7/8/10

Οι Ταλιμπάν εκτέλεσαν δέκα "χριστιανούς μισθοφόρους"



Έξι αμερικανοί γιατροί, μία Βρετανίδα και μία Γερμανίδα, μέλη χριστιανικής ανθρωπιστικής οργάνωσης βρίσκονται μεταξύ των εκτελεσθέντων από στασιαστές Ταλιμπάν στο βόρειο Αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της ΜΚΟ για την οποίαν εργάζονταν.

«Εκτελέσαμε εννέα χριστιανούς μισθοφόρους που είχαν μαζί τους αντίτυπα της Βίβλου στη διάλεκτο Νταρί» δήλωσε το Σάββατο στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ζαμπινουλάχ Μουτζαχίντ, εκπρόσωπος των ταλιμπάν, μετά τον εντοπισμό από την αστυνομία, των πτωμάτων δέκα ανθρώπων, στην πλειοψηφία τους Δυτικοί.

"Είχαν χαθεί. Όταν τους εντόπισε η περίπολός μας (των ταλιμπάν), προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά θανατώθηκαν", είπε ο Μουτζαχίντ και πρόσθεσε, "είναι δέκα, από τους οποίους οι εννέα ξένοι. Πέντε από τους ξένους είναι άνδρες και τέσσερις γυναίκες. Ο τελευταίος είναι Αφγανός".

"Είχαν αντίτυπα της Βίβλου στη Νταρί, χάρτες και συστήματα GPRS. Έφτιαχναν χάρτη των θέσεων των ταλιμπάν", υποστήριξε ο ίδιος εκπρόσωπος.

Νωρίτερα το Σάββατο, ο αρχηγός της αστυνομίας της επαρχίας Μπανταχσάν δήλωσε ότι βρέθηκαν διάτρητα από σφαίρες τα πτώματα δέκα ανθρώπων, μεταξύ των οποίων είναι έξι Γερμανοί και δυο Αμερικανοί γιατροί.

Η μη κυβερνητική οργάνωση Αποστολή Διεθνούς Βοήθειας, η οποία εδρεύει στην Ελβετία και η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως «χριστιανική οργάνωση», ανακοίνωσε σήμερα στην ιστοσελίδα της ότι τα θύματα ήταν μάλλον μέλη της.

26 σχόλια:

  1. Μᾶλλον γιατὶ ἦταν χριστιανοὶ τοὺς σκότωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πράγματα είναι πολύ πιο άγρια στον σκοταδιστικό κόσμο του "υπαρκτού" μουσουλμανισμού.

    Πριν από 2-3 χρόνια ένας Ολλανδός μηχανικός αποφάσισε να ταξιδέψει από το Dubai στον Λίβανο να επισκεφτεί την γυναίκα του, που μόλις είχε γεννήσει. Αφού εργάζονταν στο Dubai και είχε αυτοκίνητο αποφάσισε να πραγματοποιήσει το ταξίδι οδικώς.

    To ταξίδι περιλάμβανε τους ατέλειωτα ευθείς αυτοκινητοδρόμους της Σουηδικής Αραβίας μέσα από την αχανή έρημο.
    Ο ταλαίπωρος Ολλανδός όμως πήρε μια λάθος στροφή, χάθηκε, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην ιερή πόλη των Αράβων την Μέκκα.
    Οι αρχές αφού έδειξαν "συμπάθεια" για την ταλαιπωρία του και το πάθημα του, τον συνέλαβαν και του εξηγήσαν ότι, αφού ως άπιστος, πάτησε έστω και κατά λάθος, τα ιερά χώματα των μουσουλμάνων, έπρεπε να τιμωρηθεί.
    Και οι τιμωρία; Θάνατος!

