24/11/19

Σέρρες: Οι μουσουλμάνοι έποικοι διαδηλώνουν κατά των Ελλήνων κατοίκων της περιοχής

Μερικές δεκάδες Ελληνες είχαν τολμήσει να αντιδράσουν στο εποικισμό της περιοχής τους με συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας.
Αντιλαμβάνεται κανείς τι θα συμβεί όταν οι παράνομοι μετανάστες παραμείνουν στην Ελλάδα για μερικά χρόνια.
Δείτε φωτό, περισσότερα σε λίγο

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/824227_xekinise-i-gketopoiisi-stis-serres-oi-allodapoi-antidroyn

8 σχόλια:

  1. Αυτοι στη φωτο ειναι ισλαμιστες , ο τυπος με την πορτοκαλι γενειαδα ειναι χοτζας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν επιδιώκεις να επιβάλεις λύσεις τύπου Πρεσπών για συνδιαχειρηση στο Αιγαιο θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις ως φόβητρο και τέτοια μέσα για να κάμψεις και να τερματίσεις τις αντιδράσεις των Ελλήνων δεν αρκούν μόνον οι λεγεωνάριοι με την κουκούλα για να διαλύσουν πατριωτικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας χρειάζεται κάτι πιο δυναμικό ...αυτά για να μην αυταπατασθαι για το ποιόν των κυβερνώντων του κάθε Τσίπρα με γραβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι αρχες ασφαλειας τους καμαρωνουν!!!! Στο πλοιο και στο ΚΑΡΑΤΣΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιες ...αντιστασεις ??? Εχεις χιουμορ...Αλλου δεν ζεις.
    Ολες ..καμμενες ειναι...οπως και οι πυκνωτες και οι διοδοι...και τα τσιπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι πακιστανοί πρέπει και θα πάρουν δρόμο από την Ελλάδα. θα βρεθεί η κυβέρνηση που θα το πράξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η φωτογραφία με τους Πακιστανούς είναι απο τον Αγ. Νικόλαο Κρήτης δείτε εδω.:
    https://ant1media.azureedge.net/imgHandler/1100//7d1cc61d-9942-4e8e-9ec4-0426459e65b1.jpg

    To pro λέει ασύστολα ψεύδη μόνο και μόνο για λίγα κλικ.!! Χθες στις Σέρρες η μόνη διαδήλωση που έγινε στις 12 ώρα στην Πλατεία Ελευθερίας ήταν από Έλληνες κατά της λαθρομετανάστευσης.
    https://www.triklopodia.gr/%CF%83%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-24-11-2019/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Τούρκοι κάνουν διεθνή προπαγάνδα εις βάρος μας και εμείς εδώ κοιμόμαστε.!
    .Το πρακτορείο Anadolu έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες τάχα πακιστανών οι οποίοι δεχθήκανε επιθέσεις και καλά από Έλληνες συνοριοφύλακες στον Εβρο..Το δημοσίευμα αναφέρει πως αφού τους είχανε κλεισμένους σε ένα σπίτι δυο μέρες δίχως φαγητό και νερό και αφού τους χτυπούσανε με το κοντάκι του όπλου τους περάσανε από το ποτάμι.
    Tο παιχνίδι της Τουρκίας συνεχίζεται σε άλλο επίπεδο και εμείς θα ασχολούμαστε με τις ιδεολογικές αρλούμπες των αριστερών και των δεξιών με τα χοιρινά και τα αλληλέγγυα...και τις διαδηλώσεις πακιστανών που δεν έγιναν.

    https://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/11/blog-post_80.html

    Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι από το μεγαλύτερο hot spot στις συνοικίες Yayladağı και Altınözü του Hatay στην Τουρκία..Αυτές τις φωτογραφίες δώσανε στην δημοσιότητα τούρκοι διπλωμάτες προκειμένου να τις δείξουν στην διεθνή κοινότητα για το πως διαχειρίζονται τους "Σύριους" πρόσφυγες...Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως σε όλα τα σπίτια και σε όλες τις δομές κυριαρχούν οι τουρκικές σημαίες ως εργαλείο προπαγάνδας.
    Δίνουν στην δημοσιότητα φωτογραφίες όπου δείχνουν "σύριους" μετανάστες σε σχολεία, κομμωτήρια σε γήπεδα σε σούπερ μάρκετ αλλά και σε χώρους λατρείας.Οι σύριοι πρόσφυγες χρησιμοποιούνται ως εργάτες στην εν λόγω περιοχή κυρίως στον πρωτογενή τομέα αλλά και στις μικρές βιοτεχνίες..

    https://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/11/ta-toy-hot-spot.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.