27/8/10

Πατέρας Μούκαϊ: Ο Μπολάνος και ο Γκούμας δεν είναι Έλληνες

Με λίγα λόγια για τους πάσης φύσεως υποκινητές του σωβινισμού και του ρατσισμού στην Αλβανία: Οι Χιμαραίοι είναι Αλβανοί και επειδή δηλώνουν Έλληνες είναι προδότες της Αλβανίας και άρα άξιοι της εσχάτης των ποινών...


Πατέρας Μούκαϊ: Ο Μπολάνος και ο Γκούμας δεν είναι Έλληνες

Ασέβεια προς ζωντανούς και νεκρούς.Ο πατέρας του βασικού ύποπτου για τη δολοφονία του Μάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα, ενώ θεωρεί το έγκλημα ως "τροχαίο" στηρίζει παράλληλα τους νεαρούς φανατικούς και το ιδεολογικό σχήμα βάσει του οποίου ενήργησαν οι δράστες της δολοφονικής ρατσιστικής επίθεσης κατά του Αριστοτέλη Γκούμα.
Με λίγα λόγια για τους πάσης φύσεως υποκινητές του σωβινισμού και του ρατσισμού στην Αλβανία: Οι Χιμαραίοι είναι Αλβανοί και επειδή δηλώνουν Έλληνες είναι προδότες της Αλβανίας και άρα άξιοι της εσχάτης των ποινών...

Οι δυο νεαροί οι οποίοι αφέθησαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο να παρουσιάζονται ενώπιον των δικαστηρίων στη συνέντευξη που έδωσαν στη δημοσιογράφο του Top Channel, με την παρουσία και των γονέων αρκετών εκ των συλληφθέντων, επανέλαβαν την θεωρία του ατυχήματος για την άγρια δολοφονία του άτυχου Αριστοτέλη.

Οι συγκεκριμένοι δυο υποστήριξαν πως δεν ήταν παρόντες στο συμβάν και πως το έμαθαν από τις εφημερίδες, καθώς και ότι απειλήθηκαν από τους κατοίκους της Χιμάρας.

Περίτεχνα η δημοσιογράφος του Top Channel προσπάθησε να δώσει την ανθρώπινη πλευρά των δολοφόνων, λέγοντας πως είναι φοιτητές κλπ. Ενώ όλοι έκαναν έκκληση να μην χρησιμοποιηθεί πολιτικά το ζήτημα.
Λάδι στη φωτιά ρίχνουν και οι δηλώσεις του πατέρα του κατηγορούμενου ως δράστη Μούκα, ο οποίος μαζί με του υπόλοιπους γονείς τον παιδιών ήταν παρών στη συνέντευξη:

«Λέμε στον Μπολάνο, να μην ζητήσει Έλληνες δικαστές και ανακριτές γιατί βρίσκεται σε Αλβανικό έδαφος. Τον καλώ να μην χρησιμοποιεί την ατυχία του άλλου για δικούς του σκοπούς. Εσύ (προς κ. Μπολάνο) και εκείνος που σκοτώθηκε δεν είσαστε Έλληνες (διορθώνοντας είπε...) και εκείνος που έπεσε θύμα του ατυχήματος… (Γλώσσα λανθάνουσα αλήθειαν λέγει!), μπορεί να είναι ελληνόφωνες αλλά θα είναι για πάντα Αλβανοί» - είπε ο Μούκα.

