24/6/18

O Έντι Ράμα έστειλε μήνυμα για την «Μεγάλη Αλβανία» μέσω Facebook


Μέτα το σάλο που έχει ξεσπάσει για τους ποδοσφαιριστές αλβανικής καταγωγής Γκρανίτ Τζάκα και Σερντάν Σακίρι οι όποιοι σχημάτισαν τον αλβανικό αετό στον αγώνα της Ελβετίας-Σερβίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Έντι Ράμα έδωσε συνέχεια στο θέμα αυτό ανεβάζοντας στο προφίλ του στο facebook τις φωτογραφίες των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών που σχημάτιζαν το αλβανικό αετό, που για τους ακροδεξιούς συμπατριώτες του συμβολίζει την ιδέα της ενωμένης και «Μεγάλης Αλβανίας».
Τα σχόλια των Αλβανών στην συγκεκριμένη ανάρτηση πήραν φωτιά και ήταν επαινετικά προς το πρόσωπο του Αλβανού πρωθυπουργού.




himara

1 σχόλιο:

  1. παλι καλα να λεμε που δεν πεταξαν κανενα drone με την σημαια της 'μεγαλης' αλβανιας οπως τοτε στο Βελιγραδι και εγινε ο κακος χαμος... και φανταστειτε οτι ειναι απλα πολιτογραφημενοι μεταναστες ποδοσφαιριστες και οχι τιποτα οργανωμενοι εθνικιστες. Απο αυτο και μονο καταλαβαινει καποιος τα επιπεδα αλυτρωτισμου και μισαλλοδοξιας που καλλιεργουνται εντεχνως απο τους αλβανους πολιτικους και μη. Κατα τα αλλα, ο Κοτζιας θελει να λυσει και το ζητημα της αλβανικης ΑΟΖ και το βορειοηπειρωτικο... βλεπω σε λιγο ετσι οπως παμε, τα συνορα μας να ξεκινουν απο την 'ακριτικη' Λαρισα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.