15/3/19

«ΤURKOFAGOS» έγραφε το όπλο του μακελάρη στη Νέα Ζηλανδία

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας από το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία που έχει προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 49 ανθρώπων.
Ο 28χρονος Αυστραλός, δράστης, Μπρέντον Τάραντ, σε λογαριασμό του στο Twitter που έχει απενεργοποιηθεί είχε αναρτήσει φωτογραφίες με όπλα και πυρομαχικά πάνω στα οποία είχε γράψει μηνύματα με λευκή μπογιά.
Μάλιστα, το όπλο με το οποίο σκόρπισε τον θάνατο -μέχρι τώρα έχουν καταμετρηθεί 40 νεκροί- στο τέμενος της πόλης Κράιστσερτς, της Νέα Ζηλανδίας, έγραφε την λέξη «τουρκοφάγος» στα λατινικά. Πρόκειται για ένα ημιαυτόματο όπλο τύπου AR-15 το οποίο μάλιστα είχε υποστεί και τροποποιήσεις.
Ο 28χρονος Αυστραλός είχε αναγράψει στο όπλο του είχε όχι μόνο είχε αναγράψει ονόματα μακελάρηδων που είχαν διαπράξει μαζικές δολοφονίες στο παρελθόν σε όλο τον κόσμο, αλλά είχε και τα ονόματα των πόλεων που είχαν αιματοκυλήσει μετά από αυτές τις επιθέσεις.
Να σημειωθεί ότι λίγες ώρες πριν την επίθεση ο Τάραντ είχε αναρτήσει ένα «μανιφέστο» 73 σελίδων στο οποίο υποστήριζε ότι σχεδίαζε την επίθεση εδώ και δύο χρόνια αν και αποφάσισε ότι στόχος του θα είναι το Κράιστσερτς πριν από τρεις μήνες.
Πηγή: philenews/ethnos.gr

17 σχόλια:

  1. Ἤξερε καί ....Ἐλληνικά ὁ δράστης...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

      Διαγραφή
  2. Στιγμιότυπα ἀπό τίς σκέψεις και πράξεις τοῦ Ἄνανδρου ἕως Ἀντίχριστου-και γι’ αὐτό Ρατσιστή- δολοφόνου πού σκότωσε μωαμεθανούς στην Νέα Ζηλανδία. Βλασφημεῖ τον Χριστό, ἐχθρεύεται ὅσους ὅσοι δεν εἶναι λευκοί, και ὑποτίθεται ὅτι σκοτώνει για να πάρῃ ἐκδίκηση γιά τό ὅτι εἰσέρχονται, μωαμεθανοί και ἀπό ἄλλες φυλές ἄνθρωποι, σέ χῶρες «λευκῶν»!
    “ ….Fire by English rock band The Crazy World Of Arthur Brown can be heard blasting from the speakers. The singer bellows 'I am the god of hellfire!'.
    he laughs as he says the attack 'did not go as planned … f*****g Christ' before adjusting his sat nav.
    'I have read the writings of Dylan Roof and many others, but only really took true inspiration from Knight Justiciar Breivik,' he wrote.
    ..to take revenge…. to take revenge …. to take revenge…..”
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-6812073/White-supremacist-Christchurch-mosque-shooter-posted-heinous-attack-live-Facebook.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. If one enters in Boule tomorrow and kills them all, would we judge him for his non Christian values or his sacrifice and great service to the society?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γράφει επίσης: 'Konstantin II' - O Μπρέντον πρέπει να έχει σχέση με Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρακολούθησα όλο το βίντεο - περίπου 17 λεπτά. Πρόκειται για live stream που μετέδιδε ο δράστης μέσω 4G, από τη στιγμή που οδήγησε και στάθμευσε το αυτοκίνητό του έξω από το Τέμενος, κατά την διάρκεια της επίθεσης του καθώς και την διαφυγή του με το ίδιο αυτοκίνητο.

