27/1/19

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ας αφήσουν τις μεμψιμοιρίες και ας απαιτήσουν δημοψήφισμα για ακύρωση της συμφωνίας - Αρκούν 120 υπογραφές βουλευτών !!! (βίντεο)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε χτες το πρωί στον Γιώργο Αυτιά η Πρόεδρος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ κα Ζωή Κωνσταντοπούλου έδειξε τον δρόμο που οφείλουν να ακολουθήσουν όσοι "υποτίθεται" αντιτάχθηκαν στη συμφωνία των Πρεσπών (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ).

Όπως είπε αντί να μεμψιμοιρούν και να αποδέχονται το τετελεσμένο της κύρωσης της συμφωνίας μετά την προχθεσινή ψηφοφορία, θα πρέπει με την επίκληση του άρθρου 44 παράγραφος 2 του Συντάγματος να ζητήσουν την διεξαγωγή δημοψηφίσματος εφόσον πρόκειται "για κύρωση νομοσχεδίου που αγγίζει σοβαρό κοινωνικό ζήτημα. Η συμφωνία των Πρεσπών δημιουργεί σοβαρό εθνικό αλλά και κοινωνικό ζήτημα με τις προεκτάσεις που επιφέρει σε πολιτισμό, παιδεία, γεωργία, ιστορία κλπ.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΛΛΗΛΟΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ


Σοβαρότατες καταγγελίες για το θέατρο του παράλογου που παίζουν οι πρώην συνεργάτες στην προδοσία του ελληνικού λαού, που δήθεν έχουν αποστασιοποιηθεί. Αλλά η ουσία είναι όπως λέει η Ζωή πως αλληλοεκβιάζονται όπως κάνουν οι μαφίες.

Για τους προθύμους εφέδρους του σάπιου πολιτικού συστήματος

Ενδιαφέρουσα προσέγγιση για τις περίεργα έως γελοία αβανταρίσματα στην προδοσία από διάφορους επιστήμονες και καλλιτέχνες, που ως πολιτικοί γυρολόγοι περιφέρονται προκειμένου να ευεργετηθούν. Πρόκειται για την εφεδρία του σάπιου πολιτικού συστήματος.


Activistis

15 σχόλια:

  1. Γιατι κ. Κωνσταντοπούλου δεν τα λεγατε αυτα πριν την ψηφιση του νομοσχεδιου στη Βουλη. Αν πραγματικα χρειαζονται μονο 120 βουλευτες για να ενεργοποιηθει το δημοψηφισμα και να ακυρωθει η συμφωνια τοτε "τρεξετε" την προεκλογικη σας εκστρατεια πανω σ'αυτο το ζητημα και μονο και θα βρειτε τους 120 που χρειαζονται. Βεβαιως ξερετε οτι θα πρεπει να υπερπηδηξετε και τισ εξωθεν πιεσεις και θα πρεπει να πειτε πως θα γινει αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλη κατακαημένη και αυτή...
    Πώς τη εξαπάτησε ο Τσίπρας περί των εθνικών θεμάτων αφού οι θέσεις της ιδεολογίας και του κόμματος μεσα στο οποίο γαλουχήθηκε και η ίδια ήταν και είναι ακραία εθνομηδενιστικές.
    Πλέον δεν είμαστε στο αντιμνημονιακό έπος (και η Ελλάδα δεν είναι Βενεζουέλα) όπου ο κάθε Μαδουριστής φωνακλάς έστηνε καριέρα με αντιμνημονιακες αρλούμπες.
    Τα αιτήματα και οι αγωνίες του Ελληνισμού από εδώ και στο εξής έχουν ανάγκη απο τέτοια πνευματικά αναστήματα που ξεπερνούν κατά πολύ τους τσαρλατάνους γητευτές των αγανακτισμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀριστερά απὀ ἀριστερά διαφέρει, ὅπως διαφἐρει καί δεξιά ἀπό δεξιά καί κέντρο ἀπό κέντρο.
      Ἀριστερά νεοταξίτικη ἀπὀ κοινωνική ἀριστερά διαφέρει, ὅπως διαφἐρει καί νεοταξίτικη δεξιά ἀπό λαϊκή δεξιά καί νεοταξίτικο κέντρο ἀπό ἀληθινό κέντρο.

