26/6/19

Ρωσία: Εντός Ιουλίου η αποστολή των πρώτων S-400 στην Τουρκία



Η αποστολή των πρώτων τμημάτων των ρωσικών αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων S-400 στην Τουρκία θα ξεκινήσει τον μήνα Ιούλιο, καθώς είναι σε βαθμό ετοιμότητας 99%, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο γενικός διευθυντής του οργανισμού Rosoboronexport Αλεξάντερ Μιχέεφ.
Ο ίδιος δήλωσε ότι η συμφωνία για την παράδοσή τους υλοποιήθηκε σε χρόνο ρεκόρ, και πως αυτό που μελετάται είναι η υλικοτεχνική υποστήριξη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες οι ΗΠΑ επανέλαβαν τις προειδοποιήσεις προς την Αγκυρα, εάν επιμείνει στην αγορά των S-400.

«Ολα δείχνουν ότι η Ρωσία πρόκειται να παραδώσει το σύστημα αυτό στην Τουρκία και αυτό θα έχει επιπτώσεις», δήλωσε χθες η απεσταλμένη των Ηνωμένων Πολιτειών στο ΝΑΤΟ Κέι Μπέιλι Χάτσισον. «Θα υπάρξει αποσύνδεση (της Τουρκίας) από το σύστημα των F-35, καθώς δεν μπορούμε να αφήσουμε τα αεροσκάφη μας να επηρεαστούν ή να αποσταθεροποιηθούν μέσω ενός ρωσικού συστήματος μέσα στην ίδια τη Συμμαχία μας», προσέθεσε η Αμερικανίδα αξιωματούχος.

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr


4 σχόλια:

  1. Περιμένουν πολλοί να.βρεθει στο καναβάτσο η ΤουρκίαΔεν το βλέπω,.Και τους Σ300 θα πάρει η Τουρκία και στο ΝΑΤΟ θα μείνει και η οικονομία της θα θριαμβεύει...Δυστυχως εχει λαό και ηγεταρο.κατι που δεν έχουμε εμείς που ειμαστε πλέον ένας χωρος αμαερικανοισραγλινων συμφερόντων κι οχι χώρα με λαό της πλάκας (οι μισοί στο εξωτερικό και οι άλλοι μισοί λαθρομετανάστες).Η Τουρκία και η Ρωσία παραδίδουν μαθήματα και οι καθηγητές διεθνούς πολιτικής στην Ελλαδα περιμένουν να καταρρεύσει η τουρκικη οικονομία ... Πως ? Με ποιο τρόπο ? Ιδιωτικό χρέος εχει.Το πολυ πολυ να φάει ο Ερντογαν τους αμερικανό φίλους επιχειρηματιες όσους εχουν παραμείνει ... Αυτοί χρωστάνε με την μείωση της λίρας,Σκούρα τα βλέπω τα πράγματα για την Ελλαδα συντόμως,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα τα γυαλιά σου. Είναι πολύ σκούρο το χρώμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαι περιεργος αν θα μπορει να σηκωνει αεροπλανα η Ελλαδα για να αναχαιτιζει τους Τουρκους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ισια ισια φτανουν τα καυσιμα ..για φυλαξη ..Σκοπιων...Αλβανιας...Μαυροβουνιου..κι εχουμε και λιγο στοκ για τους ..Ρωσους...που ερχονται στην κατηφορα..με
    αιμμα να τρεχει στο λυσσασμενο στομα τους..τα τερατα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.