    Με μια απλή ματιά, τολμώ να πω (από αυτά που είδα) πως ο δράστης ήταν εκτός από ‘φάρδος, το αποκορύφωμα της ασχετοσύνης στο χειρισμό όπλων. Έχοντας τουλάχιστο 6 όπλα στο αυτοκίνητό του (1 ραβδωτό πολεμικό στα 5.56mm με αορτήρα δεμένο πάνω του ακόμη και τη στιγμή που οδηγούσε, 3 στη θέση του συνοδηγού εκ των οποίων τα 2 ραβδωτά με κινητό ουραίο και 1 λειόκαννο κι άλλα 2 όπλα στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου του εκ των οποίων 1 ραβδωτό πολεμικό στα 5.56mm κι ένα λειόκαννο στα 12gauge) και ντυμένος με στολή παραλλαγής και κράνος (με την κάμερα στερεωμένη σε αυτό), οδήγησε για λίγα λεπτά μέχρι το τέμενος, πάρκαρε κανονικά στο χώρο στάθμευσης φροντίζοντας να τοποθετήσει το αυτοκίνητό του με τέτοιο τρόπο ώστε να μπλοκάρει την είσοδο / έξοδο και να εξασφαλίσει την διαφυγή του αργότερα.

    Βγαίνοντας από το αυτοκίνητό του (όλα αυτά γίνονται μέρα μεσημέρι με κόσμο να περπατάει γύρω του και κανείς δεν του έδωσε σημασία) περπάτησε μία απόσταση περίπου 50-60 μέτρα μέχρι την είσοδο του τεμένους στην οποία υπήρχαν συγκεντρωμένα 4-5 άτομα που αν και τον είδαν να πλησιάζει πάνοπλος (με δύο όπλα - ένα λειόκαννο 12 gauge στα χέρια κι ένα ραβδωτό πολεμικό 5.56mm κρεμασμένο με αορτήρα πάνω του) δεν υποψιάστηκαν (;) καν τις προθέσεις του και δεν έκαναν προσπάθεια να διαφύγουν, μέχρι που φτάνοντας σε απόσταση 2-3 μέτρων κοντά τους άρχισε να πυροβολεί με το λειόκαννο (10 φορές) μέχρι που αυτό άδειασε και δεν το επαναγέμισε - απλά το πέταξε.

    Με την είσοδό του στο τέμενος κι έχοντας ήδη αδειάσει (10 βολές) το λειόκαννο πάνω σε 3-4 άτομα στην είσοδο, πέταξε το άδειο όπλο και έχοντας με το ραβδωτό πολεμικό 5.56mm που είχε κρεμασμένο με αορτήρα πάνω του, άρχισε να πυροβολεί βολή-κατά-βολή αδιακρίτως σε όποιον έβλεπε. Χαρακτηριστικό είναι ότι έκτός ότι έριχνε στο γάμο του Καραγκιόζη (σκότωσε κόσμο λόγω της εγγύτητας των βολών στα 2-3 μέτρα) σε όλη του την προσπάθεια, του έπεφταν γεμιστήρες από τα χέρια, έχανε αντικείμενα που είχε προσαρμόσει στο όπλο (πχ φακός), δυσκολευόταν πολύ να επαναγεμίσει, του άδειαζε το όπλο και δεν το έπαιρνε καν είδηση κλπ, κλπ, κλπ.

    Κάποια στιγμή, έχοντας ήδη αδειάζει αρκετά πυρομαχικά κι έχοντας τραυματίσει / σκοτώσει σχεδόν όποιον ήταν εντός του χώρου, τσατίστηκε με το όπλο που είχε (δυσκολευόταν στο χειρισμό του) και βγήκε έξω από το τέμενος, περπάτησε πάλι 50-60 μέτρα μέχρι το σημείο που είχε παρκάρει (ενώ άλλα αυτοκίνητα περνούσαν δίπλα του σαν να μην συμβαίνει κάτι), πέταξε νευριασμένος το όπλο που είχε και πήρε από το πορτμπαγκαζ άλλο όπλο - επίσης ραβδωτό πολεμικό 5.56mm και επέστρεψε και πάλι στο εσωτερικό του τεμένους (δηλαδή άλλα 50-60 μέτρα χαλαρό περπάτημα) για να δώσει χαριστικές βολές σε κάθε έναν ξεχωριστά.

    Αφού ολοκλήρωσε επέστρεψε στο αυτοκίνητο και πάλι (στο δρόμο χτύπησε με μία εξαιρετικά τυχερή pop-up βολή στα 40-50 μέτρα μία γυναίκα που έτρεχε στο πεζοδρόμιο και μετά την πλησίασε και την αποτελείωσε με άλλες 2 βολές) και μπήκε σαν κύριος στο αυτοκίνητο να διαφύγει - στην έξοδο από το parking, πέρασε με το αυτοκίνητο πάνω από το πτώμα της γυναίκας που είχε σκοτώσει στο πεζοδρόμιο.