Σχόλιο: Όλα αυτά μοιάζουν με σημάδια μιας καλοσμιλεμένης υπερασπιστικής γραμμής.
Πηγή: http://neolaia-kead.blogspot.com

Περί αποκλεισμών δρόμων
Αυλώνας, Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ο Υπουργός Εσωτερικών Λουλιζιμ Μπάσα (Lulzim Basha), μετά από συνάντηση που είχε με την ηγεσία της αστυνομίας Αυλώνα δήλωσε μεταξύ άλλων πως,

1. συστήνεται ειδική αστυνομική δύναμη άμεσης επέμβασης, η οποία θα επιλαμβάνεται περιπτώσεις αποκλεισμών οδών
2. θα διωχθούν ποινικά όσοι κλείνουν ένα δρόμο
3. οι ποινικές διώξεις θα αφορούν όσους σχετίζονται ή οργανώνουν αποκλεισμούς δρόμων "ανεξάρτητα της πολιτικής ή κοινωνικής τους θέσης"

Το σχετικό μεταφρασμένο κείμενο με τις παραινέσεις προς την Αστυνομία Αυλώνα, έχει ως εξής:
«η επικέντρωσή σας σ’ αυτή την περίοδο πρέπει να κατανεμηθεί απόλυτα με τα προβλήματα που προκύπτουν στην πράξη. Έχουμε τμήματα οδών που έχουν μεγάλη κυκλοφορία. Κανένα τμήμα οδικό στην περιφέρεια του Αυλώνα δεν πρέπει να ξεφύγει της προσοχής σας. Εντός δύο ή τριών εβδομάδων θα συσταθεί εδώ μια ομάδα ΤΑΣΚ ΦοΡΣ για τους αυτοκινητόδρομους και η συνεργασία με αυτή την ομάδα να είναι με τέτοιον τρόπο ώστε να γίνει η εκμετάλλευση του έμψυχου δυναμικού στον μέγιστο βαθμό ώστε κανένα οδικό τμήμα να μη μείνει ακάλυπτο συμπεριλαμβανομένου και του δήμου του Αυλώνα. Να ληφθούν αυστηρά μέτρα τιμωρίας για οποιονδήποτε προβαίνει σε μια εγκληματική πράξη όπως είναι το κλείσιμο ενός δρόμου ενός εθνικού άξονα ενός δημόσιου δρόμου. Σε συνεργασία με τα όργανα της αστυνομίας Τιράνων θα λάβετε όλα τα μέτρα ώστε σε κάθε περίπτωση με την ισχύ του νόμου να παραπέμπονται στη δικαιοσύνη»

«δεν θα υπάρχει ανοχή σε κανένα κλείσιμο δρόμου και το θέμα αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί κατά προτεραιότητα. Οι αντιτρομοκρατικές δυνάμεις πρέπει να πατάξουν τους υπεύθυνους και εμπνευστές ανεξάρτητα της πολιτικής ή κοινωνικής τους θέσης.»
http://www.nenanews.eu

19 σχόλια:

  1. Της εσχάτης των ποινών ατάκα και επιτόπου...το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον ίδιο,που μου φαίνεται γαϊδούρι ξεσαμάρωτο, έτσι δεν είναι;;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς όταν οι σφαλιάρες πέφτουν και εμείς δεν μιλάμε καθόλου, γιατί να μην συνεχίσουν, σε λίγο που θα πέφτουν βροχή εμείς απλώς θα κοιτάμε.
    Εδώ το Μακεδονικό ζήτημα με μία χώρα που βγήκε από το πουθενά, τόσα χρόνια δεν μπορέσαμε να το λύσουμε και ζητάμε και ρέστα, πάλι καλά να λέμε.
    Μόνο η Βουλγαρία έμεινε τελικά που δεν μας σφαλιαρώνει, μάλλον δεν έχει βρει ακόμα το λόγο.

    Εάν δεν περάσει στη συνείδηση του Έλληνα, ότι η χώρα μας η Ελλάδα έρχεται πρώτα και μετά όλα τα άλλα, και συνεχίσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας για τα κόμματα λες και είναι ποδοσφαιρικές ομάδες, και συμπεριφερόμαστε σαν μετανάστες, λες και αύριο θα φύγουμε, γιατί να μας πάρει κάποιος στα σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Dipel:
    Πρώτα δεν πρέπει να έρχεται η χώρα μας η Ελλάδα, αλλά η ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια (εν καιρώ ειρήνης). Αν έρχεται πρώτα η χώρα μας, θα καταλήξουμε σαν τους Αλβανούς που σκότωσαν τον Γκούμα και τους Τούρκους που δικάζουν τον οιονδήποτε για προσβολή του Τουρκισμού.

