20/6/19

Ερντογάν για S-400: Να το σκεφτούν πολύ καλά οι ΗΠΑ πριν επιβάλλουν κυρώσεις



Την εκτίμηση ότι δεν αναμένει πως οι ΗΠΑ θα επιβάλουν κυρώσεις στην Τουρκία για την αγορά των S-400 από τη Ρωσία εξέφρασε την Πέμπτη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επαναλαμβάνοντας πως η σχετική συμφωνία με τη Μόσχα θα προχωρήσει καθώς «είναι τελειωμένη», όπως ανέφερε.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου με ξένους ανταποκριτές στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος πρόεδρος υπογράμμισε πως η Ουάσιγκτον θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά πριν αποφασίσει την επιβολή κυρώσεων προς ένα μέλος του ΝΑΤΟ όπως η Τουρκία, προσθέτοντας πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η Αγκυρα θα απαντήσει αναλόγως.

Ο Ερντογάν δήλωσε πως έχει καλές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ, όμως οι δεσμοί της Τουρκίας με ανθρώπους που εργάζονται κάτω από τον Αμερικανό πρόεδρο είναι «πολύ, πολύ διαφορετικές» και πως ομάδες και στις δύο πλευρές συχνά διαφωνούν σε ορισμένα θέματα, περιλαμβανομένων των S-400.


ΠΗΓΗ: kathimerini.gr

4 σχόλια:

  1. Erdo, you are just "too small" to threaten the US and you know it. Just keeping your mouth shut would be the best practice.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 50 lobbying companies in the US work for him. Even our embassy is paying to promote our enemies' interests.

      Διαγραφή
    2. Niko, your statement is right. However, the US does NOT like bullies and NEVER forgets. Erdo and Turkey are two different things for the US.

      Διαγραφή
  2. Ο Ερδο αυτο που λεγει το εννοει.Και δεν μπλοφαρει.Σιγουρα οι ειδημονες συνεβουλευουν αυτον αρμοδιως.Καπου παταει και απο καπου κραταει τους Αμερικανους.Μαλλον παμε για νεο ερδον γκεητ και νεο 1974.Η Αλβιων Αγλια , ως συνταξιουχος τσατσα, δεν κραταει πλεον ουτε και τα προσχηματα.Οπως λεμε .. ειναι πολλα τα λεφτα Αρη....
    Εδω βλεπω νεο Μπονανο και Αραπακη, εκτος......αν..... επικρατησει ο βαζων σε σειρα τους κυνες, που αντι να κυνηγουν λαγους , τους αφηνουν να τρεχουν και ορμουν στο πινακιο με τα κρεατικα ιμαμ μπαλντι.
    Ειδωμεν,
    Παντως δεν βλεπω αυτην την φορα να την σκαπουλαρουν οι προδοτες.Βλεπω τον Ερδο να τους ξεμπροστιαζει φορα παρτιδα. προτεινοντας μεχρι και καταλληλο αντικαταστατη αυτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.