    Συνεχίζεται…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. …συνέχεια από το προηγούμενο.

    Ενώ οδηγούσε για να διαφύγει, συνέχισε να πυροβολεί (με τα όπλα που είχε στο κάθισμα του συνοδηγού) εναντίον πεζών ή τυχαίων αυτοκινήτων που κινούνταν δίπλα του μέσα από το παρμπρίζ ή από το παράθυρο του συνοδηγού.

    - ΒΛΑΚΑΣ ήταν, διότι έκανε αυτό που έκανε. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!

    - ΤΥΧΕΡΟΣ ήταν, διότι επί 17 λεπτά κανείς δεν αντέδρασε αν και τον βλέπανε να οδηγεί / περπατά οπλισμένος σαν αστακός πλάϊ τους με όπλα στα χέρια.

    - ΑΣΧΕΤΟΣ ήταν (στον χειρισμό των όπλων του), διότι από την παρακολούθηση του βίντεο, είναι να απορεί κανείς που δεν πυροβόλησε τα πόδια του - ο τύπος δεν μπορούσε καν να αλλάξει γεμιστήρες, του έπεφταν τα σύνεργα κλπ. To δε σκοπευτικό EoTech που είχε προσαρμοσμένο στο όπλο που δείχνουν οι περισσότερες φωτογραφίες, είναι τοποθετημένο ανάποδα…!

    Τώρα, σχετικά με τα όσα φαίνεται να είχε γράψει με λευκό χρώμα επάνω στα όπλα του, το «TURKOFAGOS» δεν ήταν το μοναδικό που κάνει εντύπωση. Είχε γράψει επάνω σε όλα τα όπλα του! Μεταξύ άλλων, διακρίνεται το «Lepanto 1571» όπου ο Οθωμανικός στόλος ηττήθηκε από συνασπισμό Χριστιανών στη Ναυμαχία της Ναυπάκτου, το «Bajo Pivljanin» που ήταν ο Σέρβος που πολέμησε κατά των Οθωμανών, το «John Hunyadi» που αφορά τον Ούγγρο στρατηγός που νίκησε δυο φορές τους Οθωμανούς, το «Milos Obilic» για τον Σέρβο ιππότης που σκότωσε τον Σουλτάνο Μουράτ Α’, το «Τουρ 732» για την μεσαιωνική Μάχη του Πουατιέ κατά των μουσουλμάνων.

    Επίσης, κάτι που διέκρινα μόνο στο βίντεο και δεν φαίνεται σε καμία από τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο (είναι γραμμένο στο επάνω μέρος του χειροφυλακτήρα - εκεί που βρίσκεται η ράγα picatinny με το σκοπευτικό EoTech) είναι ένα όνομα: To «Ebba Akerlund»! Ήταν η 11χρονη κοπελίτσα που υπήρξε το μικρότερο σε ηλικία θύμα της επίθεσης που πραγματοποίησαν Ισλαμιστές τρομοκράτες στην Στοκχόλμη στις 7 Απριλίου 2017.

    Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως σε όλη τη διάρκεια του βίντεο ακούγεται μουσική είτε από τα ηχεία του αυτοκινήτου που οδηγεί, είτε από φορητά που είχε προσαρμοσμένα πάνω του. Το πιο χαρακτηριστικό όλων που ακούγονται στο βίντεο, είναι το «Remove kebab» ένα Σέρβικο τραγούδι που ήταν ιδιαιτέρως δημοφιλές μεταξύ των Σέρβων Χριστιανών στρατιωτών κατά τον Ισλαμο-Χριστιανικό εμφύλιο στην Γιουγκοσλαβία της δεκαετίας του ’90.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αν ειναι μαιμου το βιντεο αλλα λευκα κρανη ?? Λενε ...εριξε 47 σφαιρες στο....αργο....απο 30 αρι ...γεμιστηρα....και ουτε τρυπες οι τοιχοι απ τις χαμενες....ουτε συνεφακια σκονης...ουτε ξυλαρακια στον αερα....κλπ....και στην συληψη ....ο ενας αστυνομικος ...αοπλος απ τους δυο.....Λενε...Κι αν ? ( ουτε αιμματα ..λενε....κλπ....Κι αλλα λενε....κλπ..) Ζουμε και στον κοσμο του ...σινεμα...του πακετου...του απολυτου ψευδους...και της απολυτου απατης..και ...αυταπατης...και εξωθεν κακοποιου απατης...κλπ....