    Ναι καλά διαβάσατε! Τον οδήγησαν στην φυλακή με σκοπό να τουφεκιστεί. (Στην Σ.Α. δημόσιες εκτελέσεις με ρίψη λίθων είναι καθημερινό φαινόμενο, αλλά αφορούν μόνο πιστούς)
    Για τους άπιστους προβλέπεται εκτελεστικό απόσπασμα.

    Γιατί πήρε μια λάθος στροφή!
    Και μάλιστα χωρίς να το μάθει κανείς.

    Τελικά παρενέβη προσωπικά ο σεΐχης του Ντουμπάι, ο οποίος ζήτησε σαν χάρη από την βασιλιά Αμπντάλα, την απελευθέρωση του Ολλανδού, ο οποίος άλλωστε εργάζονταν για τον Σεΐχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. giati htan kraktores, pane kai pianoun koybentoula
    kai meta apo ligo otan fugoyn pane ta borbadistika

    kati san thn kypro kai tous agglous U.N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντε να τελειωνουμε με τους βαρβαρους,γυφτους,απολιτιστους ισλαμιστες..ριχτε τους πυρηνικα,αντε να ξεβρωμισει ο κοσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αντε να τελειωνουμε με τους βαρβαρους,γυφτους,απολιτιστους ισλαμιστες..ριχτε τους πυρηνικα,αντε να ξεβρωμισει ο κοσμος...
    07 Αυγούστου 2010 9:46 μ.μ.
    -----------------------------------
    Είμαι ο εβραίος ΜΠΡΟΥΝΟ και
    ξέχασα να υπογράψω το πιο πάνω σχόλιο μου.


    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Η θρησκεία ή ο ρόλος τους εκεί τους οδήγησε στο τέλος; Βλέπω πάντως ότι η θρησκεία δεν εμποδίζει κανένα να λέει σαχλαμάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση από το ότι τους σκότωσαν επειδή ήσαν Χριστιανοί. Αν υπάρχει κάτι άλλο, παρακαλώ γράψτε το.

    @ gregoire

    Λίγο απίθανο να συνέβη κάτι τέτοιο, επιδή δεν μπορείς να βρεθείς στην Μέκκα, χωρίς να έχεις άδεια εισόδου στην Σ. Αραβία. Τέτοια άδεια χορηγείται για επαγγελματικούς σκοπούς και μόνο. Ο τουρισμός απαγορεύεται στην Σ. Αραβία. Εξ άλλου, δεν αποτελεί αμαρτία το να πας στην πόλη της Μέκκας (ίσως αποτελεί το να πλησιάσεις τον ιερό χώρο προσκηνήματος του Καάμπα). Επίσης, οι προσβάλλοντες την θρησκεία δεν τυφεκίζονται, αλλά αποκεφαλίζονται.

    @ ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ

    Ποιος ρόλος τους; Και γιατό όχι η θρησκεία;

    >Βλέπω πάντως ότι η θρησκεία δεν εμποδίζει κανένα να λέει σαχλαμάρες<

    Ποιον και τι υπαινείσεσαι; Έχεις άλλη πληρόφόρηση εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tzimako theleis na pas sto afghanistan na deis tous Aderfous sou..
    X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Αναφέρομαι στον καλό χριστιανό που θέλει να πέσουν πυρηνικά για να ξεβρωμισει ο τόπος. Καλός χριστιανός και κυρίως έξοχος αναλυτής. Να τον πάρει σύμβουλο η κυβέρνηση.
    Πληροφορία για την αιτία της εκτέλεσης έχω τόση όση και αυτός που υποστηρίζει ότι τους σκότωσαν επειδή ήταν χριστιανοί. Σκέπτομαι όμως. Όποιος είναι εκεί (και δεν είναι μόνο χριστιανοί, είναι και μουσουλμάνοι, ευρωπαίοι, όπως οι Αλβανοί αλλά και άλλοι)δεν είναι με τη θρησκευτική του ιδιότητα αλλά με την ιδιότητα του εισβολέα, είτε φανερή (στρατιωτική) είτε συγκεκαλυμμένη (πράκτορες). Οι Ταλιμπάν έχουν συλλάβει (ομηροι)ή σκοτώσει και άλλους. Είναι η πρωτη φορά που τονίζεται η θρησκευτική ιδιότητα των θυμάτων και αυτό με βάζει σε σκέψεις, ότι πρόκειται για αποπροσανατολισμό. Γι αυτό έθεσα ερώτημα και όχι συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΕ
    Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι το σχόλιο αυτό εγράφη από ένα καλό Χριστιανό;

