4/11/19

Περισσότερα από τέσσερα στα δέκα παιδιά που γεννήθηκαν στη Σάμο από τις αρχές του 2019 είναι Μουσουλμανάκια.

Περισσότερα από τέσσερα στα δέκα παιδιά που γεννήθηκαν στη Σάμο από τις αρχές του 2019 μέχρι το τέλος του τρέχοντος Οκτωβρίου, είναι Μουσουλμανάκια. Όπως  αναφέρει η samiaki.tv από την αρχή του έτους μέχρι και τις 31/10 γεννήθηκαν στο νησί 226 παιδιά από τα οποία μόνο τα 120 ήταν Ελλήνων και τα 96 αλλοδαπών, προφανώς όλα τους από Μουσουλμάνες μητέρες.

«Προς γνώση της Σαμιακής Κοινωνίας πληροφορούμε ότι το χρονικό διάστημα από 01-01-2019 έως και 31/10/2019 η μοναδική υπηρετούσα, με μετακίνηση, Παιδίατρος στο Νοσοκομείο μας, εξέτασε στα εξωτερικά ιατρεία της Παιδιατρικής Κλινικής 4.592 παιδιά και νοσήλευσε 293 παιδιά.Επιπλέον, εξέτασε 226 νεογνά, που γεννήθηκαν στη Μαιευτική –Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας, εκ των οποίων 130 ημεδαπά και 96 αλλοδαπά (προσφύγων-μεταναστριών).», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Γεγονός είναι ότι, πολλές αλλοδαπές μητέρες, κατάλληλα δασκαλεμένες από τους διακινητές,επιδιώκουν να συνδυάσουν την είσοδό τους στη χώρα με τη γέννηση παιδιών προκειμένου αυτά να μείνουν μόνιμα και να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια. Η πρακτική αυτή αναμένεται να ενισχυθεί ύστερα και απο την ψήφιση του νέου  μεταναστευτικού νόμου της κυβέρνησης Μητσοτάκη που δίνει προτεραιότητα στα παιδιά και στη συνένωση οικογενειών, 
Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι αφίξεις μουσουλμάνων μεταναστών στα νησιά και στον Έβρο λέγεται ότι μπορεί να ξεπερνούν πλέον και τα 700 άτομα την ημέρα, αφού πολλοί από τους εισερχόμενους δεν καταγράφονται, ή οι αρμόδιες υπηρεσίες παρέχουν σκόπιμα ή μη ελλειπή στοιχεία.

7 σχόλια:

  1. Η Ελλάδα ταχύτατα Ισλαμοποιείται.
    Οι άθεες, αλλά και οι ψευτοδεξιές, κυβερνήσεις μας θα μοιράσουν αφειδώς σε όλους τους λαθρομετανάστες Ελληνικές υπηκοότητες.
    Σύντομα θα μπούν στην Βουλή πολλοί νέοι μουσουλμάνοι Βουλευτές.
    Οι Έλληνες σταδιακά θα καταστούν μειοψηφία, λόγω του πολύ χαμηλού δείκτη γεννήσεων που θα είναι γύρω στο 1, εν σχέσει με των εποίκων που θα είναι κοντά στο 5.
    Η χώρα μας θα γεμίσει τζαμιά, οι έχοντες και κατέχοντες Έλληνες πλούσιοι θα σηκωθούν και θα φύγουν για το εξωτερικό.
    Η Ελλάδα θα ρημάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως αυτό είναι το μέλλον μας. Ότι δεν καταφερθηκε σε 400 χρόνια από τους Οθωμανούς το κατάφεραν τώρα σε 2 δεκαετίες και με την ευλογία των κυβερνήσεων μας.

      Διαγραφή
    2. Και ο δεικτης νοημοσυνης ειναι χαμηλος ..

      Διαγραφή
  2. Η χώρα χάνεται και μαζί με αυτήν και εσύ που διαβάζεις τώρα !!!Σε λίγα χρόνια και το εννοώ σε λίγα χρόνια θα είναι αδύνατο να αλλάξουν τα πράγματα διότι θα έχουν δικαίωμα και τότε θα έρθεις να μου πεις ότι κάναμε λάθος !!!
    ΌΧΙ δεν έκανες λάθος αλλά έγκλημα καταδικαζοντας τα παιδιά σου σε θάνατο !!!!!
    Όλοι οι λαθρομεταναστες έξω ΤΏΡΑ !!!
    Πάση θυσία να προστατευτεί ο λαός και η χώρα, αλλά τώρα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανε σημερα με ελικοπτερα σουπερ πουμα εμβολια για τους εποικους. Ποιος πληρωνει εμβολια..γιατρους..μισθους ιπταμενων κλπ ?? Πατε στοιχημα οτι ο Μητσοτακης οχι μονο δεν βαζει μια ..αλλα παιρνει κιολσς ?? Ποιος βαζει τελικα ??
    Σιωπη ...στους ψηφορους. Δεν το σκεφτηκε ...κανεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα σύνορα πρέπει πλέον να φυλάγονται με τα όπλα και με ρίψεις πυροβολισμών κατά λαθρομεταναστών. Όσοι μπήκαν πρέπει να απελαθούν ακόμη και αν κάνουν 10 παιδιά ο καθένας. Έξω οι λαθροεισβολείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η χωρα εχει ενοπλες δυναμεις. Ας υπερασπιστουν τα συνορα της. Μεχρι να γινει αυτο απλα θα παρακολουθουμε το κρατος-οπερεττα να διαλυεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.