      Διαγραφή
  8. ...εννοείται φυσικά πως δεν ε;iναι δυνατό νοήμων και λογικός άνθρωπος να συμφωνεί με τις πράξεις αυτού του ανόητου Brenton Tarrant!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο αυτοκίνητο του την ώρα που πήγαινε στο τζαμί για να τους σφάξει/πυροβολήσει έπαιζε σερβικο τραγούδι που αναφέρει αλλά κι ένα άλλο ιστορικό Βρετανικό εμβατήριο που το παίζανε λίγα λεπτά πριν την μάχη ενώ βαδίζανε τα βρετανικά στρατεύματα. Για τους Βρετανούς στρατιωτικά-ψυχολογικά είναι κάτι σαν το δικό μας "Περνάει ο στρατός". Είναι το "The British Grenadiers" Βρετανοί Γρεναδιέροι, εμβατήριο του 1706.Έδινε ρυθμό και αυτοπεποίθηση πριν την μάχη.
    https://www.youtube.com/watch?v=TiqO2h9hFJA

    Περίπου 10χρόνια μετά(1716-1720 κάπου εκεί) βάλανε και στίχους

    Οι στίχοι ξεκινάνε με αναφορές στον Μέγα Αλέξανδρο και τον Ηρακλή...

    Some talk of Alexander, and some of Hercules
    Of Hector and Lysander, and such great names as these.
    But of all the world's brave heroes, there's none that can compare.
    With a tow, row, row, row, row, row, to the British Grenadiers.
    Those heroes of antiquity ne'er saw a cannon ball,
    Or knew the force of powder to slay their foes withal.
    But our brave boys do know it, and banish all their fears,
    With a tow, row, row, row, row, row, for the British Grenadiers.
    Whene'er we are commanded to storm the palisades,
    Our leaders march with fusees, and we with hand grenades.
    We throw them from the glacis, about the enemies' ears.
    With a tow, row, row, row, row, row, the British Grenadiers.
    And when the siege is over, we to the town repair.
    The townsmen cry, "Hurrah, boys, here comes a Grenadier!
    Here come the Grenadiers, my boys, who know no doubts or fears!
    Then sing tow, row, row, row, row, row, the British Grenadiers.
    Then let us fill a bumper, and drink a health of those
    Who carry caps and pouches, and wear the loupèd clothes.
    May they and their commanders live happy all their years.
    With a tow, row, row, row, row, row, for the British Grenadiers.

    Χθες στον ΣΚΑΙ η δημοσιογράφος ήταν εντελώς άσχετη από στρατιωτική ιστορία και είπε "Ακούγεται κάτι σαν εμβατήριο".

    Ακούστηκε οτι το σόι του έχει Ιρλανδικές και Σκωτσέζικες ρίζες. Πάντως από χαρακτηριστικά προσώπου θυμίζει(σε μένα τουλάχιστον) περισσότερο Ιρλανδό. Ίσως μία ακόμα σχετική ένδειξη για την καταγωγή είναι το πάθος του για γυμναστική που είχε και ο πατέρας του πριν πεθάνει από καρκίνο νέος. Οι Ιρλανδοί έχουν παράδοση στα γερά σωματικά “σκαριά” και την πυγμαχία.

    Πάνω στα όπλα και τους γεμιστήρες του έγραφε διάφορα. Μερικά βασικά που φαίνονται πιο καθαρά:

    1) Τουρκοφάγος (στο χειροφυλακτήρα του όπλου κιόλας): Ηγετική μορφή της Ελληνικής επανάστασης.

    2) Ομπιλιτς: Σέρβος που συμμετείχε στη Μάχη του Κοσόβου κατά των Οθωμανών το 1389

    3) Χρεμπελιάνοβιτς: Σέρβος που σκοτώθηκε στην ίδια μάχη στο Κόσοβο.

    4) 732: Μάχη στο Πουατιέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5) 1189 : Γ Σταυροφορία. Οι Σταυροφόροι αρχίζουν την Πολιορκία στην Άκρα (1189-1191) με αρχηγό τον Γάλλο ευγενή, Guy de Lusignan .