    Χρήστος Β.
    Λονδίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο άθλιος ξανάκανε την εμφάνισή του...Προφανώς και δεν είμαι εγώ που έκανε το σχόλιο στις 07 Αυγούστου 2010 9:46 μ.μ. Ο άθλιος όμως αυτός με την ανοχή του ιστολογίου προφανώς έχει ως σκοπό να σκορπίσει σύγχιση και κυρίως, δυσπιστία προς το πρόσωπό μου! Του απαντώ ότι γίνεται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ακόμη πιο γελοίος και βαρετός, αντάξιος για έναν "πολιτισμό" Ταλιμπάν!
    Το αν οι Ταλιμπάν - κι όχι μόνο - εκτελούν πιστούς Χριστιανούς, λόγω αποκλειστικά της θρησκευτικής τους πίστης, δείτε το εδώ http://www.christianpost.com/article/20090426/taliban-attack-kill-christians-in-pakistan-town/index.html. Φυσικά, όσοι νομίζουν ότι μόνο οι κακοί Ταλιμπάν δολοφονούν χριστιανούς κι όχι άλλοι (φασιστο)ισλαμιστές ας διαβάσουν και την παρακάτω είδηση από απόφαση που πήρε το Αφγανικό κοινοβούλιο πρόσφατα http://www.persecution.org/suffering/ICCnews/newsdetail.php?newscode=12470&title=afghan-parliamentarian-calls-for-execution-of-christians!
    Αναρωτιέμαι, ΩΣ ΠΟΤΕ θα κάνουμε τα σταβά μάτια σε αυτήν τη λαίλαπα που έρχεται???
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επίσης, δεν ξέρω αν παρακολούθησε κάποιος το προτεινόμενο βίντεο αλλά αποκαλύπτεται αδρά σε αυτό η αδίστακτη φυσιογνωμία αυτών των καθαρμάτων (υπό το καθεστώς τους διαπράχθηκαν γενοκτονίες, ωμές και βάναυσες εκτελέσεις, ασύστολη καταπίεση των γυναικών, απαγορευόταν από μια τηλεόραση μέχρι μια φωτογραφική μηχανή, κ.λπ.) που δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν στην πολεμοχαρή τους παράνοια μικρά παιδιά! Οι ισλαμοφασίστες επί τω έργω...
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O Πράκτωρ δημιοσιογράφος της κοινής λογικής Μ/G 006.5%, ξαναχτύπησε.
    08 Αυγούστου 2010 11:07 μ.μ.
    08 Αυγούστου 2010 11:34 μ.μ.

    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ.


    Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδιά, ο Τζιμάμης δεν μπαίνει σε όποιο ποστ... άμα υπήρχε η λέξη Ισραήλ αυτόματα θα είχε γράψει κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Ανώνυμο 08 Αυγούστου 2010 10:31 π.μ.

    Η είδηση είχε γίνει πρώτο θέμα σε όλα τα (ελεγχόμενα) μέσα ενημέρωσης του Ντουμπάι.

    Παρόλα αυτά θεωρώ απολύτως φυσιολογική την δυσπιστία σου.
    Και εγώ δε πίστευα όσα μου έλεγαν μέχρι που τα είδα με τα μάτια μου. Ούτε εγώ θα πίστευα μια τέτοια ιστορία μέχρι πριν από λίγα χρόνια.
    Τώρα μου φαίνεται απολύτως φυσιολογική.

