρετανία, το αφήνω πάνω σου...προτείνεις να γράψω κάτι για ξεκάρφωμα, μάλλον να γράψω τρια -τέσσερα χαχαχαχα να φανεί πως κάνω πλάκα!

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.