3/8/10

Εξαρθρώθηκε αλβανικό δίκτυο διακίνησης λαθρομεταναστών

Αλβανικό δίκτυο διακίνησης λαθρομεταναστών, που περνούσε παράνομα Αλβανούς και κατοίκους της Σρι Λάνκα στη Βρετανία, εξάρθρωσαν η βρετανική και η γαλλική αστυνομία, όπως δήλωσε τη Δευτέρα το υπουργείο Μετανάστευσης της Γαλλίας.

Δεκαοκτώ φερόμενοι ως διακινητές λαθρομεταναστών συνελήφθησαν στη Γαλλία και οκτώ στη Βρετανία.

"Στο πλαίσιο των συντονισμένων επιχειρήσεων που έγιναν ταυτόχρονα στη Γαλλία και τη Βρετανία από τις 14 έως τις 23 Ιουλίου, οι γάλλοι και οι βρετανοί αστυνομικοί εξάρθρωσαν ένα αλβανικό δίκτυο διακίνησης λαθρομεταναστών που οργάνωνε την παράνομη μεταφορά μεταναστών από την Αλβανία και τη Σρι Λάνκα μέσω των λιμανιών του Καλαί και της Δουνκέρκης", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.
SKAI.GR

7 σχόλια:

  1. Κάνουν οι Αλβανοί τέτοια πράγματα;;;;; Εκπλήσομαι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Αλώβητοι "βγήκαν οι Αλβανοί που μαχαίρωσαν τα Ελληνόπουλα - Η ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΕΠΙΟΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ!

    To άρθρο έχει πολλούς συνδέσμους που αξίζει να διαβαστούν. Τελικά, τι παίζεται με όλη αυτή την ιστορία των εγκληματιών; Πώς λειτουργεί η δικαιοσύνη; Μήπως είμαστε υπό κατοχή όχι μόνο του ΔΝΤ (αυτό ίσως είναι το λιγότερο) και με την στήριξη ποίου; Τι "Ελλάδα" φτιάχνουν για μάς και τα παιδιά μας;

    Πολλά τα ερωτηματικά και προϊόντος του χρόνου γίνονται περισσότερα και πιεστικότερα. Η ποιότητα ζωής στην Ελλάδα είναι κάτω του αποδεκτού για πολίτες που πληρώνουν ακριβά για την ασφάλειά τους. Η υποβάθμιση της ζωής μας θα διώξει τελικά εμάς από τον τόπο και όχι τους (λαθρο)μετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάντε υπομονή και προσπάθεια να βγούμε από την οικονομική κρίση και μετά θα τους τακτοποιήσουμε όλους αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 3:40 μ.μ.

    Και γιατί δεν τους τακτοποιούσαμε πριν μπούμε στην κρίση; Γιατί τους συλλαμβάνουν και μετά τους αφήνουν ελεύθερους; Δεν είναι οι αρχές συνυπεύθυνες για τα δεινά μας;

    Διάβασε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λογω της οικονομικης δυσπραγιας στην Ελλαδα οι Αλβανοι επιστρεφουν στη χωρα τους.Συντομα θα αρχισουν να διακινουν λαθρομεταναστες απο Ελλαδα προς...Αλβανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ sterg

    Φεύγουν αυτοί που θέλουν να δουλέψουν και μένουν τα αποβράσματα, διότι στην Ελλάδα η εγκληματικότητα ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ. Δεν υπάρχει κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ - ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


    Ένα άρθρο με πολλούς συνδέσμους, το οποίο δείχνει σε όλη του την έκταση το πρόβλημα της διακίνησης λαθρομεταναστών, αλλά και την ανοχή του ελληνικού κράτους απέναντί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.