    Φαντάζομαι έχεις δει στην τηλεόραση τα καταπληκτικά κτίρια γύρω από προσκυνηματικο χώρο στην Μέκκα.
    Τα κτίρια αυτά χτιστήκαν από μια αμερικανική τεχνική εταιρεία. Όταν οι Αμερικάνοι μηχανικοί και αρχιτέκτονες κατεβήκαν στην Σ.Α. επιχείρησαν να μεταβούν στο site οι Σαουδάραβες τους το αρνήθηκαν ενημερώνοντας τους ότι κάθε άπιστος επισκέπτης στην Μέκκα τιμωρείται με θάνατο!!!
    Προσφερθήκαν δε οι ίδιοι να λειτουργήσουν ως proxy μηχανικοί, και να κάνουν όλες τις τοπογραφικές μετρήσεις και γεωλογικές δειγματοληψίες, για λογαριασμό των Αμερικάνων.

    Φυσικά οι Αμερικάνοι αρνηθήκαν αφού έτσι δεν χτίζεται ούτε παράγκα, και προκειμένου να χάσουν το έργο, αναγκαστήκαν να μεταβούν στην πρεσβεία τους και να δηλώσουν οτι στο εξής είναι μουσουλμάνοι.........


    Όσο για την άδεια εισόδου στην Σ.Α. (που ονομάζεται και βίζα) δεν είναι και τόσο δύσκολο να εκδοθεί.
    Αρκεί να δηλωθεί ένας εύσχημος λόγος και να έχει ο αιτούμενος καθαρό ποινικό μητρώο.
    Άλλωστε η Σ.Α. υποδέχεται κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες προσκυνιματικους τουρίστες από όλον τον κόσμο.


    Τέλος και όσο αναφορά στις ποινές, ισχύουν διαφορετικές για τους μουσουλμάνους (ακρωτηριασμοί, αποκεφαλισμοί, λιθοβολισμοί όλοι σε γήπεδα παρουσία μικρών παιδιών!!!) και διαφορετικοί για τους άπιστους (φυλακή, απόσπασμα, δεν το μαθαίνει κανείς).

    @Μπρουνο Αν είσαι στα αλήθεια Εβραίος, τότε απάντησε μου:
    Εάν ρίξουμε πυρηνικά στους Άραβες, στο Ισραήλ τα θα πρέπει να κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. >αντε να τελειωνουμε με τους βαρβαρους,γυφτους,απολιτιστους ισλαμιστες..ριχτε τους πυρηνικα,αντε να ξεβρωμισει ο κοσμος...<


    Δεν μου λες ρε πονηρε, βαζεις το χερι σου στην Tanakh οτι την ραδιενεργεια που θα προκυψει θα την ρουφηξεις αποκλειστικα εσυ και ολη σου η φαρα;Διοτι "ο παραγγελνων και υπολογος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "@Μπρουνο Αν είσαι στα αλήθεια Εβραίος, τότε απάντησε μου:
    Εάν ρίξουμε πυρηνικά στους Άραβες, στο Ισραήλ τα θα πρέπει να κάνουμε;

    09 Αυγούστου 2010 1:56 π.μ."