    6) 1571: Η ιστορική Ναυμαχία της Ναυπάκτου όπου ηττήθηκε(και όχι απλώς ηττήθηκε μιλάμε για τουλάχιστον 20.000 Οθωμανούς πνιγμένους και ελάχιστα πλοία τους ξέφυγαν και μετά κι αυτά αντιμετώπισαν και καταιγίδα) ο στόλος των Οθωμανών. Η συγκεκριμένη ναυμαχία δεν είναι μόνο σημαντική από ιστορική άποψη αλλά για λόγους τακτικής.

    7) 1683: Δεύτερη πολιορκία της Βιέννης και ήττα για τους Οθωμανούς.


    Ψυχάκιας είναι σίγουρα για να σκοτώνει άοπλους ανθρώπους αντί να πάει να πολεμήσει οπλισμένους Ισλαμιστές στην Συρία που σφάζουν και βιάζουν αθώο κόσμο.
    Στον χειρισμό όπλων μέτριος και αγχωμένος(γι αυτό του έπεφταν και πράγματα).
    Ιστορία πάντως ξέρει σίγουρα.

    Δυστυχώς τέτοια φαινόμενα θα εμφανίζονται όλο και πιο συχνά κι από τις δυο πλευρές και περισσότερο απ’ τους Ισλαμιστές τρομοκράτες όπως έχει φανεί στην πράξη.

    Μακάρι να πέσω έξω αλλά εντός 12 μηνών να περιμένουμε δυνατό Ισλαμικό τρομοκρατικό χτύπημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΧΤΥΠΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΦΟΡΜΗ

      Διαγραφή
    2. Δεν είπα το αντίθετο απ' αυτό που λες. Είναι η φύση του Ισλάμ τέτοια που δεν χρειάζεται καν αφορμή. Στόχος του Ισλάμ είναι να επικρατήσει παντού επί της Γης ο ο λόγος του Αλλάχ .Απλώς τώρα θα υπάρξουν και σκληρά αντίποινα. Δεν υπάρχει μετριοπαθές Ισλάμ. Κάθε θρησκεία έχει τα χαρακτηριστικά της και το Ισλάμ είναι η πιο ακραία.
      Μερικοί προσπαθούν να το ερμηνεύσουν με πολιτικούς όρους και δεν αντιλαμβάνονται ότι Ισλάμ= πολιτική. Νομίζουν ότι είναι μια ακόμα θρησκεία κι αυτή και ότι σταδιακά μπορεί να προσαρμοστεί με τον πολιτισμένο κόσμο.
      Η θρησκεία και η πολιτική για έναν ισλαμιστή είναι ακριβώς το ίδιο. Η πολιτική του είναι ο ιερός λόγος του Κορανίου με ότι συνεπάγεται αυτό.

      إسلام‎ (Ισλάμ στα Αραβικά) σημαίνει υποταγή. Ο κάθε χαλίφης ως διάδοχος του Προφήτη Μωάμεθ είναι αυτός που εφαρμόζει τον λόγο του δηλαδή το θέλημα του Αλλάχ(Θεού) επί της Γης. Υπάρχουν οι υποταγμένοι δηλαδή αυτοί που αποδέχονται τον ιερό λόγο του Αλλάχ(Θεού) μέσω του προφήτη Μωάμεθ και υπάρχουν οι μη υποταγμένοι δηλαδή οι Άπιστοι.

      Το Κοράνι αποτελείται από 114 sura (κεφάλαια) και 6.200-6.4000 ayat(στίχους)

      Μερικά σημαντικά κομμάτια που αφορούν εμάς τους "Απιστους":

      Κεφάλαιο 2
      Στίχος 191: Φονεύετέ τους όπου τους βρίσκετε και διώχτε τους, από κει που σας έδιωξαν. Η καταδίωξη στην ειδωλολατρία είναι χειρότερα από φόνο. Και μην τους πολεμάτε δίπλα στο απαράβατο Τέμενος, εκτός αν αυτοί πρώτοι σας πολεμήσουν εκεί. Αν όμως σας πολεμήσουν, σκοτώστε τους. Τέτοια είναι η τιμωρία των απίστων.

      Κεφάλαιο 4
      Στίχος 89: …Μην τους παίρνετε ως φίλους απ’ τις γραμμές τους, ώσπου να εγκαταλειφθεί η απιστία τους. Αν όμως επιστέψουν στην απιστία, τότε συλλάβετέ τους και σκοτώστε τους, όπου και αν βρίσκεστε. Και μην παίρνετε απ’ αυτούς ούτε φίλους ούτε βοηθούς.


