22/3/19

Το ηθικό πλεονέκτημα που λέγαμε... Η Μυρσίνη Λοΐζου έπαιρνε 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της και τώρα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής!!!

Φρίξος Δρακοντίδης, Παναγιώτης Τσιμπούκης

Διαβάστε την αποκάλυψη στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ - Στις 28/2/2017, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάστηκε από το Εφετείο Αθηνών σε 2 χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή για παράνομο περιουσιακό όφελος - «Ξέχασε» να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα €52.000 για 69 μήνες - Δεν έχει πληρώσει τίποτα και σήμερα, με τις προσαυξήσεις, χρωστά €94.000 - Τον Μάιο δικάζεται και πάλι για φορολογικά αδικήματα

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε παρανόμως επί 69 μήνες τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει και το 2017 καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή. 
Σύμφωνα με την απόφαση 905 του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών της 28ης Φεβρουαρίου 2017 η Μυρσίνη Λοΐζου «ξέχασε» να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα €52.000 για 69 μήνες. Μέχρι σήμερα, η κυρία Λοΐζου δεν έχει πληρώσει τίποτα και με τις προσαυξήσεις, χρωστά το συνολικό ποσό των 94.000 ευρώ. 
Τον Μάιο του 2019 η κυρία Λοΐζου δικάζεται και πάλι για φορολογικά αδικήματα.
Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο Σάββατο. 
Δείτε το έγγραφο-ντοκουμέντο της απόφασης του Εφετείου που καταδίκασε την Μυρσίνη Λοΐζου 
σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή επειδή εξακολουθούσε να εισπράττει παρανόμως επί 69 μήνες την σύνταξη των 700 ευρώ που είχε απονεμηθεί από το Δημόσιο στην αποβιώσασα μητέρα της.

soma2222

Διαβάστε την αποκάλυψη με αναλυτικές λεπτομέρειες και όλο το ρεπορτάζ στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο (από σήμερα το απόγευμα στα περίπτερα)

soma2

Πηγή: Πρώτο Θέμα

14 σχόλια:

  1. Ναι αλλα με αυτα τα απαλλοτριωμένα χρήματα η συντρόφισσα Μυρσίνη νικούσε εκ των έσω το κολοσύστημα.
    Πάλι θρίαμβος της αριστεράς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, ρε Μάνο... τι σκατά παιδί έβγαλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ξέριες για το...μήλο και τη μηλιά.!!

      Διαγραφή
    2. @ NikoApelles,

      Μια χαρά ήταν ο Μάνος. Η ιδεολογία ενός ανθρώπου είναι δείγμα υγιούς προόδου. Οι ιδεοληψία όμως όχι. Αντιλαμβάνεσαι την διαφορά;

      Και στο κάτω - κάτω, από όσο τουλάχιστο γνωρίζω ο Μάνος ΠΟΤΕ δεν είπε κάτι ενάντια στην Πατρίδα, την Γαλανόλευκη και την Ιστορία του λαού μας - αντιθέτως, την ύμνησε. Μη γελιέσαι λοιπόν, υπήρξαν καλλιτέχνες αριστερής ιδεολογίας που έλεγαν «Ελλάδα» και δάκρυζαν. Μην μπερδεύεσαι λοιπόν από τα σημεία των καιρών, από πατριδοκάπηλους τηλεβιβλιοπώλες, από ακτιβιστές με τσεκούρια και δηθενατζήδες «ελληναράδες» με έμφυτη τάση να υψώνουν το χέρι μιμούμενοι καρικατούρες με μουστάκι…

      …και στο κάτω - κάτω, αν είναι να προσπαθούμε να βρούμε «σφάλματα» σε καλλιτέχνες που αγαπήθηκαν από τον Ελληνικό λαό, τότε γιατί να περιοριστούμε μόνο εκεί και να μην επεκταθούμε κι αλλού πχ για το «παρελθόν» αρκετών ηρώων της Ελληνικής Ιστορίας που άλλοτε ως ζωοκλέφτες κι άλλοτε ως πειρατές (σημεία των καιρών ΤΟΤΕ) έτυχε ως άνθρωποι να σφάλουν.

      Εμείς κρατούμε τις καλές στιγμές. Έτσι είναι το σωστό, έτσι είναι το ανθρώπινο. Και νομίζω πως ο Μάνος, άφησε πίσω του θετική εντύπωση.

      Διαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαρβαρότητα αμάραντη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ηθελε να πιστεψει οτι πεθανε η μητερα της,γι'αυτην ζουσε μεχρι χτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τάδε έφη το «έντιμο» πρώτο θέμα (ψέμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να είσαι από άλλο πλανήτη. Αυξήθηκε το αντίτιμο της ανάρτησης?

      Διαγραφή
    2. Δέν είναι το θέμα το 'θέμα' αλλά η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ.
      Αλλά φυσικά ένας φανατισμένος πάντα πιστεύει αυτά που θέλει να πιστεύει και όχι την απλή λογική ...

      Διαγραφή
    3. Γεια σου βρε Χρησταρα....με τα αντεστραμενα ειδωλα σου...Τον Βουδα αναποδα να προσκυνας θαναι ολα τα λεφτα !!

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.