    Ρώτα καλύτερα αυτόν το άθλιο υποκείμενο που οικειοποιείται τα nickname άλλων (με την ανοχή του ιστολογίου) για να δημιουργεί σύγχιση. ΔΕΝ ΉΜΟΥΝ ΕΓΩ αυτός που έκανε αυτό το σχόλιο. Όποτε συμβαίνουν τα εξής: 1)είτε δε διαβάζεις τα σχόλια των άλλων, 2)είτε δε δέχεσαι την ειλικρίνειά μου, οπότε η ερώτηση μάλλον ρητορική είναι, 3) είτε τέλος λειτουργείς προβοκατόρικα για να επιτείνεις τη σύγχιση. Όπως και να ΄χει στο ερώτημά σου σου ανταπαντώ μ' ένα ερώτημα: σ' έχουν απειλήσει ΕΣΕΝΑ ποτέ Ισραηλινοί για να θέλεις να τους ρίξεις πυρηνική βόμβα!?!? Το παράλογο στο ερώτημά σου είναι προφανές! ΑΝΤΙΘΕΤΑ, εκτός του ότι, προσωπικά, δε δέχομαι τη χρήση πυρηνικών όπλων, θα μπορούσα να σου απαριθμήσω πολλούς λόγους για τους οποίους οι ισλαμιστές (όχι γενικά κι αόριστα Άραβες) συνιστούν απειλή για τον κόσμο μας!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμε 9 Αυγούστου 2010 5:22 μ.μ.,

    Τὸ ἱστολόγιο δὲν φταίει καθόλου. Νὰ ἀνοίξης λογαριασμὸ στὸ google ἢ ἀλλοῦ καὶ κανεὶς δὲν θὰ οἰκιοποιεῖται τὴν ταυτότητά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάλι παράπονα και βρισιές από τον ΜΠΡΟΥΝΟ;
    Τι θα γίνει με αυτόνανε ρε παιδιά;
    Απλώς μην του δίνετε σημασία.

    Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ---ερώτημα: σ' έχουν απειλήσει ΕΣΕΝΑ ποτέ Ισραηλινοί για να θέλεις να τους ρίξεις πυρηνική βόμβα!?!?----

    Το 90% της εξαθλίωσης της χώρας μας (αλλά και της Αμερικής και κατ' επέκτασιν του υπολοίπου κόσμου) οφείλεται στην μακροχρόνια υπονόμευση της από τον διεθνή σιωνισμό και τους τοκογλύφους του.
    Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, τοκογλύφοι σιωνιστές κρύβονται από κάτω.
    Θέλεις κι άλλη απόδειξη ημέτερε προβοκάτωρα ΜΠΡΟΥΝΟ;