      Στο κεφάλαιο 5
      Στίχος 33: Η τιμωρία εκείνων οι οποίοι πολεμούν τον Αλλάχ και τον Απόστολό Του (δηλαδή τον προφήτη Μωάμεθ), και διαβιούν στη γη άσχημα, είναι να εκτελούνται ή να σταυρώνονται ή να κόβονται τα χέρια και τα πόδια αντίπλευρα, ή να εξορίζονται απ’ αυτή τη γη. Αυτοί έχουν την ατίμωση, στον κόσμο αυτό, και τους περιμένει στον άλλο Κόσμο μεγάλος παιδεμός.

      Κεφάλαιο 8
      Στίχος 12: Θυμηθείτε, όταν ο Κύριός σου είχε εμπνεύσει τους αγγέλους με το μήνυμα: “Εγώ είμαι μαζί σας, δώστε σταθερότητα σε όσους πιστεύουν, θα εγκαταστήσω τον τρόμο στις καρδιές των Απίστων, και πλήξετε πάνω απ’ τον αυχένα τους, και κτυπήστε τις άκρες απ’ τα δάχτυλά τους”.

      Στίχος 17: Δεν είστε εσείς που τους σκοτώσατε, αλλά ο Αλλάχ τους σκότωσε. Και δεν είσαι εσύ που την έριξες, αν την έριξες, αλλά ο Αλλάχ την έριξε, για να δώσει καλή αμοιβή στους πιστούς με ευεργετική δοκιμασία. Γιατί ο Αλλάχ είναι –τα πάντα- Ακούων. Παντογνώστης.

      Διαγραφή
  11. Όχι βέβαια,
    δεν συμφωνώ με την πράξη του. Δείχνει δειλία και όχι θάρρος, όταν ξεσπά επάνω τους και δολοφονεί γυναικόπεδα και άοπλους ανθρώπους!

    Θέλω όμως να τονίσω την διαφορά αντίδρασης του Διεθνούς Κατεστημένου, μεταξύ του φόνου 46 αθώων ατόμων που προσεύχονταν ειρηνικά στον θεό τους και τους εκατοντάδες χιλιάδες Χριστιανούς και Κούρδους που δολοφόνησαν εν ψυχρώ με τρόπο φρικτό οι Μωαμεθανοί της Συρίας, του Ιρακ και .......διαχρονικά της Τουρκίας!.....

    Για τα άτομα αυτά, που σφαγιάστηκαν εν ψυχρώ, ποτέ δεν υπήρξε το παραμικρό αντίστοιχο ενδιαφέρον.

    Απεναντίας, όταν οι Τούρκοι εβίαζαν και μακέλευαν χριστιανούς Έλληνες στην Μικρά Ασία και την Ανατολική Θράκη τα Γαλλικά ΜΜΕ μας εχλέυαζαν και μας ειρωνεύονταν!

    Ποιούς, εμάς τους συμμάχους των στον Α΄Π.Π., που τους γλίτωσαν χιλιάδες νεκρούς Γάλλους με την δική τους θυσία!

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλος ο κόσμος ξεσηκώθηκε με το έγκλημα στην Ν. Ζηλανδία και δικαίως, έγινε το κύριο θέμα στην τηλεόραση, το τύπο και τα ιστολόγια και ορθώς.

    Χωρίς να θέλω να κάνω συμψηφισμούς, απλώς ρωτώ πόσοι ξέρουν ότι μόνο τις περασμένες τρεις εβδομάδες και μόνο στην Νιγηρία ισλαμιστές παραστρατιωτικοί κατέσφαξαν 120 χριστιανούς; Εγώ τουλάχιστον το έμαθα συμπτωματικά.

    Nigerian Muslim Militants Kill 120 Christians in Three Weeks

    Όσοι ξέρετε αγγλικά, ακούστε κι εδώ.


    Και να ήταν μόνον αυτοί, μόνο τώρα και μόνο στην Νιγηρία; Μάλλον φαίνεται ότι το ... "συνηθίσαμε" πια και δεν κάνει εντύπωση, ούτε "πουλά" στα ΜΜΕ. Ούτε τον Ποντίφικα είδα να πολυσυγκινείται, όπως τώρα, που έσπευσε να εκφράσει την υποστήριξή του στα θύματα τού τρελού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.