      Δηλαδή διαφέρουν πολύ περισσότερο μεταξύ τους οἱ ἀνωτέρω ὁμώνυμοι πολιτικοί σχηματισμοί,
      ἀπό ὄσο διαφέρουν μεταξύ τους οἱ ἀνωτέρω ἑτερώνυμοι πολιτικοί σχηματισμοί τῆς πραγματικῆς ἀριστερᾶς, τῆς πραγματικῆς δεξιᾶς καί τοῦ πραγματικοῦ κέντρου.

      Διαγραφή
    2. αριστερά από αριστερά...δεξιά από δεξιά

      τι λέτε;;;;
      όλοι το ίδιο είναι με το ίδιο αφεντικό..
      ας ξυπνήσουμε και ας σταματήσουμε να πιστεύουμε σε κόμματα..

      ο λόγος υπαρξής τους είναι για να διχάζουν τον λαό και κάποιοι ξύπνιοι να τον κυβερνουν..
      έλεος πια..μετά από όσα περνάμε ακόμα πιστεύουμε σε ηλίθιες δεξίές και αριστερές;;;

      Διαγραφή
    3. Kύριε Καβάσιλα δεν ξέρω που υπάρχει η συγκεκριμένη αριστερά και μου φαίνεται και λίγο ανούσιο τη σημερινή εποχή που καταρρέει όλο το νεωτερικό και μετανεωτερικό οικοδόμημα να ψάχνει κανείς να βρεί τις ουτοπικές και αγνές του εκδοχές. Πέρασα αρκετά χρόνια ως φοιτητής μέσα σε αμφιθέατρα και γενικές συνελεύσεις πανεπιστημίων και δεν συνάντησα ΙΧΝΟΣ πατριωτικής αριστεράς. Το αντίθετο μάλιστα. Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ και η νεολαία απ΄την οποία ξεπήδησε η εν λόγω κυρία έχει προκαλέσιει τόσο μεγάλη καταστροφή στο χώρο της παιδείας που αγγίζει τα όρια της εθνικής τραγωδίας.
      Ας αφήσει λοιπόν τις φιέστες η κυρία Κωσταντοπούλου (που νομίζει οτι η Ελλάδα είναι Μαδουριστάν) και ας κάνει και η ίδια μια αυτοκριτική και έναν ιδεολογικό έστω απολογισμό για να την πάρουμε και εμείς στα σοβαρά.

      Διαγραφή
    4. Η Μαγια και ο Α.Τ εχουν δικιο βουνο.Και τα δυο τα εφτιαξαν οι ιδιοι . .απο πισω. .με την μορφη δυο πολων μαγνητη.Ελκουν ρινισματα σκορπια κι ανεξελεκτα.Τα βαζουν σε ελεγχο εναν ...τον ιδιο.Αν εισαι δυσαρεστημενος..αδικημενος απ το ενα...να μην παρεις οπλο ...να πας ταχα ..στο αντιθετο να εκτονωσεις την οργη σου.Αλλα αοπλος...ελεγχομενος...παραμυθιασμενος οτι αντιδρας ετσι.Μετα σου δινουν την ευκαιρια μιας ρεβανς.Εξυπνα.Βγαινεις εσυ κι αδικεις τους ..προηγουμενους.Αυτοι αντιδρουν..να ξαναγυρισουν.Υστερα δινουν την ευκαιρια παλι στους αλλους...ταχα αλλαζοντας προσωπα με νεα ...φρεσκα .Κι ετσι παει ολο...επ απειρον.Οι πισω κανουν ησυχοι την δουλεια τους...σταθερα....αθορυβα...ομορφα...χωρις εσυ να παρεις οπλο.Το ως ανω Τενις...συνηθως παιζεται με δυο η 3-4 ρακετες...πολους.Σημασια εδω εχει το ...μπαλακι εμεις να πηγαινοερχεται παντα στις ρακετες...οχι εξω απ αυτες .Τρως μια....πας απεναντι.Τρως αλλη η πας απεναντι η διπλα ..αλλα σε ρακετα παντα ετοιμη.Καποτε πρεπει σε στυλ αυτογνωσιας να γραψουμε το βιβλιο της συμπεριφορας μας με τιτλο : " Εμεις τα ...μπαλλακια "....του κρυφου μαγνητη.