    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Το 90% της εξαθλίωσης της χώρας μας (αλλά και της Αμερικής και κατ' επέκτασιν του υπολοίπου κόσμου) οφείλεται στην μακροχρόνια υπονόμευση της από τον διεθνή σιωνισμό και τους τοκογλύφους του.
    Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, τοκογλύφοι σιωνιστές κρύβονται από κάτω."
    -----------------------------------
    ΤΑΔΕ ΕΦΗ ο γνωστός για την "αντικειμενική" του κρίση Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/08/blog-post_2309.html! (Φυσικά αν του ζητήσει κανείς εξηγήσεις για το πως προέκυψε αυτό το 90% θα απαντήσει με τις συνήθεις αοριστολογίες του φυράματός του).
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ κύριε Γιακουμέλ, η εξαθλίωση της χώρας προέρχεται πρώτιστα από κάτι τύπους σα του λόγου σου που πιστεύουν ότι ΠΑΝΤΑ οι άλλοι φταίνε, χωρίς να κοιτάνε το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ μερίδιο ευθύνης τους σε αυτήν την αθλιότητα, που πίστεψέ με, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ! Το να κατηγορείς Αμερικανούς, Εβραίους (σ' αυτό σε διαβεβαιώνω ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ σε τίποτα από κάτι τύπους όπως οι Ταλιμπάν) και ό,τι άλλο σου έρθει στο κεφάλι είναι για σένα η εύκολη λύση!
    Αλλά μιας και μιλάμε για τοκογλύφους - δεν ξέρεις ότι η τοκογλυφία είναι διαδεδομένο σπορ των Ελλήνων http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artid=90467&dt=17/08/1997 ή ότι οι ελληνικές τράπεζες είναι πρωτοπόρες στην κερδοσκοπική υστερία http://www.eixe.gr/default.asp?ElementId=65803, υπεύθυνες κι αυτές ενός φαύλου δημοσιο-μεσαζοντο-παρασιτικού οικονομικού συστήματος που είχε στηθεί στην Ελλάδα από τη γέννηση του ελληνικού κράτους και με την ψήφο μας - το λιγότερο - το συντηρούμε ΟΛΟΙ μέχρι σήμερα?
    Για σένα, όμως, είναι ψιλά γράμματα όλα αυτά, αφού ως καλός αντισημίτης θα πρέπει να βλέπεις παντού σιωνιστικό δάκτυλο! Απλά, κάθε φορά που γράφεις αποκαλύπτεσαι περισσότερο ιδίως όταν συσχετίζεις την οικονομική εκμετάλλευση με τη χρήση πυρηνικών όπλων! Ισχύει όμως ΚΑΙ για σένα ότι ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ?
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και μιας και μιλάμε για τους Ταλιμπάν κι όχι για τους Εβραίους (που μονίμως κυνηγούν ΚΑΠΟΙΟΥΣ στους εφιάλτες τους!) ας διαβάσουμε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τι είπε ο συνάδελφος και συνεργάτης του οφθαλμίατρου δρος Λιτλ που χάθηκε έτσι άδοξα τη ζωή του από αυτά τα μουσοφόρα καθάρματα! Όπως δήλωσε ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία και πρώην υπουργός Εξωτερικών του Αφγανιστάν, Αμπντουλάχ Αμπντουλάχ, οι δυτικοί γιατροί μετέφεραν αναγκαία ιατρικά εφόδια σε δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας. «Οι ισχυρισμοί των Ταλιμπάν είναι φαιδροί. Οι νεκροί ήταν αφοσιωμένοι στο ανθρωπιστικό τους έργο. Ο Τομ Λιτλ αφιέρωσε τη μισή ζωή του στον λαό του Αφγανιστάν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σκοτώθηκε τόσο άδικα», δήλωσε ο πρώην ΥΠΕΞ. Ο οφθαλμίατρος Τομ Λιτλ ζούσε στο Αφγανιστάν από τη δεκαετία του 1970 και ανέθρεψε τις τρεις κόρες του στην Καμπούλ εν μέσω εμφυλίων πολέμων και της κυριαρχίας των Ταλιμπάν.
    Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο λάθος του όπως φάνηκε!
    ΜΠΡΟΥΝΟ
    Υ.Γ. Ο μόνος που γλύτωσε τη ζωή του ήταν ένας οδηγός που ήξερε ν' απαγγέλει απ' έξω εδάφια από το Κοράνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και ο 'πολιτισμός' των Ισραηλινών.


    ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΡΑΒΙΝΟΙ ΤΗΣ ΡΑΒΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.


    Ο επικεφαλής ραβίνος του Κέντρου μελέτης του Ταλμούδ συνελήφθη με την κατηγορία ότι έγραψε ένα βιβλίο που ενθάρρυνε τη δολοφονία μη Εβραίων.
    Ο ραβίνος Yitzhak Shapira είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «Η Τορά του Βασιλιά» (“The King’s Torah”), στο οποίο αναφέρεται ότι είναι νόμιμη, σύμφωνα με τον “εβραϊκό νόμο,” η δολοφονία των μη Εβραίων. Το βιβλίο ήδη έχει γίνει BEST SELLER στο Ισραήλ. Ο ραβίνος Shapira είχε συλληφθεί και τον περασμένο Ιανουάριο, γιατί πρωτοστάτησε στον εμπρησμό ενός παλαιστινιακού τζαμιού στο χωριό Yasuf, αλλά είχε αφεθε;I.... ελεύθερος!