    Επομένως, τι θέλουμε να είμαστε; Βάρβαροι ή Έλληνες; Οι Έλληνες πάντα προσέφεραν στην πρόοδο της ανθρωπότητας (δεκάδες Έλληνες φιλόσοφοι και επιστήμονες) και δεν ησχολούντο μόνο με την προώθηση του έθνους τους αλλά κυρίως του ανθρώπου. Ακόμη και όταν ο Έλληνας πολεμούσε τους φασίστες και τους Ναζί, το έκανε για όλη την ανθρωπότητα (και σε πρακτικό επίπεδο: καθυστέρηση εισβολής Χίτλερ στη Ρωσία) και όχι μόνο για το έθνος του. Αυτή είναι η τεράστια διαφορά μεταξύ Ελλήνων και αυτών των Αλβανών, νεο-εθνικιστών δολοφόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ "ΖΩΗ"ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ,
    ΑΛΛΑ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ
    ΣΟΥ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΑ
    Α Ν Θ Ρ Ω Π Ι Ν Α ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
    ΕΞ ΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ Ζ Ω Η ,
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ
    ΤΟΥ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ Α Σ Υ Λ Ο Υ ."
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΤΕΙΣΤΕ ΔΟΚΑΝΑ-ΠΑΓΙΔΕΣ,
    ΘΗΛΙΕΣ,ΦΑΚΕΣ,ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ Λ Α Θ ΡΑ
    [ΠΑΡΟΝΟΜΟΥΣ-ΜΕ ΠΟΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ] ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ
    ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ-ΕΣΤΙΑΣ
    ΑΣΥΛΟΥ,ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΑΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ..ΑΝΑΛΟΓΩΣ
    [ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ]..
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ[ΟΥΣΙΑ],
    ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ
    ΑΜΩΜΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ...ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ
    ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ,ΤΗΝ
    ΥΠΟΛΗΨΗ,ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΤΗΝ ΤΙΜΗ,
    ΤΗΣ ΟΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ
    ΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΑ
    ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΟΥ,Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ....Ο ΓΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απ' ό,τι φαίνεται κάποιοι Αλβανοί, είναι τόσο άξεστοι, που δεν σέβονται ούτε τους νόμους της ίδιας τους της χώρας,της δικής τους χώρας!

    Γιατί το αλβανικό κράτος, αναγνωρίζει επισήμως Έλληνες στην Αλβανία.

    Αυτός κι οι όμοιοι του, ποιοι νομίζουν ότι είναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε, ρε και να ΄χαμε κάνει εμείς κάτι τέτοιο σε μουσουλμάνο της Θράκης..._Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Ελληνες της Χιμαρας δεν αναγνωριστηκαν ως μειονοτικοι Ελληνες απο την Αλβανια, καιρος ειναι να αποκατασταθει αυτη η αδικια με τη βοηθεια και του Ελληνικου κρατους. Τροπους να πιεσουμε την Αλβανια εχουμε πλειστους, αρκει ενα μικρο ξεκαθαρισμα και απελαση ολων των επικινδυνων Αλβανων λαθρομεταναστων για αρχη.
    Η φιλη τους η Ιταλια (για το ποσο κολλητοι ειναι αρκει να θυμηθουμε ποσες Αλβανικες ταξιαρχιες πολεμησαν στο πλευρο των Ιταλων στον ΕλληνοΙταλικο πολεμο του 40 - ανεξαρτητα αν οι Αλβανοι υποστηριζουν οτι ηταν 1-2 μονο η αληθεια ειναι πολυ διαφορετικη) δε διστασε "κατα Λαθος" να βουλιαξει ολοκληρο πλοιο με γυναικοπαιδα μεσα για να ανακοψει τη ροη της λαθρομεταναστευσης, και εμεις εδω αφηνουμε να οργωνουν την Ελλαδα Αλβανικες συμμοριες και μας ποιανει παντα η ευαισθησια για τα ανθρωπινα δικαιωματα των θυτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από την άλλη, ισχύει η όχι η παλιά παροιμία "βαρά το σαμάρι να τ' ακούει ο γάιδαρος"; Τι θα γινόταν αν με αφορμή ένα χοντρό επεισόδιο οργανώναμε μια μικρή εκδρομούλα πέραν των βορείων, τεχνητών συνόρων, έτσι, για να βαρέσουμε λίγο το σαμάρι; Ξέρετε, no big deal, κανά M48A5, λίγα Μ-35, μικρή υποστήριξη από Άραξο. Θα ήταν και μια ευκαιρία να ξεσκουριάσουν κάποιες καλές μονάδες._Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τοσο θλιβερη ειναι η Ελληνικη κυβερνηση (και οι γαλαζο-πρασινες προηγουμενες για να μην κρυβομαστε), που τη δουλευουν ακομα και τα Βαλκανικα καζινο της Αλβανιας και των Σκοπιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 27 Αυγούστου 2010 11:18 π.μ.

