15/8/10

Ο στρατηγός Πετρέους θα κρίνει την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το Αφγανιστάν

Ο στρατηγός Ντέιβιντ Πετρέους, διοικητής των διεθνών και αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, προτίθεται να διατηρήσει το δικαίωμά του να κρίνει πρώιμη την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από τη χώρα τον Ιούλιο του 2011, δήλωσε σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Οταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να κρίνει ότι η διαδικασία αποχώρησης δεν μπορεί να ξεκινήσει την ημερομηνία που έχει οριστεί από τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, απάντησε: «φυσικά ναι».

Ο Πετρέους μάλιστα πρόσθεσε ότι «δεν θεωρώ (αυτή την ημερομηνία) δεσμευτική», ενώ εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους ο Ομπάμα του «δήλωσε ξεκάθαρα ότι αυτό ακριβώς περιμένει από εμένα, τις καλύτερες στρατιωτικές μου συμβουλές».

«Είχαμε μία καλή συζήτηση γι' αυτό το θέμα και πιστεύω ότι ο πρόεδρος ήταν απολύτως ξεκάθαρος όταν εξήγησε ότι (η αποχώρηση) είναι μία διαδικασία, όχι ένα γεγονός και εξαρτάται από τις συνθήκες» στο Αφγανιστάν, υπογράμμισε ο στρατηγός.
Nooz.gr

1 σχόλιο:

  1. Ξεχάστε τον "Στρατηγό" και τις λαμκίες του και διαβάστε.

    ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΠΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ

    Μια κυνική ομολογία του Σιμόν Πέρες του Προέδρου του Ισραήλ μετά την συνάντησή του με τον Αμερικανό Πρόεδρο "μαριονέτα" Μπαράκ Ομπάμα.
    Πολλά απο τα δεινά που περνάει η ανθρωπότητα (συμπεριλαμβανομένης και της Πατρίδας μας) οφείλονται στο γεγονός οτι οι Εβραίοι της Αμερικής που αποτελούν το 2% του Αμερικανικού πληθυσμού έχουν καταφέρει να χειραγωγήσουν πλήρως μέσω των διαφόρων λόμπι την εκάστοτε κυβέρνηση των ΗΠΑ.
    Τρισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο απο την τσέπη του Αμερικανικού λαού ξοδεύονται για την ασφάλεια του Ισραήλ, το οποίο κατασφαγιάζει τους Παλαιστινίους. Οι Αμερικανοί πολίτες δεν γνωρίζουν την αλήθεια για το τι κάνουν οι Εβραίοι στο Ισραήλ για αυτό και το θεωρούν σύμμαχο....

    Όλη η ανάρτηση από την "Αντιπληροφόρηση" συνοδευόμενη και με βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους.
    http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/08/blog-post_15.html



    Νιετανιάχουυυυυ! Καλέ άχουυυυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.