    Από την πλευρά του, ο Shapira, ισχυρίζεται ότι η έκδοσή του “είναι πλήρως στηριγμένη στην Τορά και το Ταλμούδ”. Ήδη δεκάδες ραββίνοι αλλά και μέλη της Κνεσέτ (ισραηλιτικό κοινοβούλιο) διαμαρτύρονται για την σύλληψή του. Τα όσα γράφει στο βιβλίο του ο Shapira ήδη υποστηρίζονται από πολλούς ραβίνους, καθώς και από τη Ταλμουδική σχολή Merkaz Ha’rav της Ιερουσαλήμ, που είναι γνωστή ως Merkaz Ha’rav. Τις διδασκαλίες του ο Shapira τις βασίζει σε αποσπάσματα από τη Βίβλο.

    “Επιτρέπεται να σκοτώσεις τους δίκαιους μεταξύ των εθνών, ακόμη και αν δεν είναι υπεύθυνοι για μία κατάσταση που εγκυμονεί συνεχώς κινδύνους”, έγραψε, προσθέτοντας: “Αν σκοτώσουμε έναν γκόϊμ (μη Ιουδαίο) ο οποίος έχει αμαρτήσει ή έχει παραβιάσει μία από τις επτά εντολές – επειδή νοιαζόμαστε για τις εντολές – δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτήν την δολοφονία”.

    Διάφοροι εξέχοντες ραβίνοι, όπως ο Ραββίνος Yithak Ginzburg και ο Ραββίνος Yaakov Yosef, συνέστησαν το βιβλίο στους σπουδαστές τους και στους οπαδούς τους. Οι απόψεις του Shapiro σχετικά με το πώς οι Παλαιστίνιοι και οι «μη Εβραίοι γενικώς» θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται σύμφωνα με το εβραϊκό θρησκευτικό νόμο (halacha) είναι ευρέως γνωστές καθώς εκπροσωπούν αυτό που είναι γενικά παραδεκτό στο Ισραήλ και δεν αποτελούν την εξαίρεση.

    Κατά τη διάρκεια της ισραηλινής επίθεσης εναντίον της Γάζας, πέρυσι, ο Mordecahi Eliyahu, ένας από τις ηγετικές φυσιογνωμίες των Ραββίνων στο Ισραήλ, κάλεσε το στρατό να μην διστάσει να σκοτώσει τα παιδιά του εχθρού, προκειμένου να σωθούν οι ζωές των Ισραηλινών στρατιωτών.

    Δωρεάν μαθήματα 'πολιτισμού' από την ΜΟΝΑΔΙΚΗ Δημοκρατία της Μέσης Ανατολής.
    Αι εγγραφαί συνεχίζονται καθημερινώς 6-10 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΠΡΟΥΝΟ
    11 Αυγούστου 2010 12:04 π.μ.
    Όλα όσα μας λες περιέχουν τόσες αλήθειες όσο και τα ονοματάκια που διαθέτεις στην "αγορα".
    Εκείνο όμως που πρέπει να ενδιαφέρει περισσότερο όλους εμάς τους υπόλοιπους είναι πόσα παίρνεις από το ΥΠΕΞ του Ισραήλ.
    Πολύ χρόνο σου τρώνε ρε παιδί μου αυτά τα σχόλια. Οχτάωρο και βάλε.
    Υποφέρεις και από καμία άλλη ανίατη ασθένεια (εκτός της ισραελοφιλιας-πως λέμε παιδοφιλία, γιατί για τον καρμπινάτο ανθελληνισμό σου ούτε καν το συζητάμε) και προφανώς είσαι καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα;
    Αλλά ξέχασα ότι μεταξύ άλλων μπορεί να είσαι και δημιοσιογράφος.


    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    υγ.
    Καλά σας τάλεγε ο Τζίμης αλλά απειλήσατε τον διαχειριστή και τον κόψατε κι αυτόν.
    Τόσο πολύ σας έχουν πνίξει τα δημοκρατικά σας συναισθήματα που θέλετε να ακούτε μόνο τον αντίλαλο της προπαγάνδας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.