13/3/19

Real Estate: Γιατί λείπουν από την αγορά οι μεγάλοι ξένοι

Καθημερινά γίνεται θόρυβος για τους ξένους επενδυτές στο ελληνικό real estate. Όμως, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση «The Global Investment Atlas 2019» της διεθνούς εταιρείας συμβούλων ακινήτων Cushman & Wakefield, οι συναλλαγές με συμμετοχή ισχυρών ξένων επενδυτών στην ελληνική αγορά ανήλθαν το 2018 στον μαγικό αριθμό… μηδέν.
Με άλλα λόγια, τα ξένα κεφάλαια που τοποθετήθηκαν πέρυσι στη χώρα μας, που ήταν ούτως ή άλλως λίγα, προέρχονται από μικρότερα funds ή ιδιώτες που βρίσκονται εκτός ραντάρ. 
Και ας ήταν πέρυσι η καλύτερη χρονιά στην ιστορία από πλευράς ύψους συναλλαγών στην παγκόσμια αγορά ακινήτων καθώς έφτασαν τα 1,75 τρισεκατομμύρια δολάρια, πάντα σύμφωνα με την Cushman & Wakefield.

Για τη συνέχεια Euro2Day

1 σχόλιο:

  1. Γιατί, να αναρωτιέται ο καθ ένας μας γιατί !!! Εγώ , για να μην πω εσύ , εγώ λοιπόν αν είχα χρήματα σε καμιά περίπτωση δεν θα έβαζα σε κίνδυνο ούτε μια στιγμή και αυτό διότι η Ελληνική κυβέρνηση το μόνο που επιθυμεί είναι να σου φάει τα χρήματα και τίποτε άλλο !!!! Εδω ο λαός πεινάει , αυτοκτονούν λόγω ανέχειας , ενδιαφέρετε κανείς ΟΧΙ και αυτοί που είχαν χρήματα εδώ τα σήκωσαν όλα και τα πήγαν έξω ...... με τέτοια μυαλά και τέτοια άτομα ούτε ευρώ θα έλθει !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.