    Πού θέλεις να καταλήξεις;

    >Ακόμη και όταν ο Έλληνας πολεμούσε τους φασίστες και τους Ναζί, το έκανε για όλη την ανθρωπότητα<

    Ναι, αυτό ακριβώς σκεφτόταν ο κάθε φαντάρος: "Πρέπει να πολεμήσω εναντίον του φασισμού και του ναζισμού για την .. ανθρωπότητα"(!!!)

    Αν ήτανε τίποτα δημοκράτες, κοινοβουλευτικοί, νταξ, δεν θα τους πολεμάγαμε, αλλά θα τους λέγαμε "εσείς δεν βλάπτετε την ανθρωπότητα. Περάστε να πάρετε έναν καφέ στου "Φλώκα"(!!).

    Η αρλούμπα, της αρλούμπας, ω αρλούμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς τις ίδιες θεωρίες έχουμε και εμείς για τους "τουρκόφωνους έλληνες" της Θράκης. Μόνο που εμείς όχι μόνο δεν τους κυνηγάμε αλλά οσονούπω θα είμαστε και κυνηγημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H ανθρωπινη ζωη και αξιοπρεπεια ειναι παντα σε συναρτηση με την Εθνικη ανεξαρτησια και ευημερια. Ειναι εννοιες αλληλενδετες και οχι συμπληρωματικες ουτε αντικρουομενες.
    Αλλιως ετοιμαστειτε για να γινετε πολτος στην παγκοσμιοποιημενη σουπα, που θα εχει χαρακτηριστικα ολοκληρωτικου καθεστωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 27 Αυγούστου 2010 3:34 μ.μ.,

    μη βιάζεσαι,
    το ότι ελάχιστοι σημερινοί Τούρκοι έχουν τουρκική καταγωγή ,το παραδέχονται πλέον και Τούρκοι.Οπότε σιγά μην έχουν τουρκική καταγωγή αυτοί στην Θράκη ή αλλού στα Βαλκάνια.Πάντως,εμείς δεν τους λέμε Τούρκους, γιατί ούτε το Σύνταγμα μας,ούτε η διεθνής Συνθήκη της Λωζάννης τους αναγνωρίζει ως Τούρκους.Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άργησα να δω το σχόλιο σου : 27 Αυγούστου 2010 9:37 π.μ. Προς Dipel αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.

