10/6/19

Βουλευτής του Κιλιτσντάρογλου ρωτά τον Ερντογάν για τα «18 νησιά» που κατέχει... παράνομα η Ελλάδα!


Κατέθεσε σχετική ερώτηση ο Μουράτ Μπακάν, βουλευτής του CHP

Στο... στόχαστρο της τουρκικής αντιπολίτευσης βρέθηκε για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος της γείτονος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερρντογάν, καθώς οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον κατηγορούν ότι έχει επιτρέψει στην Ελλάδα να κατέχει «παράνομα» 18 ελληνικά νησιά.

Αυτή την φορά, ήταν ο Τούρκος βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μουράτ Μπακάν, που κατέθεσε επερώτηση στο Κοινοβούλιο, ζητώντας εξηγήσεις από την τουρκική κυβέρνηση για την «παράνομη κατάληψη από την Ελλάδα 17 νησιών και μιας βραχονησίδας της Τουρκίας».

Κάλεσε μάλιστα την τουρκική κυβέρνηση να ασχοληθεί με αυτό το ζήτημα και όχι με το αν ο Εκρέμ Ιμάμογλου είναι... Πόντιος.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

13 σχόλια:

  1. Ανοίξτε τα στόματα σας και πείτε στον Τούρκο ότι αυτοί κατέχουν Κωνσταντινούπολη - Σμύρνη και όλα τα παράλια! !!!! Πείτε τους πως αν ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου ίσως, λέω ίσως έλθουν τα πάνω κάτω γι αυτούς !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τον τρελλάνουν τον Ερντογάν. Μια μα!~@#α θα λέει αυτός, δέκα θα του λένε οι άλλοι.Σιγά μην αφήσουν το μονοπώλιο της μπουρδολογίας στον Ερντογάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν ανοίγουν το στόμα τους υπάνθρωποι χωρίς συνείδηση και αίσθηση μέτρου τότε βγαίνει ζεστός αέρας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας το παιδι να ρωταει. Αμα δε ρωτησει πως θα μαθει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά για να καταλαβαίνουν κάποιοι ότι η παρουσία του Ερντό στην Τουρκια ανταποκρίνεται στο ""παν μη χείρον, βέλτιστο""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατά τα άλλα υπάρχουν (κυβερνούν) αριστεροί στην Ελλάδα που λένε με τήν Τουρκία θα το ρισκάρουμε. Και άλλοι αριστεροί (βλ ΚΚΕ) που λένε ότι οι φταίνε οι Ελληνες Καπιτάλες. Επίσης υπάρχουν και τα εξάρχεια που έχουν αφίσες ότι η Ελλάδα καταπιέζει την Τουρκία με τά 9 μίλια της.

    Δηλαδή μιλάμε για έναν συρφετό αριστερών που πιστεύουν στην ηθική της αριστεράς και τούς φασίστες εθνικιστές.... για αυτό και η Τουρκία λεέι αυτά που λέει γιατί ξέρει ΠΟΣΟ Μαλθακοί είναι πολλοί Ελληνες κατά τα άλλα ομως ηθικοί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενω οι ....καπιταλες ηταν...τσαμπουκαδες...την μαυρισαν στο ξυλο την Τουρκια..Ετσι απαντηθηκε τελικα γιατι ο Ηλιος καιει..Αν ηταν αριστερος θαταν παγοκολωνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν ήταν τσαπουκάδες αλλά τουλάχιστον δέν ήταν χαιρέκακοι κατά του έθνους... Θυμάσαι τήν βαθυστόχαστη δήλωση του καταληψία ότι το Αιγαίο ανήκει στά ψάρια του ή ότι η Μακεδονική γλώσσα ανήκει στούς σκοπιανούς.
      Μήν κάνεις αυτό που είπε και ο σύντροφος Γλέζος δηλαδή μήν κάνεις τό κρέας ψάρι φίλε μου ... αρκετά ψαρώσατε τους Ελληνες με παπαριές ....

      Διαγραφή
  8. Eμείς,πάντως,σ'όλες αυτές τις μπούρδες τους μπορούμε να αντιπαραθέσουμε και να μνημονεύουμε( που λέει κι ο Ελύτης,ώρα του καλή),ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί Ελύτης και παπαριές εδώ ο Βελούπουλος έχει χειρόγραφα από το χέρι του χριστούλη ... αυτά να μνημονεύετε.

      Διαγραφή
    2. Οι αμερικανοι εχουν χειρογραφα του Μωυση...και του Αβρααμ...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.