      Διαγραφή
    5. Ετσι γινοταν παντα.Οι πρασινοι και οι Βεννετοι...οι πατρικιοι και οι πληβειοι....οι δημοκρατικοι και οι αλλοι....οι αστοι και οι μη αστοι...κλπ.Για να μην γινει βαρετο πολυ ...και υπαρξει κινδυνος απο βαρεμαρα...καθε τοσο αμολανε εναν...υπερκαινοφανη εγκεφαλο σε στυλ Μωυση....πχ.εναν Μαρξ ..εναν Φρηντμαν....ενα παρδαλο κατσικι πλουμιστο ...με ανακαλυψεις ταχα μοναδικες ..ενα νεο παιχνιδι μη βαρετο...κι οσο κρατησει ...μεχρι ενα αλλο που φουρνιζουν ηδη...Με αυτο το βλεμμα ολοι θα κατανοειτε ποσο αστειο ειναι να εισαι φανατικος μιας ρακετας...αφου κουβαλας στην ουσια με το ....κοσκινο νερο....και δεν εχεις καταλαβει οτι ολο παει πισω σου στο ..χωμα.

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς, άσε που αμφιβάλω για το κατά πόσο ισχύει αλλά τεσπα, είμαστε σε μια κατάσταση όπου ο καθένας ερμηνεύει το σύνταγμα όπως γουστάρει οπότε τι περιμένεις..

      Διαγραφή
  4. Η κυρία Κωνσταντοπουλου λέει τη μισή αλήθεια, μάλλον για λόγους εντυπωσιασμού. 120 βουλευτές θα προτείνουν το δημοψήφισμα, για να εγκριθεί όμως από τη Βουλή και να το προκυρηξει ο πρόεδρος της δημοκρατίας χρειάζονται 180 βουλευτές. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή τόσοι βουλευτές να υπερψηφίσουν την πρόταση; Και η προθεσμία για την πρόταση αυτή είναι 3 μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ποιόν θα στείλουμε για να εκπροσωπήσει ένα δημοψήφισμα που θα είναι συντριπτικά τεράστιο υπέρ των πολιτών? Τον Τσίπρα? τον Καμμένο? τον Μιχαλολιάκο? Τον Μητσοτάκη ή τον Θεοδωράκη? Συνέλθετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρεπιπτόντως, όποιος ζητάει δημοψήφισμα με το παρόν πολιτικό σκηνικό, είναι το λιγότερο ύποπτος κατ'εμέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Unknown28 Ιανουαρίου 2019 - 12:39 μ.μ.
      >Δε Διατίθεται Προφίλ
      Το Blogger Προφίλ που ζητήσατε δεν μπορεί να εμφανιστεί. Πολλοί χρήστες του Blogger δεν έχουν ακόμη επιλέξει την δημόσια κοινή χρήση του προφίλ τους.

      Αν είστε χρήστης του Blogger, σας προτείνουμε να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση στο Προφίλ σας.<

      Δεν νομίζεις ότι είναι καιρός να τακτοποιήσεις το ζήτημα της ανωνυμίας σου, έστω και με nick name;

      Διαγραφή
  7. Απλά πράγματα απο τη Ζωη ! Αντ αυτού το μεγαλύτερο κομμα της αντιπολίτευσης δια της κυρίας Σπυρακη εδήλωσε οτι θα επιβλέπει την κακή συμφωνία διότι δεν γινεται αλλιως και ο Αμερικανός πρεσβης εδήλωσε ευχαριστημένος απο τον Κυριακο ! Οτι έλεγε ο Τσιπρας για το μνημόνιο λεει η ΝΔ για τις απρεπείς Πρεσπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.