    Πρώτα πρώτα με παρεξήγησες, πουθενά σε ότι έγραψα δεν βγαίνει το συμπέρασμα να ξεκινήσει ο καθένας μας και να κάνει το ίδιο εδώ.
    Για αυτό μιλάω για Μακεδονικό και έρχεται ίσως και η Βουλγαρία, πάντα σε κρατικό επίπεδο.
    Δεύτερον η ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια δεν έρχεται σε αντίθεση με την αγάπη και την υποστήριξη της χώρας μας, αλλά ίσα ίσα που το ένα υποστηρίζει το άλλο.
    Δυστυχώς αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα, όλοι μας εκτιμούμε και υποστηρίζουμε της ανθρώπινες αξίες, αλλά πώς θα βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που κινδυνεύει οι δικιά τους ζωή και αξιοπρέπεια σε μία ξένη χώρα;
    Εδώ φαίνεται η αδυναμία του κράτους, (δυστυχώς οι ΜΚΟ που τόσο καλά προσφέρουν της υπηρεσίες τους στους αλλοδαπούς εδώ, δεν μπορούν να φτάσουν εκεί) που συνέχεια φθίνει της αντιδράσεις του μπροστά στης αυξανόμενες προκλήσεις που δέχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σσσσσσσ........Μπορει να μας ακουσει ο Τσιπ(ρ)ας και ο Αλαβανος η" ο αλλος των Οικολογων με το μαλακισμενοκουλτουριαρικο υφος....Και αυτο θα το καταπιουμε οπως τις δολοφονιες του Ισαακ, του Σολωμου (και οι δυο σε ζωντανη μεταδοση...) του Ηλιακη,και που εισαι ακομα.......Τελος,μην απολογεισαι ρε Dipel.Υπαρχουν οι Γραικοι,υπαρχουν και οι γραικυλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Η αρλούμπα, της αρλούμπας, ω αρλούμπα"!

    Κάνεις λάθος φίλε. Ξέρει γιατί τα έγραψε ετσι. Η προβοκάτσια καλά κρατεί. Πάλι καλά που δεν μας ανέφαιρε και το ολοκαύτωμα του με τους παπούδες του τα τραινα και το Άουζβιτζ.
    Ο Χίτλερ και οι Ναζί ειναι το ψωμοτύρι τους.



    Λόνι Σερφατή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επειδη ΕΜΕΙΣ οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ και ΟΧΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ σαν ορισμενους (ονοματα δεν λεμε υπολειψεις δεν θιγουμε εστω και ανυπαρκτες)δεν θελουμε ΕΚΔΙΚΗΣΗ αλλα ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δηλαδη ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΔΕΟΥΣΑΣ ΤΙΜΩΤΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΕΨΟΔΙΚΙΕΣ)διαφορετικα παραφραζοντας την Αποκαλυψη του Ιωαννη το αδικοχυμενο αιμα θα βοα και δικαωση θα ζητα
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Πρώτα δεν πρέπει να έρχεται η χώρα μας η Ελλάδα, αλλά η ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια"
    ...
    "νεο-εθνικιστών δολοφόνων".


    Σταυρόλεξο.
    Φίλοι μου διαβάστε τα ανωτέρω και βρείτε το ψευδώνυμο οριζοντίως και καθέτως αυτής της ανώνυμης που τα έγραψε.
    Κερδίζετε ένα ταξίδι δωρεάν στην μοναδική δημοκρατια της Μέσης Ανατολής.
    Για να σας βοηθήσω προσέξτε το
    καινούργιο μαργαριτάρι εθνομηδενισμού και προπαγάνδας.
    ΝΕΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.



    Παλιο-εθνικιστής
    που πολεμούσε στο Ρούπελ τους Ναζί και τον Χίτλερ για το καλό της ανθρωπότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το οτι οι δολοφονοι αφεθηκαν ελευθεροι ειναι πολυ σοβαρο θεμα και ακομη σοβαροτερη ειναι η σταση του κολοαλβανου με τις δηλωσεις του. επειδη προκειται για εγκληματικο λαο και υπουλο αντιπαλο
    καθαρα κολοβλαχο 2 αιωνες πισω οταν σερνανε τις γυναικες τους απο το μαλλι για να τις πανε βολτα και επειδη ταυτοχρονα εχουν φερει και κρυψει οπλισμο εδω ,ερωτω τι πρεπει να κανωμε σαν πολιτεια πριν ειναι πολυ αργα και τους βρουμε εμπρος μας με το πρωτο μπαμ απο αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.